Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ikke-spor-sej/

Ikke spor sej!

lilla-blomster

Årh mand! jeg er godt nok ikke spor sej, slet overhovedet ikke. Ikke i dag ihvertfald.

Det har bare været en af de der dage, hvor alt, ALT, går galt. Følelserne helt uden på tøjet, til skue for hele Østerbro. Den forkerte buschaffør sagde (eller rettere sagt, råbte) bare alle de forkerte ting på det allermest forkerte tidspunkt. Mens jeg mindst ventede det, og mens jeg inden i var lillebitte og i forvejen en lille smule sårbar!

Stod på bussen ville købe en billet med en 200 kr seddel, som var det eneste jeg havde med. Blev råbt og skeget af, skældt ud på det groveste. Over højtaleren tilmed! Pga. f****** 200 kr!!! Vidste ikke lige der var en regel for den slags, kunne forstå hvis det var 1000 kr. Eller nej, det kan jeg egentlig heller ikke forstå. Efter to stop tudede jeg. Foran hele bussen. Vildt ydmyget. Steg af bussen, 4 stop inden mit egentlige stoppested og småtudede hele vejen fra trianglen ned af Nordre Frihavnsgade.

Havde det bare været en hvilken som helst anden dag, så havde jeg fortalt manden hvilket røvhul han var. Men lige i dag, hvor jeg havde været ved jordemoderen og blev sendt videre til en checkscanning fordi hun ikke synes det så helt godt ud. Vente to timer på scanning, få at vide at alt alligevel er okay (pyyyh) . Tage hjem igen, tog bussen istedet for en taxa. -Lige i dag kunne jeg bare ikke være spor cool!

Æv!

PS. Martin har lige hentet burger og pommes frites. For efter sådan en dag, skal man lige trøstespise lidt før alt er okay igen!

24 kommentarer
 • Lise skrev:
  3. februar 2009 kl. 20:58

  Jeg ved at jeg også var blevet hylet ud af den, hvis det havde været mig der stod der i bussen. Og jeg havde faktisk ikke behøvet at have været igennem alt det du havde været.
  Håber virkelig at den “bussemand” bare havde en dårlig dag!
  Godt at der ikke var noget galt med “maven” og jeg håber burger og fritterne hjalp!

 • 3. februar 2009 kl. 21:59

  Lise, godt at høre jeg ikke var den eneste der bliver hylet ud over sådan en idiot. Alting ser meget lysere ud nu, men hvor bliver man bange når Jordemoderen får et lidt for bekymret udtryk i ansigtet.

  Sifka, Synes bare det er vildt at man kan have sådan en dårlig dag, den må eddermadme have været dårlig. Måske jeg skulle have smidt mine 200 kr i skødet af ham og bedt ham om at tørre øjnene i den :lol:
  Ja, det var en lettelse at alt endte godt!

  Cirkusprinsesse, godt at høre jeg ikke er den eneste tudeprinsesse ;-) Nej sådan må man ikke være overfor andre, -ligemeget hvad!
  Tvillingerne har det heldigvis super og har lige nu dansekonkurrence i min mave :-)

 • Sifka skrev:
  3. februar 2009 kl. 21:05

  Man må da virkelig håbe, at det var fordi, han havde en rigtig dårlig dag og ikke fordi, han bare er sådan! Stakkels du. Glad for at læse, at alt endte godt:)

 • 3. februar 2009 kl. 22:12

  Turbanindehaveren, Ja gør det! Jeg peger ham ud og du tæsker ham ;-)

  Lis, Det er ihvertfald ikke et anger-management kursus…. Ja dansekonkurrencer er fantastisk :-)

 • 3. februar 2009 kl. 22:17

  Sofie, Mega sårbar! Nu har jeg heller ikke prøvet at der kun var én derinde, så ved ikke om jeg ville være lige så sårbar. Heldigvis endte det hele godt, nu er jeg bare helt øm bag øjnene af at skulle tude helt færdig lige så snart jeg kom ind af døren herhjemme.
  jeg tror faktisk min jordemoder var reel nok i dag, da jeg har haft mange plukveer med smerter de sidste dage. Hun er ikke den bekymrede type ellers. Heldigvis.

 • Cirkusprinsesse skrev:
  3. februar 2009 kl. 21:43

  Ej sådan behandler man ikke folk! Og jeg er enig med Lise at det kunne også være mig der havde tudet over det! Men jeg forstår sandelig godt hvorfor du gjorde det – og super godt at alting var godt alligevel med tvillingerne.

 • Turbanindehaveren skrev:
  3. februar 2009 kl. 22:01

  Jeg tæsker ham for dig!

 • Lis skrev:
  3. februar 2009 kl. 22:05

  Hvad er det for et kursus de har fulgt, for at lære at opføre sig så pløkåndssvagt?!

  Hep for dansekonkurrencer:)

 • Sofie skrev:
  3. februar 2009 kl. 22:10

  Åh, sikken en røv-dag! Og sikken en røv-buschauffør! Det kan han sgu ikke være bekendt. Helt ærligt.

  Bekymrede jordemødre er noget af det værste og slet heller ikke noget man har brug for. Sidst jeg var til jordemoder, kunne hun ikke finde hjertelyd på drengen og måtte til sidst hente en scanner. Heldigvis kunne jeg mærke ham derinde, ellers var jeg godt nok blevet svedt. Ikke lige hvad man har brug for. Stakkels dig at skulle vente 2 timer på en scanning. Føj, det er lang tid at være bekymret. :-( Dejligt at det hele endte godt. Med to i maven er man bare mere sårbar.

  Kram til dig. :-)

 • Marianne's mening skrev:
  3. februar 2009 kl. 22:51

  Sikke er dårlig oplevelse!
  Jeg kan godt forstå, du kom til at græde. Han behandlede dig ikke særligt pænt, og ind imellem kan man bare ikke give igen.
  Du havde jo været presset med den bekymring med tvillingerne, som heldigvis ikke var slem.

  Dejligt at du har sådan en dejlig mand, der lige ved, hvordan hans elskede kan blive glad igen :-)

 • Jonna skrev:
  4. februar 2009 kl. 06:30

  Godt alt er ok, og du nu er hjemme og kan hygge dig med din mand.

 • 4. februar 2009 kl. 08:13

  Mariannes Mening, Nej indimellem bliver man bare så paf og helt fuldstændig mundlam. Han er fantastisk, ham min dejlige mand :-)

  Jonna, Ja og i dag må da helt sikkert være en ny og meget bedre dag :-)

 • Mor skrev:
  4. februar 2009 kl. 09:19

  Sådan noget MÅ bare ikke ske for ens børn! Jeg er helt elektrisk! Og kender afmagten når man er i en situation, hvor en persons reaktion ikke får én til at reagere promte,- ikke lige så beskidt, men med kold balance og selvfølgelig kunne du ikke det igår.. men at du skriver om det, er der en lære i, også til andre..
  At erkende svaghed er der meget styrke i!
  Her i vores område har buschauffører netop skullet træne i ordentlig opførsel, og mere hensynstagen til deres passagerer og der bliver fulgt op på det/dem..
  Bedst af alt, at du er ok igen. Og de små også har det godt :-)

 • Mie skrev:
  4. februar 2009 kl. 10:04

  Håber godt nok at bugeren var vidunderlig, for hold da kæft hvor var den fortjent!

  Knus!

  P.s Fik helt koldsved, da jeg læste linien om “bekymring for bæbserne”, men dejligt, dejligt, deligt at de er glade. :-)

 • 4. februar 2009 kl. 11:04

  Mor, din søde løvemor! Så er jeg lige din lille pige igen ;-) Mon ikke også jeg bliver sådan :-) Ja heldigvis er alt okay igen og i dag er en ny dag :-)

  Mie, jeg blev også selv ret så bekymret, men heldigvis var alt i orden. Burgeren var så god, hjemmelavet brød og bøf, uhm. Fint lille burgersted vi har fundet der

 • Madame skrev:
  4. februar 2009 kl. 11:32

  Åh nej, Valdemarso, sikke en idiot af en buschauffør!!! Det ligner ikke noget overhovedet. Jeg kan godt forstå, du var sårbar – og det kender de fleste vist til at være på visse dage, hvor man føler sig hudløs. Sådan en dag havde jeg også i går. Andre dage kan vi gudskelov slå fra os, så det batter!
  Men tillykke med at børnene har det godt. Det var en væmmelig besked du fik først – men godt at den blev gjort til skamme.
  Varme klem og trøst til dig :-)

 • Line skrev:
  4. februar 2009 kl. 11:46

  Man behøver ikke at være gravid for at blive ked af sådan en træls oplevelse. Jeg synes, du er lidt sej fordi du trods alt tog med bussen og ikke steg af – jeg tror ikke, jeg kunne have holdt tårerne tilbage -og det er altså 13 år siden, jeg var gravid :-) Jeg håber, buschaufføren har tænkt over tingene bagefter…
  KH Line

 • 4. februar 2009 kl. 11:58

  Madame, ja nogen gange hudløs, men heldigvis ikke hver dag. Ærgeligt det lige var sådan en dag det skete. Jeg håber også i dag er meget bedre for dig! :) Kram tilbage

  Line, nej det behøver an bestemt ikke være gravid for, men det var så lige graviditeten og bekymringer omkring den, der igår gjorde mig ekstra hudløs og sårbar. Tak for at du alligevel synes jeg var lidt sej :-)

 • 4. februar 2009 kl. 13:25

  Der er læger, der ikke burde være læger og der er bussemænd, som ikke burde køre bus.
  Det at være bussemand/kvinde burde være det skønneste job, hvis man har humøret og temperamentet til det. Ellers skal man holde sig langt væk.
  Din stakkel – og hvor er det tarveligt, at der ikke bare var én, som tog dig i favn eller gav vedkommende en skideballe. Ufff.
  Kæmpe kram og godt, at alt er godt inde i det smukke dybrøde hav :-)

 • Elisabeth skrev:
  5. februar 2009 kl. 08:30

  Fryktelig at det finnes slike uhøflige, ubrukelige, ubehøvlede. ufølsomme, ubehagelige personer som forsurer hverdagen for uskyldige passasjerer.
  Grrr…. kjenner jeg blir provosert!

  Godt å høre at alt er fint med de to små.

  Mvh Elisabeth

 • 5. februar 2009 kl. 15:20

  Nille, Ja jeg overvejede også at ringe, men ville vente til dagen efter -og så var jeg egentlig mest i humør til at lade det ligge.

  Sister, tror såmænd også de andre passagerer var ret overrasket over situationen. Ham her skulle nok finde sig et andet job…

  Elisabeth, ja man bliver frygtelig provokeret over så dårlig opførsel.

 • Mor skrev:
  6. februar 2009 kl. 10:47

  :-) Ja! Du vil altid være min lille pige, sådan er det!
  Og løvinde.. Tror jeg bestemt der også er i dig.
  Og meget omsorg, med rettidig omhu, når vi allerede har fået at vide, de små helst ikke skal have en masse slik og sodavand, når vi skal passe dem ;-)

 • 6. februar 2009 kl. 18:06

  Hahaha mor, :lol: ja en rigtig hønemor med det der sukkerhalløj. Der får jeg nok en lille kæphest ;-)

 • Mor skrev:
  10. februar 2009 kl. 10:48

  Så er vi to! børn skal ikke fyldes med sukker! Så det får vi ingen problemer med :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.