Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mine-aftenrutiner/

Mine aftenrutiner

aftenrutiner

Det var så sjovt og hyggeligt at dele mine morgenrutiner med jer her på bloggen – og det allerbedste var at læse alle de fine kommentarer hvor I fortalte om jeres morgen. Det var virkelig hyggeligt og jeg elsker, når vi på den måde kan inspirere, glæde og give hinanden et lille hyggeligt glimt at vores hverdag. Og selv om vi har ferie i denne uge, så holder mine rutiner nu meget godt når vi hygger rundt herhjemme og holder ferie på egen matrikel.

Der var en af jer, der skrev at det kunne være så hyggeligt at høre lidt om aftenrutinerne også – og det kan jeg da kun slutte op om. Så jeg vil med stor glæde og fornøjelse dele mine og vil glæde mig rigtig meget til at læse om jeres aftenrutiner også.

Min aftener ser typisk således ud …

blonder-og-silke

Putte børn

Johan og Julie har værelse sammen og bliver puttet i seng ved 19 – 19.30 tiden. De kan rigtig godt lide at ligge og læse i gamle Anders And blade alene på værelset i et kvarters tid, og mens de gør det, så rydder Martin og jeg op efter aftensmad, lægger vasketøj sammen og den slags. Så siger vi begge godnat, og jeg læser indimellem et halvt eller helt kapitel af en bog højt for dem. Derefter sidder enten Martin eller jeg hos dem, til de sover. Det tager 5-10 minutter.

Vi har altid siddet hos dem til de sover. Børnene elsker det og jeg synes det er sådan en god og tryg måde at afslutte deres dag på.

Derefter …

Mine hjemme-aftener kan meget groft sagt deles op i tre forskellige kategorier:

 • dem hvor jeg afslutter dagen med fordybelse i en god bog, overskudsagtig ro og plus på forkælelseskontoen.
 • dem med arbejde, arbejde, arbejde ved computeren til klokken alt for sent og så på hovedet i seng
 • dem med kærestetid, gode serier på netflix (vi har opsagt alle andet end DR tv kanaler, så  det er temmelig sjældent vi ser fjernsyn), et glas rødvin eller god kaffe, hygge og snak.

Når jeg i perioder har meget på programmet, så bliver det ofte tiden til søvn og træning, der bliver nedprioriteret. Det går jo fint i kortere perioder og jeg har besluttet mig for at det er okay, så længe det max er et par dage det drejer sig om. Men jeg skal gerne have min søvn, ellers bliver min søde tand lidt for krævende dagen efter ;) – Så kompensere jeg og går nogle gange i seng allerede kl 21, og ligger og læser en lille halv time inden jeg lægger mig til at sove.

De fleste af mine aftener er der dog en hel del små punkter der går igen …

Mine aftenrutiner på badeværelset – hudpleje

Jeg er ret konsekvent med mine hudpleje rutiner om aftenen, og det sker meget sjældent, at jeg ikke lige får renset ansigtet ordentligt inden jeg går i seng.

Hvilket produkter jeg bruger variere, men jeg har en forkærlighed for dem uden en masse skrammel og jo renere jo bedre – helst økologisk og ecocert certifikeret. Har jo ikke haft en økologisk hudpleje webshop i flere år, for ingen ting, jo ;) Blandt mine favoritprodukter er Purely Professional, Rudolph Care og Balance Me og så en Konjac Sponge, som har vist sig at være ret vidunderlig!

Mine aftenhudpleje rutiner i øjeblikket er: 

 • Rens ansigtet med Purely Professional børneshampoo og Konjac Sponge. Heh, jep – børneshampoo … det kommer sig ganske simpelt af, at jeg var løbet tør for min rens fra Rodolph og så prøvede jeg Johan og Julies shampoo fra Purely. Den er genial, super mild, renser perfekt og efterlader huden helt ren for makeup og snacs, men uden at være spor tør.
 • To gange om ugen renser jeg desuden med Rudolph Facescrub, scrubber den på fugtet hud og lader de gode olier derfra sidde en halv times tid, inden jeg vasker den af med lunkent vand.
 • Ansigtsmist fra Rudolp
 • Ansigtsserum fra Rudolph
 • Øjencreme fra Balance Me
 • Hvis min hud er tør og det bliver den ofte om efteråret, så bruger jeg en super fed og beskyttende creme fra Purely Professional eller Stellar Beauty Balm fra Balance Me. Ellers bruger jeg en smule ren mandelolie.
 • Og derudover så børster jeg selvfølgelig tænder og så reder jeg mit hår og fletter det.

aftenrutiner-silkeuld

Læsetid inden sengetid

På en god dag, så ligger jeg i sengen ved 22 tiden. Hvilket nok er 4-5 gange om ugen.

Da vi var ude at rejse, kom vi forbi Avedas lækre butik i Singapore og jeg havde haft et par aftener, hvor jeg havde svært ved at falde i søvn og købte derfor Stress-fix fra Aveda. En lille roll on med Ayurvedisk urter og dufte, som jeg kommer lidt af på håndledet – snuser ind og lad den beroligende duft sætte sig. Jeg elsker sådanne små fine ritualer.

Det kunne være så hyggeligt med et lille sneakpeak ind i jeres aftenrutiner også – uanset om I gør tingene på en helt anden måde …

Så kunne det være hyggeligt at høre lidt om hvordan I afslutter dagen.    

46 kommentarer
 • Henriette skrev:
  15. oktober 2015 kl. 11:11

  Hyggeligt :-)
  Jeg læser også altid om aftenen og går gerne i seng et par timer før jeg skal sove for at læse under dynen. Det er ekstra dejligt her i viterhalvåret.
  Den der stressfix skal på min juleønskeseddel sammen med et pænt sæt uld undertøj i den grå farve.

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2015 kl. 15:30

   Det er altså også gode ting til ønskesedlen :)
   Jeg synes også at det er ekstra rart at læse under dynen her i efteråret og vinteren. Om sommeren er afterne så dejligt lange på en anden måde
   Kh AC

 • Louise skrev:
  15. oktober 2015 kl. 13:28

  Dejligt blogindlæg og hyggeligt kig ind i dine aftener.
  Jeg er selv inde i en periode hvor jeg kommer alt for sent i seng. Abejder, surfer eller ser en serie på HBO eller Netflix og så bliver klokken over midnat de fleste aftener. Det er en dårlig vane jeg er kommet ind i, men jeg er helt inspireret ændre på det nu og starter i aften med at stille uret til at gå i seng kl 22 :-)

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2015 kl. 15:32

   Åh ja, det kender jeg jo også godt ;) Jeg prøver virkelig at være opmærksom på at det ikke skal være en hverdagvane, men heller ikke at blive irriteret på mig selv hvis det glipper en aften eller to – hvor jeg så bare kommer alt for sent i seng ;)
   Synes det er lidt ekstra hyggeligt hvis alle aftener ikke er helt ens, så nyder jeg de enkelte aftener lidt ekstra :)
   Kh AC

 • Linda skrev:
  15. oktober 2015 kl. 13:35

  Åh det lyder dejligt ? jeg sidder alt for meget foran tv eller surfer på nettet og har fået en slem vane med at gå for sent i seng. Føler mig efter dit indlæg inspireret til at starte op på nogen nye aftenrutiner? tak!

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2015 kl. 15:34

   Hvor dejligt at det kan inspirere lidt. Det er nemlig bare så rart at føle at man selv styre sin tid og ikke er grebet af vanens magt ;)
   Prøver også selv at holde lidt styr på det, for ellers kunne jeg snildt sidde et par sene timer hver aften ved computeren og redigere billeder eller skrive indlæg ;)
   Kh AC

 • Maria skrev:
  15. oktober 2015 kl. 18:04

  Jeg har desværre fået en dårlig vane med at være oppe til langt over midnat. Men altså alt efter hvor lang tid det tager at putte vores lille tre årig trold så går min aften med enten at skrive på min nye blog eller at sy tøj eller lege ting til min datter. Er der et specielt program i fjernsynet så ser min kæreste og mig det sammen, ellers så går han tidligt i seng og så sidder jeg enten med det kreative eller med en god bog (lige nu om Serge Gainsbourg). Og så går jeg altid i bad om aften, er B menneske så min søvn om morgenen er mega vigtig ;-)
  Jeg har det også på samme med måde som dig med at afvaske ansigtet inden jeg går i seng. Jeg bruger Dr. Hauschkas principper med kun at vaske ansigtet med plejemidler om aften og kun bruge crem om morgen. Så enten bliver mit ansigt vasket med en konjak svamp kun fugtet med vand eller kokosolie og en varm musselinklud. Hvis jeg har meget tid så er det med marrokansk rhasoul og derefter rosenvand og lidt rosenolie. Her på det sidste så har det tit endt med Biodermas Michellar Water.
  Om morgen bliver mit ansigt kun vasket med vand og så får det olie og crem. Har lidt meget af akne men har intet tilbage nu efter denne måde at rense ansigtet.
  Pyh det blev langt ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2015 kl. 15:44

   Åh, altså jeg kan godt huske hvordan det var med mine treårige – den gang de var i den alder … og at det nogle gange kunne tage laaaang tid at putte, med efterfølgende stor hang til at have lidt alene voksentid, og som følge derfra komme alt for sent i seng ;) Sådan var det ihvertfald her og jeg fik lige et lille flashback der :)
   Hvor fantastisk at du har kunnet komme acnen til livs ved at finde den perfekte rensemetode for din hud.
   Jeg har i øvrigt flere gange hørt om det fantastiske marrokansk rhasoul. Kan du anbefale noget bestemt?
   Kh AC

   • Maria skrev:
    3. november 2015 kl. 00:34

    Hej igen Ann-Christine,

    Jeg har bare købt en rhassoul ler på souk’en i Marrakesh og fandt så en lignende på Christianias Julemarked sidste år til blot 30kr for en stor pose. Man bløder det op i en lille skål med noget varmt vand så egentlig behøver det ikke at være fint pulver. Som ansigtsmaske eller rens så er en halv tsk rhassoul til en spsk vand, nok.

    Jeg håber du kan bruge fif’et.

    God nat

    Maria

    • Ann-Christine skrev:
     3. november 2015 kl. 14:45

     Tusind tak, Maria – det må jeg lige holde øje med :)

 • Cendie Dyekjær-Themsen skrev:
  15. oktober 2015 kl. 22:30

  Vi har indført nye sengetider og optager de programmer vi vil se som sendes senere. Kl 22 begynder vi at gøre os klar til at komme i seng. Jeg falder alt for ofte i seng så snart jeg rammer puden.
  Jeg elsker osse min konjac svamp :-) Pudderdåsernes T-zone peeling, Serum og creme fra Bettes. Min vildsvinehårsbørste er det bedste jeg har gjort for mit fine hår og sarte hovedbund. Man skal lige lære at børste hår i sektioner, men det føles så rart, at de ekstra minutter er det værd.
  Jeg har installeret Twillight appen som regulere lyset på min mobil efter solnedgang. Gradvist tones det blå lys væk og skærmen får en rødlig tone a la fotos fra 1960’erne. Det sku jeg lige vænne mig til, men nu kan jeg ikke undvære det.

  • Cendie Dyekjær-Themsen skrev:
   20. oktober 2015 kl. 23:43

   Twilight Urbandroid Team – den har et rødt logo :-)

   • Ann-Christine skrev:
    21. oktober 2015 kl. 10:14

    Tusind tak!
    – jeg kan finde den til Android nu og leder lige videre om den fåes til iPhone også :)

    • Cendie Dyekjær-Themsen skrev:
     21. oktober 2015 kl. 19:22

     Uuuuhh de der Iphones altså ;-)

     • Ann-Christine skrev:
      22. oktober 2015 kl. 09:24

      :D

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2015 kl. 15:55

   Sikke skønne ritualer I har hjemme hos jer.
   Det er altså dejligt at afslutte dagen sådan lidt med rutiner og ritualer. Elsker mine hudpleje rutiner i den sammenhæng – og jeg elsker altså også at prøve nye ting i den genre. Endnu har jeg produkterne fra Pudderdåserne til gode at prøve, men er da helt fristet til snart at lade dem komme med hjem fra en shoppetur.
   Og haps til twilight app – god ide. Jeg kan dog ikke lige finde den i app store, har den et særligt navn eller hvem har produceret den?
   Kh AC

 • Jannie Viberg skrev:
  16. oktober 2015 kl. 08:47

  Godmorgen :)
  Jeg må indrømme, at jeg ikke kan starte dagen uden lige at skulle ind på din blog. :-)
  Ud over at blive inspireret af alle dine gode ideer omkring mad, rejser og gør det selv projekter – ja, så må jeg sige, at jeg virkelige nyder dine lidt mere personlige og ikke mindst voksne indslag. Jeg har nu lavet mig en “indkøbsseddel” i forhold til hvad jeg skal afprøve at produkter – tusinde tak for inspirationen…
  Rigtig god weekend når du når dertil. :-)

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2015 kl. 15:58

   Hej Jannie,
   Hvor er det dejligt at høre. Blev helt glad faktisk, for det er altid lidt spændende for mig hvordan sådanne lidt anderledes indlæg bliver modtaget og jeg elsker jo den her gode dialog vi har. Kunne være helt sjovt at få lidt ideer til andre indlæg i den personlige genre, som kunne være spændende at jeg skrev om herinde … :) Din søde hilsen har i hvertfald været vældig motiverende til at gøre lidt mere i den slags :)
   Rigtig dejlig weekend til dig – og god fornøjelse med produkterne, jeg håber de bliver gode for dig også
   Kh AC

   • Jannie Viberg skrev:
    19. oktober 2015 kl. 11:58

    Kære Ann-Christine,
    Mange tak for dit søde svar.
    Du giver lidt af dig selv til os andre, på en dejlig og varm måde, det skal du have stor ros og ikke mindst tak for. Din respekt for din helt egen private del din hverdag, syntes jeg, at du beholder for dig selv meget respektfuldt.
    Personligt har jeg allerede modtaget en prøvekit fra Purely Professional – virkelig lækre produkter.
    Jeg er selv et sted i mit liv hvor jeg – om end det ikke går helt så stærkt som jeg ønsker det! :-) – prøver at finde ud af hvad der er godt for mig, gør mig glad om du vil. Jeg tog for 3 år siden en stor personlig/privat beslutning, der havde indflydelse på mig og mine nærmeste. Med dine varme små indblik og inspiration, kan jeg mærke at jeg får positiv energi – tak. :-)
    Rigtig god dag. :-)

    • Ann-Christine skrev:
     21. oktober 2015 kl. 09:47

     Kære Jannie,
     Tusind tak for de søde ord!
     – og hvor lyder det spændende med din beslutning. Det lyder som en sund og god ‘rejse’, og jeg kender så udemærket godt til den der lille utålmodighed med at nogle ting gerne må ske hurtigere. Hvilket jo er helt paradoksalt, for så sent som i går aftes talte Martin og jeg om at tiden med børnene lige i øjeblikket går lidt FOR hurtigt.
     Rigtig skøn dag til dig og varmt ønske om held og lykke med din beslutning fortsat :)
     Kh AC

     • Jannie skrev:
      22. oktober 2015 kl. 10:20

      Kære Ann-Christine,
      Selv tak og i lige måde! :)
      Jeg har selv to børn, en søn på 17, lige om lidt 18! og endatter på 14. Så det med at tiden med netop børnene indimellem går lige stærkt nok, ja, det kender jeg kun alt for godt! :)
      Det er bare så vigtigt, at vi bare en gang i mellem husker at stoppe op, få fodfæste og være i nuet.
      Tak endnu engang. :)
      Kh. Jannie

 • Louise skrev:
  16. oktober 2015 kl. 09:03

  Hyggeligt indlæg som inspirere til at få kigget på mine egne aftener og gøre dem lidt mere til noget særligt.
  Jeg vil lige huske at sige at jeg syntes det er så dejligt at I sidder ved jeres børn til de sover. Det må være en god afslutning på deres dag.

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2015 kl. 16:01

   Hvor dejligt! Og ja, det er altså hyggeligt at sidde hos dem synes jeg. Nogle gange har det været småhårdt når de var mindre og det tog 1-2 timer for dem at finde ro og falde i søvn, men nu er det bare nemt og hyggeligt :) Det er godt og trygt for dem
   Kh AC

 • Maja skrev:
  16. oktober 2015 kl. 09:18

  Sikke et hyggeligt indlæg :-)

  Når jeg enten kommer hjem fra uni eller træning, omkring klokken 18, så skyper jeg næsten altid med min kæreste som ikke bor i Danmark. Så laver jeg aftensmad, og plejer at tjekke mine yndlingsblogs igennem .. Ellers står den tit på forberedelse eller afleveringer om aftenen, men jeg skal meget gerne ligge i min seng klokken 23. Jeg er kun 25 år, men søvn er blevet så meget vigtigere for mig den seneste tid. Til gengæld står jeg også tidligt op, og får noget id af dagen, også på dage med sene forelæsninger ;)

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2015 kl. 16:03

   Hvor dejligt at du synes det :)
   Jeg tror også jeg for alvor fandt værdien af en god nats søvn omkring de 25 ;)

 • Malene skrev:
  16. oktober 2015 kl. 15:51

  Så hyggelig læsning på en vejrmæssigt grå dag. Hos min søn og jeg (er enlig mor) er der nogle ret faste aften rutiner og nogle mindre faste.
  Min søn er 4 år og bliver puttet kl. 19.00 alle dage undtagen fredag hvor disney show er obligatorisk. Han har et stort sove hjerte og sover gerne mindst 12 timer hver nat.
  Han tager selv nattøj på og får så natbleen på og så børstes der tænder og fyldes vandglas. Vi læser gerne ca. Et kvarter i en udvalgt bog og så putter vi begge i hans lille seng, indtil han falder i søvn.

  Så kan min aften deles op alt efter de gøremål der mangler at blive ordnet:

  Studieaften: hængepartier fra studiet med aflevering mv. Som skal ordnes og ikke er nået inden hentning i bh.

  Husligepligter: vasketøj – oprydning – planlægning af indkøb mv.

  Afslapning: rolig aften uden noget der skal nåes. Læser ofte mange sider i min igangværende bog, eller ser et bare afsnit på Netflix af serie. Vi har Heller ikke nogle tv programmer udover dr og deres ramasjang mv. Altså kun det gratis. Vi bruger det bare slet slet ikke.

  De fleste aftner er heldigvis afslapning og studieaftnerne er der få af men de er hårde at komme igennem. :-)
  Jeg går som oftest i seng senest kl. 22 men hvis der er nogle opgaver som har en snarlig deadline kører jeg på indtil jeg er færdig om så klokken bliver langt over 12.. Det kompensere jeg så ved at gå i seng samme tid som Leander i 2-3 dage efterfølgende ☺

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2015 kl. 16:27

   Hvor lyder det altså også som nogle hyggelige aftener.
   Og super hyggelig putterutine, med at ligge sammen til han sover. Så rart og hyggeligt!
   Jeg synes faktisk det kan være helt luksuriøst at gå i seng samme tid som børnene efter jeg har puttet dem. Ikke så ofte, men bare en gang i mellem – det føles som en gave af ekstra søvn og hygge.
   Rigtig dejlig weekend til jer – lad os håbe den bliver dejlig solskinsrig
   Kh AC

 • Helene skrev:
  16. oktober 2015 kl. 16:15

  Så hyggeligt at læse om dine aftens rutiner:-) Blev så glad da jeg læste at I sidder ved børnene til de sover efter godnathistorien:-) Det har jeg/vi altid gjort, og jeg mener at det er så rart for børnene med lidt nusse tid som afslutning på dagen i en travl hverdag;-) Jeg har dog indimellem oplevet at nogen synes det er forkert, så det er så skønt at høre fra andre der gør det samme:-)

  • Ann-Christine skrev:
   16. oktober 2015 kl. 16:33

   Hvor dejligt at I også har haft sådan et hyggeligt putteritual. Det er også ofte der, lige inde sovetid at de har rigtig meget på hjertet og kommer i tanke om alle de store og små vigtige ting de gerne lige vil have vendt og talt om. Indimellem må vi lige pause snakken ;) men det er så rart at have den der stille og hyggelige tid sammen.
   Kh AC

 • Ann skrev:
  17. oktober 2015 kl. 13:14

  Det lyder så hyggeligt, og (igen) meget som mine aftener. Her er der ro ved 20-tiden, de tomstore drenge læser og leger måske lidt, især den størstemål otte år, han har brug for at bearbejde alle dagens indrtyl helt alene! Jeg hopper også altid i noget blødt og tager gerne min dyne med ind i sofaen; nogle gange tænker jeg på, om jeg også kommer til at gøre det, når jeg blir ældre. Jeg læser også gerne så længe som muligt om aftenen, hvis ikke vi ser en serie eller en film sammen; vi er helt vilde med Modern Family på Netflix.
  Om morgenen bruger jeg Avenes produkter til hypersensitiv hud: rensemælk, ansigtsvand og creme; om aftenen bruger jeg John Masters, renser af med lindeblomst vask og så vitamin c serum og olie med granatæble. Jeg har lidt psoriasis i ansigtet, så jeg skal passe ret meget på, hvad jeg giver huden. Jeg har selv forhandlet John Masters for nogle år siden, det er og blir bare mit yndlingsmærke….

  • Ann-Christine skrev:
   19. oktober 2015 kl. 10:28

   Så hyggeligt med et lille glimt af dine aftener også!
   Modern Family har jeg endnu til gode, den må på listen efter Homeland sæson 4 :)
   – og John Masters produkter, de er skønne! Jeg havde dem også i sortiment da jeg havde hudplejewebshoppen, men det er lidt for lang tid siden at de har været at finde på badeværelseshylderne herhjemme …
   Kh AC

 • Anette Nygaard Bang skrev:
  19. oktober 2015 kl. 22:05

  Kære alle læsere af denne skønne og inspirerende blog og selvfølgelig Ann-Christine

  Jeg kan kun dele samme selvforkælelse ved at gå i seng med en dejlig bog og falde til ro og få en god lang nattesøvn som giver energi og overskud til hverdagen.

  Der kan være dage, hvor dette ritual ikke kan skabe ro, fordi vores hjerne kværner der ud af med alle mulige tanker. Til disse dage kan jeg anbefale, at du lægger dig på ryggen i sengen, lægger en hånd på maven og lukker øjnene. Ret din opmærksomhed på din vejrtrækningen og tæl til 3 på din indånding og 6 på din udånding. Bliv ved et par minutter og mærk derefter, hvordan dit tankemylder har fået en pause og at kroppen falder til ro. Det kan til en start være svært at holde opmærksomheden på vejrtrækningen i længere tid. Hvis tankerne flyver afsted undervejs så vend tilbage opmærksomheden på din vejrtrækning.

  God fornøjelse.

  • Ann-Christine skrev:
   21. oktober 2015 kl. 09:56

   Så dejligt et tip, Anette.
   Det er ren meditation og mindfulness, og skal helt sikkert bruges på de dage hvor tankerne kan have svært ved at finde ro.

   Tak for at dele
   Kh Ann-Christine

 • Anne Andreasen skrev:
  26. oktober 2015 kl. 09:27

  Den bedste aftenrutine: At tage et langt karbad efter en god omgang træning og tilsætte dråber af lavendelbad fra Dr. Hauschka. Jeg er bare generelt glad for produkter fra Dr. Hauschka, som der ofte er gode tilbud

  • Ann-Christine skrev:
   26. oktober 2015 kl. 09:46

   Uhm bare et karbad i det hele taget :)
   Jeg elsker det, og drømmer lidt om sådan et når vi engang skal have lavet nyt badeværelse (efter haveprojekt og derefter køkkenprojekt …)

 • Lene Bang skrev:
  26. oktober 2015 kl. 22:38

  Tak for altid inspirerede læsning! Må jeg spørge om silke/uld toppen kradser? Er på udkig efter lækkert hygge nattøj og det du viser kunne være en mulighed! Mvh lene

  • Ann-Christine skrev:
   28. oktober 2015 kl. 12:48

   Hej Lene,
   Tusind tak :) Jeg synes slet ikke den kradser, men at det er lækkert blødt at have på.
   Kh AC

 • Charlotte skrev:
  7. november 2016 kl. 12:26

  Hejsa
  Jeg vil bare spørge om du har en ide til redness – især på kinderne… men det breder sig…
  Jeg ved det hænger meget sammen med hvad jeg spiser og hvordan kroppens balance er – og det arbejder jeg på – men måske du havde en ide;o))
  kh Charlotte

  • Ann-Christine skrev:
   8. november 2016 kl. 13:14

   Hej Charlotte,
   Jeg har ikke selv problemer med det – men plejer at ty til argan olie og Stellar Beauty Balm fra Balance Me, når min hud er lidt i ubalance. Måske det kan hjælpe.
   Kh AC

 • nina skrev:
  8. juli 2017 kl. 11:50

  Jeg kan godt bruge det du sender
  Hyggeligt at høre lidt om dine aften rutiner.

  • Ann-Christine skrev:
   8. juli 2017 kl. 17:03

   Det er jeg glad for at høre :)

   • Clara Lycke skrev:
    23. oktober 2018 kl. 13:33

    Hej,

    En lidt læste indlæg men spændende. Kunne du tænke dig at lave en opdateret version? Jeg elsker dine opskrifter og vi bruger dem flere gange om ugen. Men kan også godt lide dine lidt mere voksne ting på bloggen.
    Jeg har brugt Biologique Recherche et stk tid og kommer aldrig væk fra den. Min er blevet virkelig bedre.
    Knus fra Clara, mor til 3 små piger ❤️❤️

    • Ann-Christine skrev:
     23. oktober 2018 kl. 18:04

     God ide, det vil jeg gerne! Kan også selv så godt lide at læse den type indlæg ♡
     Det produkt du nævner kender jeg ikke, men bliver ret nysgerrig på. Hvor køber du det?
     Kh AC

     • Clara Lycke skrev:
      24. oktober 2018 kl. 07:00

      Man kan købe dem hos Facia Beauty i Charlottenlund eller hos Sara Lorentzen (Skin expert) i Vejle ❤️

      • Ann-Christine skrev:
       24. oktober 2018 kl. 10:10

       Tak for tippet :)

    • Clara Lycke skrev:
     23. oktober 2018 kl. 13:33

     Lidt ældre mente jeg☺️

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.