Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/krydret-kakaodrys-til-en-god-kop-kaffe/

Krydret kakaodrys til en god kop kaffe

For mig er en kop kaffe et hyggeligt lille pusterum i hverdagen og en god kop kaffe må derfor gerne kræses lidt om. Jeg har ofte en lille hjemmelavet kaffekrydderblanding til at stå på køkkenbordet, som jeg lige giver min kaffe et drys med inden serveringen.

PT5M

Kakaodrys til kaffe

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Holdbarhed1 måned
Antal1 portion
Ingredienser
  • 90 g kakao, usødet
  • 1 spsk rørsukker
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Smag kakao og rørsukker til med de forskellige krydderier.

Ryst det hele sammen

Forslag til Krydderier – vælg en eller flere, efter smag
1 spsk kanel, kardemomme, vaniljepulver, rålakridspulver, stødt ingefær, 1 knivspids sort peber, friskkværnet