Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kokkendetaljer/

Køkkendetaljer

De sidste par dage har stået i boligindretningens tegn. Vi har været i Ikea, lånt en solid boremaskine som kunne bore i vores solide vægge. Vi har flyttet om, ryddet op og hængt på væggene. Efterhånden er her blevet rigtig fint i stueetagen og vi er ved at få os indrettet som vi ønsker os det. Indretningen af 1 salen venter vi med til …. engang!

Men det med at indrettet et hjem, det bliver man vist aldrig helt færdig med, vel?!

I køkkenet blev der plads til 2 hylder over køkkenbordet. De er blevet indrettet dels med vores favoritkaffekopper, stempelkanderne, krydderurter, vand og mælkeflasker og lidt pænt dims. Et lille hjørne, som jeg bliver glad af at kigge på.

 

Krydderurterne står i et par skjulere fra Ikea til ingen penge. De har blot fået lidt masking tape og ord tilsat. Vi har også en hel del krydderurter i haven, men det er altså skønt at have favoritterne lige ved hånden. Også bare til at nyde og dufte til. Her er det rosmarin og basilikum.

19 kommentarer
 • Monsterscircus skrev:
  2. august 2012 kl. 15:05

  Ih hvor ser det hyggeligt og fint ud. Så søde detaljer, er helt hooked på dine trædetaljer :-) Nej det er vist svært at blive færdig med, det er jo også dejligt med forandring og at ens hjemlige omgivelser ikke er statiske. Ha en dejlig dag og tak for de fine billeder.

  • Ann-Christine skrev:
   2. august 2012 kl. 18:14

   Det er nemlig dejlig med forandringer i hjemmet, jeg synes tit det giver en ny energi og jeg nyder mine ting på en anden måde når de bliver flyttet eller stillet anderledes.
   Rigtig dejlig dag til dig også :)

 • Rikke skrev:
  2. august 2012 kl. 17:04

  Så fint…Vi er ved at finde hus, så nyder dine ideer…Hvad er det du præcis har sat på urtekrukkerne?

  • Ann-Christine skrev:
   2. august 2012 kl. 18:19

   Det lyder spændende, rigtig god fornøjelse med boligjagten, det er så spændende at være rundt på fremvisninger synes jeg (nu er jeg faktisk også uddannet ejendomsmægler og har arbejdet som mægler for nogle år tilbage. Så jeg føler jeg er lidt på hjemmebane, i den sammenhæng) ;)

 • Tulip skrev:
  2. august 2012 kl. 18:43

  Smukt, glæder mig til at se det live.

  • Ann-Christine skrev:
   4. august 2012 kl. 23:05

   I morgen, søde Tulip!

 • Michelle skrev:
  2. august 2012 kl. 23:05

  Haha, nej at indrette er en proces, som man aldrig bliver færdig med. Vi flyttede for to år siden ind i en lille 50 m2 lejlighed, og der er stadig en masse små projekter og en masse forbedringer :)

  Men hvor ser jeres køkken hyggeligt ud! fuld af lys, farver og grønne åndehuller.
  Nu er det måske bare mig der er langsom, men hvor har du sat tape på på dine krukker på det nederste billede? Jeg kan slet ikke se det? Jeg kan se bogstaverne (som er ret fine) men ingen masking tape.

  • Ann-Christine skrev:
   3. august 2012 kl. 07:58

   Det er også lidt svært at se på billedet. På det øverste billede kan du måske lige ane en stribe prikket masking tape nederst på krukken med rosmarin? Hvid med sorte prikker. Helt diskret og blot som en lille detalje.
   Jeg synes det er så fint med masking tape, da det altid kan fjernes igen og giver lige tingene et personligt twist :)
   Kærlig hilsen
   Ann-Chrisitine

   • Michelle skrev:
    3. august 2012 kl. 08:30

    Nu kunne jeg se det! Ja, det er en fin lille detalje. Selv har jeg ikke leget med maskingtape endnu. Når jeg ser rundt omkring på diverse blogs, tænker jeg, at det ser fint ud. Men jeg tror, der er så mange farver og tingel tangel herhjemme, at jeg, hvis der endelig er noget helt hvidt herhjemme, vælger at holde det hvidt for at give øjet bare en smule ro.

    Men du siger det er nemt at få af? For så kunne man jo godt prøve at lege lidt med det – bare sådan for hyggens skyld.

    • Ann-Christine skrev:
     4. august 2012 kl. 22:32

     Ja, det er meget nemt at få af. Jeg bruger det også på væggene til at hænge et lille billede eller en af børnenes tegninger op. Det sætter slet ikke mærker. Man skal bare lige tjekke at det er maskingtape og ikke en almindelig farvet eller mønstret tape.

 • Vibeke Lentz skrev:
  3. august 2012 kl. 10:23

  Det er så top hyggeligt!

  • Ann-Christine skrev:
   4. august 2012 kl. 22:32

   Jeg er også blevet rigtig glad for de hylder :)

 • Anja skrev:
  4. august 2012 kl. 10:58

  Det ser rigtig godt ud :)

  • Ann-Christine skrev:
   4. august 2012 kl. 22:33

   Tusind tak! :)

 • Pernille skrev:
  13. august 2012 kl. 19:40

  Hej Ann-Christine.
  Hvor er de fine træskåle fra?

  kh. Pernille

  • Ann-Christine skrev:
   21. august 2012 kl. 07:47

   De er købt hos Søstrene Grene for længe siden. De er lavet i bambus og synes også de er vældig fine :)
   Kh Ann-Christine

 • Karen skrev:
  2. maj 2014 kl. 09:25

  Indretning bliver man aldrig færdig med – man udvikler sig jo også selv hele tiden. Får nye interesser, neddrosler nogle gamle hobbies, falder for nye fristelser, får nye ideer. Og bor man i et meget gammelt hus, som vi gør, er der hele tiden noget, der skal repareres, og som så giver lyst til at lave nyindretning. For tiden er det dog mest haven, det går ud over :-)
  vh/Karen

  • Ann-Christine skrev:
   2. maj 2014 kl. 22:21

   Jamen, fuldstændig.
   Man bliver aldrig færdig og det er faktisk også rigtig rart at nå dertil, at ens hjem og indretningen af det er en eviggående proces ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.