Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/brombaeris-med-hvid-chokolade/

Brombæris med hvid chokolade

September er højsæson for brombær og de smukke bær er her blevet tryllet om til en lækker brombær is

Is kan man jo heldigvis spise hele året! Også selv om sommeren er blevet erstattet af et mildt og indimellem regnfuldt efterårsvejr, så er is et hit! Altid og året rundt. Lige så glad jeg er for at krybe sammen i sofaen med tæpper, varm te og gode bøger, lige så vild er jeg med at dele en skål is i selskab med en skøn film eller afsnit af en yndlingsserie.

PT+60M

Brombæris

4-6 portioner    +60 min.
4-6 portioner
Ingredienser
Udskriv opskrift
+60 min.
Fremgangsmåde

Skrab kornene ud af vaniljestangen og ved dem godt i sukker, så de skilles fint fra hinanden.

Kom brombær, sukker, vanilje og den komme vaniljestang i en gryde sammen med 2 spsk. vand.

Kog op og lad det småkoge i 10 minutter.

Tag vaniljestangen op og blend det godt sammen, rør fløde og mælk i og hæld blandingen på ismaskinen og kør i 20-35 minutter – afhængig af maskine.

Isen bliver bedst på en maskine, men kan alternativt laves ved at komme blandingen i en bøtte som sættes i fryseren og røres grundigt igennem hver time til den har den rette konsistens.