Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/i-vores-have/

I vores have

Se lige hvor vores have bugner af bær! Stikkelsbær, solbær og ribs i massevis. Her er desuden to æbletræer, hvoraf det ene eftersigende skulle give utrolig godt. Og så dansede jeg næsten en lille jubeldans, da jeg mellem bærbuskene opdagede den fineste lille rabarberplante. Jeg spotter den til at være vinrabarber, men er ikke 100% sikker. Nøj, hvor jeg glæder mig til at lave lækre ting og nye opskrifter med bær, rabarber og egne æbler.

Selv om haven er ret lille, så er der stadig god plads til et væld af krydderurter, lidt grøntsager, pæne blomster, samt et nyt vægdrivhus til tomater og den slags. Med det nuværende danske sommervejr, er det dog ikke meget vi har været i vores lille have. Siden i fredags hvor vi fik nøglerne har vi mest været indendørs eller på vores nye nærmeste legeplads.

Nu er den sidste flyttekasse pakket ud og selv om her roder lidt og vi mangler at få malet over det hele og der er små projekter hist og pist, så føler vi os efterhånden helt hjemme. Køkkenet er på plads og vi er begyndt at lave rigtig mad igen og jeg vil i gang med at nyde min blog her igen. Nu skal jeg bare lige have støvet spejlreflekskameraet af, det har næsten holdt pause i en måned hvor jeg på sommerhusdoven-maner har nøjes med iPhone kameraet det meste af tiden.

18 kommentarer
 • 5. juni 2012 kl. 22:57

  Åh det ligner lige en have for mig, kære Ann-Christine!

  Kram
  Anne

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2012 kl. 10:33

   En rigtig dejlig lille spisehave, også lige efter mit hjerte :)

 • Liselotte skrev:
  5. juni 2012 kl. 23:30

  Velkommen hjem :-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2012 kl. 10:33

   Tak Liselotte :) Det er nemlig hjem!

 • Monsterscircus skrev:
  5. juni 2012 kl. 23:34

  Dejligt med et nye hjem, især skønt med en eksisterende have, endda når den er velbeplantet med så mange fine bær!

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2012 kl. 10:34

   Det er en fantastisk ekstra bonus ved huset :)

 • Nadia skrev:
  5. juni 2012 kl. 23:38

  Ej hvor ser det bare dejligt ud :):) hvor er i flyttet hen?? :)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2012 kl. 10:34

   I udkanten af Aarhus, bor vi nu.

 • 6. juni 2012 kl. 00:17

  Åhr.. Havemisundelse til dig her fra 4. sal!
  Til gengæld har jeg været på fin selvplukkertur i bynaturen i dag. Sådan må man sno sig, når man ikke har så fin en have som din :-)

  Tillykke med den!

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2012 kl. 10:36

   Så hyggeligt med en selvplukkertur! Jeg har også spottet hyldeblomst på vores nærmeste legeplads. Her skal jeg forbi og plukke om en uge eller to :) Jeg glæder mig meget til at vi skal bruge vores have til leg, spise og lange sommergrillaftener :)

 • Husmoder skrev:
  6. juni 2012 kl. 07:41

  Hvor er det bare dejligt at høre fra dig. Jeg er dybt misundelig på jeres have og glæder mig til at høre om huset:-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2012 kl. 10:37

   Jeg glæder mig også til at fortælle mere, nu skal jeg først lige hjælpe med at samle vores nye spisebord og så står den på en tur i Ikea :)

 • Sebrina skrev:
  6. juni 2012 kl. 09:42

  Hvor dejligt med sådan en frugt- og grønt have! Er dybt misundelig, og glæder mig til at se/læse hvad du gør med alle de lækkerier :)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2012 kl. 10:39

   Jeg glæder mig også meget. Jeg har aldrig haft en bærhave før, så det bliver en ny verden der åbner sig. Glæder mig meget til at dele det med jer her på bloggen :)

 • Vibeke Lentz skrev:
  6. juni 2012 kl. 10:22

  Stort tillyke, både med at være rykket ind, men bestemt også med dit ‘guld’ i haven. Det er simpelthen for fedt, med alle de ‘selvpasser’ planter og buske. Hvor er I heldige:)

  • Ann-Christine skrev:
   6. juni 2012 kl. 10:41

   Ja, det er jo ret nemt at have både bær og træer. Det vil jeg nyde og så tænker jeg at jeg planter timian og andre krydderurter som bunddække. Jorden er bar nu og jeg vil gerne dels udnytte de kvm der er og dels gøre haven så nem, pæn, sjov, hyggelig og spiselig som muligt :) Og jeg orker ikke at bruge for lang tid på ukrudt …

 • Anette Andersen skrev:
  10. juni 2012 kl. 22:41

  Du bliver sikkert jubel lykkelig for din have, når du i forvejen laver så lækre ting i køkkenet. Jeg synes det er dejligt, at der er kommet fokus på selvforsyning som aldrig før. Ønsker dig en dejlig sommer i din nye have :-)

  • Ann-Christine skrev:
   11. juni 2012 kl. 17:10

   Tusind tak, Anette. Det er rent guld at kunne gå ud i haven og hente mad :) Jeg er allerede vildt glad for den
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.