Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/min-jule-oenskeseddel-2015/

Min jule-ønskeseddel 2015

onskeseddel-2015

Når jeg først kommer i gang med at lave ønskeseddel til jul, så synes jeg det er helt hyggeligt at finde fine ting – men alligevel også lidt svært at finde på … Jeg tænker at jeg ikke er den eneste og det der derfor at der er et par stykker af jer, der har efterspurgt lidt juleønskeinspiration fra mig – lige som den jeg delte sidste år.

I år får I min helt egen personlige ønskeseddel. Måske I kan hente lidt inspiration ud fra hvad jeg selv ønsker mig til jul

Juleønsker 2015

 1. Fuglefoderkugler til at hænge på æbletræet – de her fra Eva Solo er super fine.
 2. Enkle ørestikker i guld, evt med en sten.
 3. Brødkasse i helt enkelt design med trælåg
 4. Firmaet “Dybsort” laver super flotte prints af høj kvalitet – jeg ønsker mig denne plakat i vores køkken eller stue.
 5. Jeg drømmer om køkkenrenovation (mere budgetrealistisk fremfor nyt køkken, men vores køkken er virkelig slidt og skramlet bag den hvidmalede facade) – har en del småprojekter som ville gøre en forskel og som jeg ønsker mig kvalificeret håndværkerhjælp til. Så et lille tilskud til den slags eller en hjælpende hånd.
 6. Vi skal have lavet haven om til foråret og de fleste af vores havemøbler er gamle og faldefærdige, så har jeg lidt ønsker i den retning. Er blandt faldet pladask for denne serie fra Skargaarden, men er også bare generelt på udkig og inspiration.
 7. Foderbræt til havens fugle vil passe så fint ind i vores nye have. Med sådan et ville fuglene kunne blive fodret på begge sider af huset.
 8. Ahh, en virkelig god hovedpude. Det kunne jeg godt ønske mig – og måske tilmed noget lækkert nyt sengetøj i hvid eller lys grå.
 9. Og nårh ja, oplevelser selvfølgelig … det glemte jeg lige da jeg lavede collagen. Jeg ønsker mig altid dejlige oplevelser. Spa ophold, gode middage, musik, kultur, film osv – elsker oplevelsesgaver!
4 kommentarer
 • Mikala skrev:
  17. december 2015 kl. 12:30

  Jeg har nr 3 og kan klart anbefale den. Pæn og brugbar. Og tilmed ofte på tilbud i fx Imerco til 250/300kr.

  • Ann-Christine skrev:
   18. december 2015 kl. 10:11

   Tak for tippet – den må jeg lige se nærmere på når jeg kommer til en imerco, medmindre den selvfølgelig ligger under træet juleaften ;)

 • Nathalie Østergaard skrev:
  18. november 2018 kl. 19:47

  Hvad mon du ønsker dig i 2018 ? Synes nogle gange det er svært at finde på noget at ønske sig – og finder inspiration og kommer i tanke om nogle ting når man ser andres ønsker :)

  • Ann-Christine skrev:
   19. november 2018 kl. 08:02

   Det skal jeg lige overveje om der kommer et indlæg på i år – men ja, enig, det kan være svært :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.