Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/jul-i-disneyland-paris/

Jul i Disneyland Paris

Disney-jul

Annonce – vi var inviteret på PR-tur med Disneyland i 2015

Den magiske Disneys julestemning har år efter år spillet en lille fin rolle i mine juletraditioner, både i min barndom og som voksen, hvor den hyggelige tradition med at se Disneys Juleshow i fjernsynet den 24 december gives videre til mine børn.

Ingen jul uden Disney … jeg måtte derfor lige blinke en ekstra gang, da der tikkede en mail ind i min indbakke fra presseafdelingen i Disneyland Paris med en invitation til min familie og jeg fra Disneyland Paris om at komme på besøg en forlænget weekend og opleve hvordan Disneyland Paris pynter op og skaber magisk julestemning i den søde juletid.

Disneyjul

Hvad jeg særligt elsker ved Disneyland Paris og Disneys magiske verden i det hele taget er at når man befinder sig i den, så lever man i den og indtager stemningen fuldt ud.

Når jeg pynter op til jul herhjemme er det ret enkelt pynt med flest elementer fra naturen som kogler, gran, mos, lærkegrene og så suppleret med julepynt i hvide nuancer, lidt guld, sølv og enkelte få farvestrejf. I Disneyland derimod bliver der gået all in på overdådighed. Farvestrålende pynt, børnejulemagi og man bevæger sig rundt i de smukke omgivelser, pyntet op så det ses!

Jeg er vild med det! Og når jeg er i det, kan jeg blive helt grebet og få lyst til at pakke vores lille hus ind i det vildeste pynt fra sokkel til tagryg – den trang aftager dog (måske heldigvis, haha) når jeg kommer hjem, men drømmen er nu alligevel vidunderlig at være i, mens den varer.

IMG_5273

Disneyland-ParisVi ankom til Disneyland fra Paris fredag sidst på formiddagen og nåede ind i Parken vd frokosttid, lige tids nok til at nå at se den sidste bid af paraden og efter paraden begyndte det på magisk vis at dale med store ægte snefnug til børnens store henrykkelse.

A14_7359

Møde med Mickey og flere af de andre yndlingsfigurer er noget af det bedste! Johan og Julie samlede autografer, krammede og stillede sammen med Disney karakterene op til fotografering.

Vi var inviteret til at skulle være i Disneyland Paris, fredag – søndag. Parken valgte selvfølgelig at lukke lørdag og søndag af respekt og sorg efter de tragiske begivendheder i Paris fredag aften. Vi nåede derfor slet ikke rundt omkring alt det julede som planlagt. Men jeg var flittig med kameraet fredag, og da Disneyland virkelig kan noget ganske særligt ved juletid, så vil jeg selvfølgelig dele de glimt, oplevelser og billeder her på bloggen.

Har I planer om en tur til Disneyland Paris, så læs også gerne mine 10 gode råd til en ferie i Disneyland. (tjek endelig også kommentarfeltet i det indlæg, det er fyldt af guldkorn og gode tips)  

Disneyland-christmas
CollageImage

A14_7257

 

A14_7289

Det store lys og fyrværkeri show ved parkens lukketid er virkelig storslået og værd at vente på!
Ingen ord kan beskrive, hvor vildt spetakulært og fantastisk det er – det skal opleves.

A14_7305

 

jul-i-disneyland

disney-jul-aften

Disneyxmas

Elsa-anna-frozen-disney

 

 

jul-disney-paris

mickey-jul

minnie

paris-disney

Vi var som nævnt inviteret på presseweekend- event af Disneyland Paris og boede under opholdet på Disney hotellet: Sequoia Lodge, hvor vi faktisk også boede sidste gang vi var i Disneyland.

Martin skulle arbejde forrige weekend, og kunne derfor ikke komme med – i stedet greb jeg chancen og fik inviteret min mor med, og det var virkelig så fint at dele den oplevelse med hende. Og Johan og Julie stornød at være på ferie afsted med bedstemor også!

På trods af at parken lukkede ned lørdag og søndag – og at vi alle, i særdeleshed selvfølgelig franskemændene, var berørte af fredagens begivenheder – så havde vi et rart ophold på hotellet, hvor hotelpersonalet sørgede så hyggeligt for hotellets gæster. Børnene havde en rigtig god oplevelse, der var ansigtsmaling ballonfigurer og Disney karakterer der kiggede forbi hotellet til kram, autografer og billeder. Virkelig stort overskud, sødt og meget professionelt. 

4 kommentarer
 • Jette skrev:
  17. november 2015 kl. 12:23

  Disney er bare fantastisk! Vi har været i parkerne i USA to gange – og første gang tænkte jeg at denne her dag bare var total for børnenes skyld. Jeg er slet ikke til parker og alt for mange mennesker samlet på et sted! Men Disney kan bare noget helt særligt. Og som du også skriver – det er fuldstændig umuligt ikke at blive grebet af både stemning og magi også som voksen! En oplevelse man kan leve længe på!

  Jeg har to småpiger der ville blive drønmisundelige over fælleskrammer med Anna og Elsa ;) ;) Det må virkelig have været en af de helt store øjeblikke set med pigeøjne!

  • Ann-Christine skrev:
   17. november 2015 kl. 22:54

   Det var virkelig også et kram der gjorde hende helt tom for ord ♡ Hun stornød det og var helt tryllebundet af de to prinsessesøstre :)

   Og hvor er det dejligt at høre at du også lader dig rive helt med af det fantasktiske univers – det er som at komme i en helt anden verden for en stund. Det kan jeg også leve længe på :)

 • Line Lundgreen skrev:
  18. november 2015 kl. 09:40

  ÅÅÅÅÅhhhhhh…… <3
  Tak for skønne billeder ( og en max lækker blog – er total fan!)
  Jeg har for nogle år siden også delt en Disneyland tur med mine unger og mor. Det kan varmt anbefales.
  Vil rulle ned over dine lækkerier og bruge min fridag i køkkenet så der er lidt at hygge med når resten af familien kommer hjem.
  Go onsdag
  Line

  • Ann-Christine skrev:
   19. november 2015 kl. 09:15

   Ih hvor er du sød! Tusind tak for den skønne hilsen og de søde ord :) Det varmer og gør mig ekstra glad på sådan en regnvejrsdag som i dag :)
   Dejlig dag til dig
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.