Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-cover-kids/

I Cover Kids

Det nye Cover Kids magasin er lige udkommet i dag, og jeg er i bladet sammen med børnene. Jeg har masser af lyst til at blogge i disse dage og ideerne til nye opskrifter bobler næsten over hos mig. Tiden har bare slet ikke været til at lave noget særligt mad. Vi har vist mest spist rugbrød med fiskefrikadeller, æg, grønt og makrel de seneste dage … men jeg håber og tror, at det er anderledes i næste uge. Vi har i øvrigt købt hus nu (yeahhhhh!)  og skal flytte herfra Østerbro i starten af maj. Så har vi lige nogle uger i et dejligt sommerhus vi har lejet, inden vi skal overtage vores nye hus. Der sker så mange vildt fede og spændende ting lige nu, at jeg dels må knibe mig selv i armen og dels huske at nyde det – også selv om det er lidt hektisk indimellem. Kender I nogle cool blogs om indretning, danske og udenlandske, så del dem endelig med mig. Jeg har i den grad antennerne ude efter spændende inspiration til vores nye hjem :)

14 kommentarer
 • Jette skrev:
  19. april 2012 kl. 21:38

  Hejsa :o)
  Det er en fornøjelse at følge med her på siden, det er simpelthen sådan nogle lækre opskrifter, du deler ud af – jeg har afprøvet indtil flere af dem, til stor glæde for min mand og børn :O).

  Håber du kan hente lidt inspiration der.
  Bedste hilsner fra
  Jette

  • Ann-Christine skrev:
   21. april 2012 kl. 10:04

   Tusind tak, Jette! :)
   Lækre links du deler, jeg kendte ikke bungalow5 og super at du lige minder mig om thesweetspot, som er skøn!
   Kh Ann-Christine

 • nana skrev:
  19. april 2012 kl. 22:23

  Hejsa :)
  Jeg læser selv denne blog, og synes der er rigtig mange flotte forskellige indretningsmuligheder:

  – Håber den kan bruges, og held og lykke (og tillykke) med huset :)

  • Ann-Christine skrev:
   21. april 2012 kl. 10:04

   Det er en super blog, den kendte jeg ikke. Men der er helt sikkert inspiration at finde.
   Tak
   Kh Ann-Christine

 • Mette skrev:
  19. april 2012 kl. 22:53

  Hvor er det vildt at I har købt hus! Stort tillykke (og stor misundelse ;) herfra.

  Kh Mette

  • Ann-Christine skrev:
   21. april 2012 kl. 10:05

   Jeg glæder mig SÅ meget – både til hus og til at komme til Jylland.
   Kh Ann-Christine

 • Maiken skrev:
  19. april 2012 kl. 22:57

  Fedt med huskøbet. Stort tillykke herfra. Det bliver skønt at få ungerne på græs samtidig med storby indenfor rækkevidde. Held og lykke med flytningen. :)

  • Ann-Christine skrev:
   21. april 2012 kl. 10:06

   Ja, det bliver nemlig rigtig skønt med græs og have, jeg kan mærke at det vil vi alle have godt af. Jeg glæder mig til at pusle om krydderurter, bærbuske og æbletræer. Og til at grille og bare nyde :)
   Kh Ann-Christine

 • Maiken skrev:
  19. april 2012 kl. 22:58

  Hov, glemte helt at skrive at I skønne damer har lokket mig over på ck bloggen. Det er jo ikke til at lade være. :)

  • Ann-Christine skrev:
   21. april 2012 kl. 10:06

   Dejligt at høre, Maiken :)

 • Rikke skrev:
  20. april 2012 kl. 00:19

  Ihh hvor spændende! Tillykke med huskøbet-og god ‘fornøjelse’med flytningen (det er altid sjovest når det ER overstået!) Og nu glæder jeg mig til at komme hjem og tømme postkasse ;) Nyd dagen…

  • Ann-Christine skrev:
   21. april 2012 kl. 10:07

   Ja, det har du ret i. Jeg prøver at nyde det nu også. Men indimellem stiger rodet og flyttekasserne mig lidt over hovedet ;)

 • Katrine // Køkkenkalas skrev:
  20. april 2012 kl. 10:38

  Tillykke med det nye hus! Jeg kan i den grad anbefale Pinterest, som et inspirationsværktøj. Både til at samle idéer og men også til at få nye inputs :-)
  Jeg er vild med særligt de finske boligbloggeren
  KH.
  Katrine

  • Ann-Christine skrev:
   21. april 2012 kl. 10:09

   Åh, ja Pinterest. Det er længe siden jeg har været der forbi. Men har da lige nydt dejligt inspiration der i en times tid nu :) Og jeg kendte ikke bloggen weekdaycarnival.com. Men det er lige i øjet, hold da op hvor er den lækker! Tusind tak for at introducere mig for det finske blogland :)
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.