Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hyggelig-og-blaesende-sommerdag-ved-stranden/

Hyggelig og blæsende sommerdag ved stranden

En dag ved stranden med blæsevejr, solskin, regnvejr, krabbefangst og madpakker. En dejlig dag for os alle fire og da vi kom hjem lavede vi en lækker stikkelsbær-is af siruppen fra de sidste stikkelsbær fra haven, som Johan og jeg plukkede tidligt i morges.

Jeg sætter opskriften på stikkelsbær is på en af de nærmeste dage. Jeg er lige lidt bagud med indlæg her på bloggen, for jeg vil også vældigt gerne vise flere billeder af de fine træstubbe, og så har vi testet børnevenlige køkkenredskaber og jeg har desuden en opskrift på en ret sund grøn aftensmadsret bestående hovedsageligt af blomkål, spinat, kartofler, gulerødder og andet grønt – og som børnene sagde “Uhhhmm” til. Sådan en ret, skal da også deles på bloggen ;)

4 kommentarer
 • Monsterscircus skrev:
  4. august 2012 kl. 23:21

  Sikke hyggelige billeder! Stikkelsbær is, ah det lyder super lækkert, ej der er jo mange gode opskrifter i vente til os, dejlig. Håber I har en skøn weekend.

  • Ann-Christine skrev:
   6. august 2012 kl. 10:25

   Stikkelsbær is, kan varmt anbefales, sødt og syrligt på en gang :)
   Dejlig dag til dig,
   Kh Ann-Christine

 • Kristine skrev:
  5. august 2012 kl. 09:14

  Sikke fine og hyggelige billeder :) Dejlig dag I havde jer der. Jeg glæder mig meget til dine mange indlæg – især den sunde udgave ;) Godt nok har jeg ikke børn (endnu), meeeeeen når man har en lettere kræsen gemal, så er det måske lidt det samme? :)

 • Ann-Christine skrev:
  6. august 2012 kl. 10:26

  Så er den grønne grøntsagsret på bloggen, jeg vil være spændt på at høre om den bliver godkendt hjemme hos jer ;)
  Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.