Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/maj-sk%c3%b8nne-maj/

Maj, skønne maj

bonderose

Sikke vejr! Høj solskin, brune tæer i sandaler om et øjeblik og fregner på kinden. Jeg elsker denne årstid og maj er en af de skønneste måneder på året, bladene på træerne er lysegrønne og det er håbet for en god, lang sommer også.

Jeg har travlt med at sætte min forretning op, har lige bestilt et cvr nummer og er i fuldgang med at eksperimentere med layout, forskellige webshopsudbydere mv. Ting tager tid og især når solen skinner udenfor… I aften skal der arbejdes lidt.

12 kommentarer
 • Therese skrev:
  4. maj 2008 kl. 18:03

  Uh hvor er du god !! Glæder mig til at høre mere om forretningen! Og hvis du får brug for en produkt-test-kanin, skal du bare sige til :-)

 • 4. maj 2008 kl. 18:15

  Therese,
  Ja, det går fremad, det er lige til at få lidt sommerfugle i maven over ;-) Jeg skal nok sige til ;-)

 • Joan skrev:
  4. maj 2008 kl. 18:33

  Åh hvor er det spændende.

 • Annette skrev:
  4. maj 2008 kl. 21:40

  Ja, det er en dejlig måned, vejret er fantastisk – jeg har lige set vejrudsigten – det fortsætter på samme måde :o))

  Det lyder rigtig spændende, at det går fremad med forretningen. God arbejdslyst :-)

 • 4. maj 2008 kl. 22:08

  Joan,
  Meget spændende! :-)

  Annette,
  Ja, jeg har også lige nydt vejrudsigten. Det er dejligt at det gode vejr fortsætter.
  -og mange tak, jeg er så spændt på hvordan det bliver. Det er en lang proces, synes jeg :-)

 • Madame skrev:
  5. maj 2008 kl. 10:15

  Wow, hvor er det spændende med din webforretning. Jeg ønsker dig held og lykke ;-)

 • et cetera skrev:
  5. maj 2008 kl. 13:39

  Valdemarsro, det er simpelthen såspændende med din forretning – jeg glæder mig utroligt til at se resultatet – og sætter alle gode tanker ind på at du kommer godt fra start, selv om jeg egentlig er rimeligt sikker på, at du gør – du har dét der skal til, tror jeg :-)

 • Valdemarsro skrev:
  5. maj 2008 kl. 16:42

  Madame,
  mange tak, der er lang vej endnu og det kan knibe med tålmodigheden. Jeg vil jo gerne have det i gang hurtigt

  Et cetera,
  Det er jeg glad for. Jeg knokler med det i den tid jeg har, men kunne godt bruge mere tid :-)

 • Jonna skrev:
  5. maj 2008 kl. 17:55

  Bliver spændene at se hvilke varer du får i din butik, vil det være med ting kun til kropspleje eller også smukke ting til hjemmet. Det er sejt gået af dig men dejligt at nogen har modet.

 • 5. maj 2008 kl. 19:47

  Jonna,
  Tak :-) Jeg tror nu at den shop jeg starter nu, bliver med økologiske hudpleje produkter. Jeg er bange for, at det bliver for rodet hvis der bliver for mange forskellige produkter på samme shop. Måske vil jeg senere starte op med ting til hjemmet. Der er mange ideer der banker på her ;-)

 • Mor skrev:
  8. maj 2008 kl. 09:55

  Held og lykke på den spændende vej til det du gerne vil. Det er klogt at du koncentrerer dig om det ene område, tror at det bliver der mere kvalitet i,når din tid er lidt afmålt til det og så er der heller ikke nok for mig at se på markedet at vælge imellem af gode sunde hudplejeprodukter.. Derfor synes jeg at det er rigtig fint, at du vil tage dig af det :-)

 • 8. maj 2008 kl. 11:43

  Mor,
  Det er jeg glad for at du synes. Jeg synes også der er for lidt at vælge i mellem på markedet. Især udenfor storbyerne. jeg er glad for din opbakning :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.