Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lakridsmandler-en-nem-og-sund-snack/

Lakridsmandler – en nem og sund snack

Jeg elsker mandler og spiser dem dagligt når jeg bliver lidt lækkersulten eller hvis blodsukkeret er lavt, eller hvis jeg bare er lidt hyggesulten. Mandlerne er fantastiske sammen med en banan, en kop kaffe og et stykke god chokolade. Eller blandet i en skål med rosiner, dadler og valnødder.

Men har du prøvet dem med lakridsrodspulver? – wow …..

Det er min nye favorit!

Og det er så nemt og kræver kun 2 ingredienser; mandler og lakridsrodspulver. Jeg har brugt 100 g mandler og 1 tsk lakridsrodspulver fra Urtekram (Må snart prøve pulveret fra Johan Bülow) Rystede sammen i en pose og i går aftes blev de spist sammen med en god kop te – og I kan ellers tro det er rart at være online på nettet igen. Jeg fik arbejdet lidt mere om aftenen, svaret mails og planlagt et par nyhedsbreve.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *




34 kommentarer
  • 16. november 2011 kl. 09:40

    Hvor er de fine. Jeg får lyst til at lave dem straks (måske dyppet i chokolade a la Summerbird).
    Kh Nadia

    • Ann-Christine skrev:
      16. november 2011 kl. 09:57

      Mmmm, chokolade vil være fantastisk – god ide :)

  • Gitte skrev:
    16. november 2011 kl. 12:57

    Mmmn, de ser lækre ud:) Jeg elsker mandler som snack, i maden og i bagværk… Jeg skal da vist også prøve disse.

    • Ann-Christine skrev:
      16. november 2011 kl. 22:33

      Det tror jeg ikke du vil fortryde ;-)

  • Deborah skrev:
    16. november 2011 kl. 15:17

    Tak for den gode ide. Jeg elsker mandler og jeg elsker lakrids, så den er oplagt! :-)

    • Ann-Christine skrev:
      16. november 2011 kl. 22:34

      Ja, og alligevel havde jeg ikke selv tænkt på den før – og nu spiser jeg dem hele tiden :)

  • 16. november 2011 kl. 19:18

    Dét skal prøves. Jeg har heldigvis også urtekrams lakridsrodspulver stående ude i skabet :) Hurra for det!

    • Ann-Christine skrev:
      16. november 2011 kl. 22:35

      De er gode, ik´ :-) Det lakridspulver er simpelthen genialt

  • Dorte Eilsø skrev:
    16. november 2011 kl. 21:11

    Mmmmm lakrids og mandler – en rigtig god kombi. Tak for den ;) Man bliver jo nærmest afhængig af dine opskrifter! Bliv endelig ved!

    • Ann-Christine skrev:
      16. november 2011 kl. 22:35

      Jeg er heller ikke på at jeg lige kan stoppe igen :-) Tak for din søde hilsen

  • 17. november 2011 kl. 20:39

    Jeg lavede dem igår til min mand som ikke kan tåle sukker. Hoooold da op hvor er de gode. Vi lavede dem i de små frugtposer, så det var næsten som at få en lille slikpose.
    Tak for tip og rigtig god opskrift!

    • Ann-Christine skrev:
      20. november 2011 kl. 17:32

      Det er nemlig slik med god samvittighed – glad for at I kunne bruge tippet :)

  • 17. november 2011 kl. 20:41

    P.s. jeg har tilladt mig at linke til dig fra min side. Håber det er ok!

    • Ann-Christine skrev:
      20. november 2011 kl. 17:32

      Ja, det er jeg da rigtig glad for, tusind tak!!

  • Sine skrev:
    17. november 2011 kl. 22:09

    Virkelig lækkert : )

    • Ann-Christine skrev:
      20. november 2011 kl. 17:33

      Man kan godt blive lidt afhængig, faktisk

  • Cphfoodie skrev:
    18. november 2011 kl. 07:04

    Lyder lækkert. Er fluks afsted efter lakridspulver.

    Forresten kender du denne blog, simply breakfast, kun med billeder af morgenmad? Kom straks til at tænke på dig og din kærlighed til morgenmad da jeg faldt over bloggen. Måske kan du blive inspireret? Det er i alt fald skønne billeder: http://simplybreakfast.blogspot.com/

    • Ann-Christine skrev:
      20. november 2011 kl. 17:34

      Hvor er det sjovt du nævner den side – jeg opdagede den for en uges tid siden og ELSKER den blog og det lækre morgenmad. Lækre billeder og inspirerende morgenmad. Hvor hyggeligt at du lige tænkte på mig i den forbindelse :-)

  • Øglemor skrev:
    18. november 2011 kl. 12:15

    Har lige været nede og købe mandler, for dem her MÅ jeg da prøve. Nammenam! Tak for lækker opskrift.

    • Ann-Christine skrev:
      20. november 2011 kl. 17:35

      Det var lidt da :-) De er så gode og dejligt at de er helt sunde også – det er de jo så nok ikke når man dypper dem i chokolade, hvilket jeg pønser på nu

  • Maja skrev:
    25. november 2011 kl. 10:55

    De ser såå indbydende ud. Jeg har både mandler og lakridspulver i huset. Hopper i køkkenet med det vuns :)

    • Ann-Christine skrev:
      25. november 2011 kl. 22:56

      Rigtig god fornøjelse, det er dejligt at de er sådan relativt sunde også – jeg har spist dem næsten hver anden dag ;)

  • Julie Bull Hansen skrev:
    19. december 2012 kl. 08:51

    Ih hvor heldigt jeg lige sådan faldt over denne side – må straks i gang med lidt alternativt konfekt halløj her op til jul :-)

    • 19. december 2012 kl. 20:22

      Hej Julie,
      Ja det er jeg også glad for at du gjorde :) Velkommen her til min blog og god konfektfornøjelse
      Kh AC

  • Bianca skrev:
    11. maj 2013 kl. 08:26

    Hej. Super flot blog og lækkert ser det ud. Jeg er ret dum i et køkken. Men hvad er forskel på lakridsrodspulver og alm lakrispulver ( bare en billig fra tiger )

    • Ann-Christine skrev:
      12. maj 2013 kl. 21:54

      Hej Bianca,
      Tak
      Det er nu ikke så dumt et spørgsmål :) Lakridsrodspulver er blot lakridsrod som er pulveriseret og lakridspulver er oftest granulat – det er lakridsrodssaft som er kogt ind til det bliver som bolchekonsistens og derefter knuses til pulver.
      Til disse mandler er lakridsrodspulver bedst, synes jeg
      Kh Ann-Christine

  • Henrik skrev:
    4. december 2013 kl. 08:28

    Hej,
    De er rigtig fine, men til den næste portion tror jeg, at jeg vil prøve at riste mandlerne i ovnen først. Hvis de bliver meget bedre, skal I nok høre om det.

    • Ann-Christine skrev:
      5. december 2013 kl. 08:17

      Det lyder som en rigtig dejlig ide!

  • Pia Rasmussen skrev:
    20. marts 2014 kl. 18:36

    Hej,
    De ser super lækre ud. Men jeg vil lige spørge – kan pulveret godt sidde fast? Skal der ingen olie på først?

    Tak for mange dejlige ideer :)

    • Ann-Christine skrev:
      20. marts 2014 kl. 21:56

      Man skal ikke bruge så meget lakridsrodspulver og det sidder fint fast. Jeg har aldrig prøvet med olie, men forestiller mig at det godt kan komme til at klumpe lidt.
      Kh Ann-Christine

  • Michaela skrev:
    21. marts 2015 kl. 19:15

    Hej :)

    Det smager jo fantastisk!
    Super blog med mange gode opskrifter :)

    Mvh Michaela

    • Ann-Christine skrev:
      23. marts 2015 kl. 12:43

      Tusind tak, hvor er det dejligt at høre :)

  • Annica skrev:
    3. januar 2016 kl. 13:26

    De smager himmelsk:) prøvede dem en gang og spiser dem næsten dagligt nu!:) Tak for “Opskriften” :)

    • Ann-Christine skrev:
      4. januar 2016 kl. 11:35

      Åh, hvor skønt! De er virkelig også gode :) Tror jeg må lave mig en lille portion senere i dag :)
      Kh AC