Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/laeserne-broken-wheel-anbefaler-boganbefaling/

Læserne i Broken Wheel anbefaler – Boganbefaling

bog

Når man har en stor kærlighed til bøger og alle de fortællinger, skæbnehistorier, eventyrer og timevis af god underholdning, der gemmer sig på de mange sider med ord bag det farvestrålende bogomslag, så synes jeg at er det en særlig stor fornøjelse at læse en bog, som på alle måder deler denne kærlighed til bøger.

Bogen ‘Læserne i Broken Wheel anbefaler’ faldt jeg først for pga omslaget. Det lokkede med en fornemmelse af en feelgood historie og den forventning blev indfriet til fulde.

Det er den perfekte efterårsbog, en bog som gør rigtig fantastisk, når den bliver læst på en regnfuld regnvejrsdag, i sofaen med tæpper, uldne sokker og varm te.

boganbefaling

Bogen handler om Sara, som netop er blevet fyret fra den boghandler hun har arbejdet i og nu rejser fra Sverige til Iowa i USA, for at besøge hendes 75 årige penneveninde Amy, som hun gennem nogle år har udvekslet breve og bøger med. I bogen følger man Sara´s oplevelser i Iowa, og den lille by Broken Wheel. Da hun ankommer til byen er Amy afgået ved døden og Sara bliver overtalt af Amys naboer til at blive boende i huset, som hun oprindelig var inviteret til. Hun falder for Amys meget store bogsamling og lidt efter lidt også for den lille bys beboere.

Bogen er letlæselig og skrevet i et fint og lækkert sprog, med små sætninger rundt omkring som jeg blev nødt til at læse et par gange, for de var så fint beskrivende … se bare denne:

“Kan du mærke det? Duften af nye bøger. Ulæste eventyr. Venner, man endnu ikke har lært at kende, timer af magisk virkelighedsflugt, der venter”

laerserne-i-Broken-Wheel-anbefaler

Hvis man er vild med bøger og godt lige kunne bruge en skøn feelgood fortælling, så er denne bog virkelig et anbefalelsesværdigt ‘must read’.

14 kommentarer
 • Linda Mortensen skrev:
  10. september 2014 kl. 08:15

  Nøj, det lyder som en dejlig bog! Den må jeg vist læse, når jeg en gang har tygget mig igennem de 800 sider i “Sigøjnerinden fra Sevila”. Godt jeg har skrevet “gavekort til boghandel” på min ønskeliste, nu jeg snart har rund fødselsdag :)

  • Ann-Christine skrev:
   10. september 2014 kl. 09:21

   Uhh, en dejlig murstensroman. Det er fantastisk – jeg elsker gode lange historier!
   – og virkelig godt punkt til ønskesedlen ;)

 • Anastasia skrev:
  10. september 2014 kl. 08:37

  Den lyder helt fantastisk. Hvor fandt du den henne, og til hvad pris? God onsdag

  • Ann-Christine skrev:
   10. september 2014 kl. 09:22

   Tror den kan fåes i de fleste boghandlere og på nettet – prøv at google titlen, der er jo ofte gode tilbud at finde :)
   God onsdag til dig også

 • tina nymann skrev:
  10. september 2014 kl. 08:47

  Så er bogen bestilt:-) Faldt også for omslaget – hvor tøset, men jeg er jo også den, som kan finde på at købe en flaske rosévin pga. etiketten! Glæder mig til at læse bogen….

  • Ann-Christine skrev:
   10. september 2014 kl. 09:22

   Jeg er også ofte til fals for pæn emballage ;) Rigtig god fornøjelse med den :)

 • Karen skrev:
  10. september 2014 kl. 11:48

  Den må jeg læse – den lyder som lige noget for mig. Feel good bøger er det bedste middel mod stress, man kan få :-) Er du ikke helt ked af, at du allerede HAR læst den? :-)
  vh/Karen

  • Ann-Christine skrev:
   11. september 2014 kl. 09:26

   Jo, det er jeg – sådan har jeg det næsten altid med gode bøger jeg har læst. Men det er omvendt også super fedt at give den gode læseoplevelse videre til andre :)
   Jeg tror også læsning af dejlige bøger er godt mod stress, for man bliver lidt tvunget til bare at sidde og kun lave en ting, og så glemmer man lidt alt andet mens man læser. For mig er det ren meditation :)

 • Øglemor skrev:
  10. september 2014 kl. 12:22

  Perfekt med en boganbefaling, nu hvor jeg lige har afsluttet de tre bøger, jeg fandt i den lokale genbrugsbiks. Må da helt sikkert erhverve mig denne her – tror, jeg propper den på fødselsdagsønskesedlen, mm. jeg finder den billigt online. Det håber jeg, jeg gør, for så kan jeg komme i gang med den snart ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   11. september 2014 kl. 09:27

   Mon ikke du kan finde den til en god pris et sted eller måske på biblioteket :)
   Hvilke tre bøger har du lige læst? Jeg er nysgerrig ;)

   • Øglemor skrev:
    11. september 2014 kl. 11:30

    Jeg har lige tjekket biblo, men der er et halvt års ventetid. Så hellere betale for den :-) Jeg har lige læst Where did you go Bernadette og Lykkens Café + en chicklit, jeg allerede har glemt, hvad hedder. Så den går altså ikke over i historien som bedste bog nogensinde ;-)

    Lykkens Café er også lidt chicklitty, men meget sød, og Where did you go Bernadette syntes jeg virkelig godt om. Den var lidt anderledes både i form og indhold, og det kunne jeg godt lide :-)

    • Ann-Christine skrev:
     11. september 2014 kl. 12:10

     Haps, tak for anbefalinger – de er skrevet på læselisten :)
     Ej, jeg har også sjældent tålmodighed til at vente et halvt år på en bog!

 • Inger skrev:
  10. september 2014 kl. 19:18

  Blev færdig med at læse den i går. Den er sød, naiv og rørende i beskrivelsen af følelserne mellem Sara og Tom.
  Vh/Inger

  • Ann-Christine skrev:
   11. september 2014 kl. 09:28

   Lige præcis, sød, rørende og naiv – en rigtig fin lille kærlighedshistorie :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.