Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/inspiration-til-nytaarsmenuen-og-kransekagebagning/

Inspiration til nytårsmenuen og kransekagebagning

Kransekage hjemmelavet opskrift

Jeg håber I har haft en rigtig dejlig jul og nogle gode og afslappende juledage. Vi har stornydt det og jeg er kommet så langt ned i gear at jeg delvist har glemt alt om hvilken ugedage det er og delvist savnet bloggen rigtig meget. Jeg glæder mig virkelig bare super meget til et nyt og dejligt blog-år.

Inden det nuværende år slutter og et nyt snart starter, så tænkte jeg, at jeg lige vil dele lidt inspiration til nytårsmenuen med jer.

Først kransekagerne … Jeg elsker den lækre hjemmebagte version og har en hel pakke marcipan i skabet fra julen. Marcipanen er super nem (og helt vildt lækker!) at trylle om til de lækreste hjemmebagte kransekager. Jeg overvejer muligvis, at forsøge mig med at lave et kransekagetårn ud af opskriften i år.

Vi fejre nytåret med min familie hjemme hos os og har faktisk selv bestilt nytårsmenuen ude fra –  det føles lidt som at være på restaurant i egen stue. Og selv om jeg virkelig godt kan lide at lave mad, så er det alligevel rart og afslappende at prøve noget helt nyt og at der er ‘nogen’ der har sørget for og stået for det hele, på sådan en aften.

Men uanset, så kan jeg snildt lige hive et par favoritter frem her fra bloggen, som kunne være en glimrende ide til en hyggelig og festlig aften.

8 kommentarer
 • Jette skrev:
  29. december 2014 kl. 21:09

  Rigtig glædelig jul!

  Måske jeg også sku prøve at kaste mig ud i hjemmelavet kransekage… Går bare med en forestilling om, at det er et lidt vanskeligt projekt..!

  Blot af nysgerrighed – har I bestilt samme nytårsmenu til børn som til voksne?

  • Ann-Christine skrev:
   30. december 2014 kl. 08:26

   Tusind tak og glædelig jul til dig også.
   Det kunne vi sagtens have overvejet at gøre – altså bestille en menu til deling på to tallerkener til vores børn. Men de kan ikke holde sig vågne til senere end kl 20, og vi har tradition for at give os meget godt tid til middagen nytårsaften – så har vi i stedet valgt at lave en lækker, lækker middag til børnene og spiser vores forret samtidig med dem. Så vores aften er delt i en yderst festlig fest før kl 20 og en mere stille og rolig middag derefter ;)
   God fornøjelse med kransekage, jeg håber det kommer til at gå ganske nemt :)

   • Jette skrev:
    30. december 2014 kl. 09:49

    Lyder som en rigtig fin kombination med både en festlig fest før kl 20 og en stille middag derefter – og sjovt nok, måske en smule omvendt af mange andres nytårsaften

    • Ann-Christine skrev:
     30. december 2014 kl. 10:18

     Ja, det er lidt anderledes end mange andres nytårsfester :D
     Jeg elsker en god fest, men lige nytårsaften, må gerne for mit vedkommende være hyggelig og bare fyldt med god mad og hygge :)

    • Jette skrev:
     30. december 2014 kl. 09:51

     Hov, noget af mit svar forsvandt, da jeg trykkede enter…

     Men der skulle have stået tak til glædelig jul og kransekage! God aften til Jer imorgen :)

     • Ann-Christine skrev:
      30. december 2014 kl. 10:23

      Tusind tak og rigtig dejlig aften til dig også :)

 • Maiken Bundgaard skrev:
  30. december 2014 kl. 16:06

  Det lyder som om, at I skal have en hyggelig nytårsaften :) Det er blevet rimeligt populært at bestille nytårsmenuen, og det er jo også super smart. Så får man lækker mad, men kan slappe lidt af selv og bare nyde aftenen og selskabet. Hvor har I bestilt menuen fra?
  I år har vi valgt at tage ud at spise på nytårsaften, hvilket er nyt for os, så det bliver forhåbentligt godt :)

  Godt nytår :)

  • Ann-Christine skrev:
   2. januar 2015 kl. 10:04

   Jeg synes også det er super lækkert! Vi har nærmest fået det som en fast tradition hver andet år, hvor vi fejre nytår med min søster og svoger. I år fik vi fra Varna.
   Jeg håber I havde en dejlig nytårs aften og en god oplevelse ved at spise ude – det kunne jeg godt tænke mig at prøve når vores børn bliver større :)
   Godt nytår

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.