Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/jordbaer_med_hvid_chokolade/

Jordbær med hvid chokolade og pistacie

jordbaer-med-hvid-chokolade-og-pistacie

Der skal ikke altid så meget til før, at man får gjort de små ting til at se helt fantastisk fine ud. Jeg elsker, elsker, elsker de søde røde danske jordbær dyppet i en god mørk chokolade – men denne variant med en god hvid chokolade er virkelig også et hit!

hvid-chokolade-og-jordbaer

Her skal du blot bruge en bakke søde danske jordbær. Hvid chokolade af god kvalitet, jeg har her brugt Valrhona Ivoire, grønne pistacie kerner uden salt. Chokoladen tempereres, pistaciekernerne hakkes. Jordbær dyppes i chokolade og derefter i pistaciekerner.

Nemt og enkelt – og husk at tage smagsprøver undervejs. Det er ret vigtigt! ;)

Vi stornyder lige nu det skønneste sommervejr i Hamborg, hvor vi er taget hen på en lille mini storbyferie alle fire. I dag har vi været i Miniatur Wunderland, hvilket jeg varmt kan anbefale og senere i dag skal vi til Hamburger Dom, som er et kæmpe Tivoli i byen netop nu.

Spørgsmål til opskriften?

Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.

Kommentarer
  • Louise:
    1. juni 2014 kl. 15:36

    Tror du at de kan laves dagen i forvejen og hvordan ? Kunne godt tænke mig dem til min fest i juli hvor jeg skal flere 25 års fødselsdag og at jeg er færdig som jurist.

    • Ann-Christine:
      1. juni 2014 kl. 18:37

      Hej Louise,
      Det kan du sagtens, bare opbevar dem i køleskabet efter de er dyppet i chokolade og pistacie.
      Og stort tillykke med både fødselsdag og afsluttende studie, jeg håber det bliver en skøn sommer.
      Kh Ann-Christine

      • Louise:
        1. juni 2014 kl. 19:26

        Super :) har bare lidt dårlige erfaringer med bær i køleskab. Synes de blir lidt smattede når de kommer ud. Men så satser jeg. TAK :-D

        • Ann-Christine:
          2. juni 2014 kl. 09:40

          Ja, det kan de godt blive – men hvis det er en enkelt dag og når jeg lader stilken blive på, så synes jeg det går fint :)

  • Nilssons Ambrosia:
    11. august 2013 kl. 11:44

    Uhmm de ser så lækre ud. Til næste sen-sommer fest skal de da laves og serveres med lidt boblevand!

    • Ann-Christine:
      11. august 2013 kl. 13:13

      Det lyder som en fantastisk ide :)

  • Camilla:
    5. august 2013 kl. 11:53

    Man bliver godt nok helt lækkersulten! De ser virkelig lækre ud :)

  • Vis alle 12 kommentarer

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.