Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/inspiration-s%c3%b8ges/

Inspiration søges…

citroner

Vi skal holde nytårsaften i år og skal have den lækreste 5 retters menu fra Løgismose. Uiih, hvor jeg glæder mig. Super hyggeligt selskab, lækker, lækker mad og en dejlig stille og rolig nytårsaften.

Men hvad drikker man lige til sådan en fabelagtig menu, når nu gode rødvine, friske hvidvine, boblende cava og champagne er udelukket? Der rækker min fantasi ikke…

Jeg er blevet forslået de gode safte fra Søbogaard, evt blandet med danskvand. Det kunne måske være okay. Til julemaden drak jeg en skøn blåbærsodavand fra Bryghuset i Svaneke, -den var god, bæragtig, frisk og ikke for sød. Det er vigtigt! Jeg gider nemlig slet ikke søde sodavand til maden og ren danskvand eller vand med citronskiver er næsten for kedeligt til nytårsmenuen.

Har du nogle ideer? Avancerede, lækre, ikke søde, alkoholfri drinks er også meget velkomne. Jeg er spændt på om der kommer nogle gode ideer, for min egen fantasi rækker ikke langt ud over Søbogaard…

10 kommentarer
 • Sus skrev:
  29. december 2008 kl. 18:24

  Hvad med cider? Det synes jeg selv smager skønt, og det kan fås med næsten ingen/ slet ingen alkohol.

  Kold hyldeblomstdrik pyntet med citron egner sig også godt til en dejlig middag.

 • Camilla skrev:
  29. december 2008 kl. 18:27

  Birkesaft med smag er også godt. Har købt dem i Kvickly, så dér kan de i hvert fald fåes. Lidt nyt og anderledes er det da.

  Godt nytår til dig.

 • 29. december 2008 kl. 18:38

  Sus, synes også cider smager skønt, men kan være lidt for sødt til mad, efter min smag. Men måske hyldeblomst med citron skiver, den kunne gå til en af forretterne :-)

  Camilla, jeg har ikke smagt birkesaft. Det lyder godt med lidt nyt, det kunne jeg godt finde på at prøve. -også godt nytår til dig.

  Sifka, lyder lækkert med druesaft og og de forskellige mineralvand du nævner, tror jeg lige skal forbi Værnedamsvej i morgen.

 • 29. december 2008 kl. 19:13

  Tak Sifka :-) Det lyder altså som en super skøn forretning! Jeg glæder mig

 • Sifka skrev:
  29. december 2008 kl. 18:32

  Du kan få økologisk ren druesaft, både rød og hvid. Der ligger en lille butik på Værnedamsvej, hvor der sælges franske specialiteter. Han har blandt andet mineralvand med blåbær, roser og andre, jeg kan ikke huske dem alle, smagstilsætninger. De er faktisk ikke så tossede.

 • Julia Lahme skrev:
  29. december 2008 kl. 23:40

  Jeg blev selv helt vildt glad for afkølet stærk myntethe på en kombination af thebreve (mynte) og nogle myntekviste. Evt med lidt sukker i. Og så ligner det altså også en meget stærk rom-baseret cocktail… Hvornår kommer tvillingerne? og har du det godt? KH

 • 30. december 2008 kl. 09:23

  Julia, uhmmm kold myntethe var min sommerfavorit for 2 år siden, hvordan kom jeg dog helt væk fra den lækre drik?! Det er da lige sagen nu igen. Tak for tippet :-)
  Jeg håber først tvillingerne kommer engang i maj måned, slutningen af maj er planen. Jeg har det rigtig godt og nyder det i fulde drag. Er dog sygemeldt med noget lægen mener er bækkenløsning, det mener min fysioterapeut dog (heldigvis) ikke at det er, men er musklerne der driller pga den hurtigt voksende mave. Men det er okay, så længe jeg tager den med ro, så det kan slet ikke tage glæden fra mig. Humøret fejler heldigvis ikke noget :-)

 • Marianne's mening skrev:
  31. december 2008 kl. 12:01

  Rigtig godt nytår.
  I får en fantastisk oplevelse i det nye år, når to små titter frem :-)

  Håber I får en god aften

 • Madame skrev:
  31. december 2008 kl. 16:42

  Godt nytår, Valdemarsro! Jeg glæder mig til snart at se dig igen :-)

 • 1. januar 2009 kl. 13:40

  Marianne, Rigtig godt nytår til dig, håber du havde en dejlig aften og et par gode arbejdsdage. -Tror det bliver et fantastisk nyt år :-)

  Madame, Jeg glæder mig også til at se dig igen! Rigtig godt nytår til jer to :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.