Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kaffe-med-lakridssirup/

Kaffe med lakridssirup

En kop kaffe med lakridshjerte – et sødt treat. En hverdagsforkælelse for livsnydere.

Fredag er en dejlig dag og om ikke så lang tid har vi weekend. Jeg glæder mig virkelig meget til at sove længere, at have god tid om morgenen, til weekend morgenmad, til brunch, en børnefødselsdag på søndag og til at være sammen med søde mennesker, familie og venner.

Rigtig god weekend – det er lige om lidt …

P.S jeg har lige opdaget den sjove app, Instagram. Super fin og sjov måde at dele glimt fra hverdagen, inspiration og lign via billeder. Har du lyst til at følge med i glimt fra min dag og snapshots via min iPhone, så kan du finde mig der ved at søge på @Valdemarsro_dk

2 kommentarer
 • Vibeke Lentz skrev:
  16. marts 2012 kl. 17:29

  Jeg har droppet kaffen, for en gladere mave.. men hold op hvor lyder det lækkert, og sammen med dine kokos-chokobarer, så ville min fredagsslik være hjemme:) Jeg bruger efterhånden kun instagram til alle mine billeder, elsker stemningen man kan lave i dem, men jeg har endnu ikke brugt delingen. Vil kigge efter dig, god weekend.

  • Ann-Christine skrev:
   17. marts 2012 kl. 16:40

   Mon ikke også man kan følge med i andres uden at dele selv, det tror jeg – men ved det faktisk ikke.
   Rigtig god weekend til dig og tak for dine altid så dejlige kommentarer, de varmer og gør mig altid glad :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.