Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lordagshygge-2/

Lørdagshygge

iphone-coverLidt morgen hygge med te, forårsblomster, snacks til børnene inden morgenmaden, et dejligt magasin med masser af inspiration til indretningen. Og så ville jeg lige vise mit nye iPhonecover fra Toast.

Jeg har ledt længe efter det cover, siden jeg så det på et billede på instagram, men kunne ikke finde det hos en dansk forhandler. Så jeg endte med at købe det direkte. 14 dage senere lå det i min postkasse, præcis lige så fint og pænt som jeg havde håbet på.

Rigtig dejlig weekend til jer 

18 kommentarer
 • lisa skrev:
  16. februar 2013 kl. 08:17

  sikke en dejligt start på dagen :-) gider du skrive et link til Toast? det cover er bare FLOT..

  • 16. februar 2013 kl. 08:30

   Ja, ik´ :)
   Jeg troede jeg havde sat linket ind, men det smuttede – det er på plads nu – Så nu er det svære bare at vælge, for der er flere smukke derinde ;)

 • Mette Nielsen skrev:
  16. februar 2013 kl. 08:45

  Fedt cover. Hvad kostede fragten/told?
  VH. Mette N

  • 16. februar 2013 kl. 09:10

   Jeg kan ikke huske hvad der var cover og hvad der var fragt. Men min søster og jeg gav 400 kr for 2 cover + wraps, alt inkl.
   Kh Ann-Christine

 • Annemette skrev:
  16. februar 2013 kl. 13:50

  Smukt cover! Sikke mange flotte der er pä deres side. Jeg har laenge ledt efter noget laekkert og anderledes til min iPad sä tusind tak for det tip ;-)

  Fortsat god lördag ;-)

 • Hyggestunder skrev:
  17. februar 2013 kl. 15:15

  Fantastisk cover! det er skønt, når man kan forene teknikken med noget, der er smukt for øjet… Gid jeg havde en iPhone ;0)

 • Anne skrev:
  19. februar 2013 kl. 14:19

  Hvor er det bare et fint cover :-) Og fantastisk blog i øvrigt. Jeg har indtil nu kun fulgt dig på Instagram, men det er en stor fejl! Din blog er nu tilføjet til min personlige læseliste :-)

  God tirsdag!

 • Anne skrev:
  21. februar 2013 kl. 06:41

  Årh hvor er det et fint cover:-)) Sådan et fortjener min IPhone!! Er fuglen hvid eller sølv?
  Tak for den skønneste blog:-)

  Mange hilsner Anne

  • 21. februar 2013 kl. 10:02

   Tak <3
   Ja, det er et fantastisk flot cover, ik´
   Jeg er så glad for det. Fuglen er sølv, da det er æblelogoet som viset en bid af. Smart tænkt i designet
   Kh Ann-Christine

 • Anne skrev:
  21. februar 2013 kl. 15:41

  Så har jeg bestilt.. Kunne ikke lade være:-))

 • Charlotte skrev:
  4. april 2013 kl. 11:04

  Virkelig flot cover – så lige dit fine billede ude i højre side med både cover til iphone og ipad.. Og jeg er i den lykkelige situation at jeg har vundet en ipad mini og lige fået den ind af døren, og den skal selvfølgelig have et cover.. Og min iphone mangler også et cover ;)
  Men kan man ikke risikere at der kommer told og moms osv. oveni?! Og hvordan ser coverne ud fra den anden side af? Både min ipad og iphone er sort, så er i tvivl om om de lyse udgaver bliver grimt derpå?! Taaak for en skøn blog forresten!
  Hilsen Charlotte

  • 6. april 2013 kl. 07:30

   Hej Charlotte,
   Tak :)
   Jo, det kan man godt risikere. Der er forskellige moms og toldberegnere på nettet, prøv at google. Så kan man se hvor meget det bliver samlet.
   Vores ipad mini er også sort og jeg synes det ser fint ud, også til sort. Du kan se mange flere billeder på Toastmade´s egen side.
   Kh Ann-Christine

   • Charlotte skrev:
    7. april 2013 kl. 14:01

    Tak for svarene :) Forresten hvilken af de lyse farver er coveret på jeres ipad: bamboo eller ash? Synes nemlig den farve er så fin…men svært at bedømme hvilken af farverne den er udfra farverne på deres hjemmesiden?
    Hilsen Charlotte

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.