Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmespa-2/

Hjemmespa

oko-cremer

Egentlig skulle jeg have været til Pushymoms for første gang i dag. Men lyn, torden og styrtregn gjorde at det blev aflyst og jeg bevæger mig heller ikke ud og motionere i den slags vejr alligevel.

Hvad gør man så lige for sit velvære i den slags uvejr? Man snupper da lige en hjemmespa. Børnene sov deres formiddagslur, Martin har stadig ferie og kunne træde til med trøst hvis de skulle vågne og jeg kunne derfor fint snuppe et par timer helt for mig selv.

Som nybagt tvillingemor består personlig pleje oftest af lynhurtige styrtbade, lufttørret hår og der er slet ikke tid til detaljerne. Så jeg nuppede lige en luksustotalrenovering, to styks ansigtsmasker + en god ansigtsmassage, tørskrubbet kroppen, exfolieret, masseret og givet masser af olier og fugt, fodbad og pedicure, manicure, hårkur, føntørring. Cremer, olier og masker blev der ikke sparet på. Det hele blev skyllet ned med friskpresset citronsaft i iskold vand og en lækker smoothie med banan, jordbær, kanel og ananasjuice.

Hvor gjorde det godt, dejlig luksus!!! Jeg er nu en meget bedre udgave af mig selv.

5 kommentarer
 • Sifka skrev:
  23. juli 2009 kl. 12:02

  Det glæder mig, at du får mulighed for den slags øjeblikke ind imellem:)

 • Inanna skrev:
  23. juli 2009 kl. 13:18

  Sjovt så forskelligt vi håndterer det. Da mine var små ville jeg – i tilfælde af et par timer for mig selv – enten skynde mig ud af huset for bare for EEN gangs skyld at se noget andet eller også ville jeg krybe i fosterstilling i sengen.

  Godt at nogen klarer det bedre end jeg gjorde. Jeg takker bare guderne for at jeg overlevede de første 4 mdr (selvom jeg nu ikke rigtig kan huske dem).

 • Stine skrev:
  23. juli 2009 kl. 14:57

  Hvor lyder det skønt – godt at høre, at du også kan finde tid til selvforkælelse!

 • 23. juli 2009 kl. 15:45

  Sifka, det var guld værd

  Inanna, jeg har alle de andre gange også nærmest sprunget på hovede i seng, så forandringen var velkommen og tiltrængt ;-)

  Stine, -og når selvforkælelsen tidligere har været fra Summerbird, så er det her meget sundere :-)

 • Julia skrev:
  27. juli 2009 kl. 11:22

  Hvor er du god.
  Jeg er ikke engang nået dertil endnu – og det er halvandet år siden Elias kom! Og du har TO!!! fatter intet! det gør jeg virkeligt ikke. Stor respekt her fra! kram

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.