Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/k%c3%a6rlighed-masser-af-k%c3%a6rlighed/

Kærlighed, masser af kærlighed!

bonderoser

I går fejrede vi at vi nu har været kærester i syv år og at vi samtidig har tænkt os at være sammen i 70 år mere. Mindst! Jeg vil gerne blive 100 år og gerne mere, med godt helbred og masser af røverhistorier at fortælle og Martin som så er 106 år på det tidspunkt, synes selvfølgelig stadig at det er meget underholdende og interessant alt det, jeg fortæller og har på hjertet.

Sådan er det bare og jeg elsker at dele livet sammen med ham. Hverdagen, rejser, oplevelser, tanker og sjove indfald. Alt simpelthen og jeg føler mig meget, meget heldig og samtidig lidt sårbar over at opleve så stor og dejlig en kærlighed. Jeg glæder mig til at opleve at være en familie på fire sammen med ham snart, det bliver en omvæltning og jeg kan nok se frem til endnu mere kærlighed og sårbarhed.

Fik i går en kæmpe, kæmpe buket fløjlsbløde roser + en fantastisk dejlig dag sammen med min kæreste!

8 kommentarer
 • et cetera skrev:
  24. marts 2009 kl. 18:14

  Hjertelig tillykke! Min husbond plejer at sige at livet ender med at balancere ved, at man har det, som man fortjener det. Dét tror jeg gælder Jer to – I slår mig, som gode både for og med hinanden – og lige om lidt bliver I så ovenikøbet den skønneste lille familie, som man kan tænke sig. Det er virkeligt lykkeligt at tænke på :-)

 • Sofie skrev:
  24. marts 2009 kl. 18:18

  Wow! Tillykke med kærligheden. Jeg bliver helt varm om hjertet.

 • Anne skrev:
  24. marts 2009 kl. 18:59

  Tillykke med hinanden :-)
  Dit indlæg oser af glæde :-)
  dejlig læsning :-)

 • Marianne's mening skrev:
  24. marts 2009 kl. 19:00

  Sikke en smuk buket roser til en smuk gravid kæreste.
  Du har en rigtig sød kærester, syntes jeg :-)

  Tillykke med dagen.

 • Anne Mette skrev:
  25. marts 2009 kl. 09:24

  Tillykke med dagen! Så blev også jeg i godt humør :)

 • 25. marts 2009 kl. 09:34

  Et cetera, vi er nemlig rigtig gode for hinanden. Det er skønt at have sådan en menneske i sit liv :-) I står for mig som fuldstændig det samme, to forskellige mennesker med respekt, forståelse, kærlighed og masser af rum til at rumme hinanden :-)

  Sofie, det blev jeg også ;-) og tak

  Anne, Tak, det er jeg glad for at høre, jeg er også meget glad!

  Marianne, det synes jeg også :-) Mange tak også for komplimenten!

  Anne Mette, Tak, det er jeg også…

 • woman-hood skrev:
  9. april 2009 kl. 17:15

  Tillykke, som en af de andre skrev: hvor bliver man varm om hjertet :-) og hvor er de blomster smukke. God påske

 • Inge Reinholdt skrev:
  14. april 2009 kl. 14:00

  Smukke roser og meget smukke ord,
  det er dejligt at læse din blog

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.