Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/naboparret-boganbefaling/

Naboparret – boganbefaling

naboparret

Indimellem er det bare helt perfekt med sådan en rigtig gysende spændende fortælling, hvor siderne stort set vender sig selv i jagten på at finde ud af “hvem det var, der gjorde det … ?”

Naboparret af Shari Lapena er sådan en bog. Den har stået i min bogreol i en måned eller to – og flere gange har jeg været lige ved at tage den ned fra hylden, men så har en anden fortælling vundet over den. Hvilken skam. Men omvendt, så havde jeg den jo til gode til weekendens læsning – og det var virkelig helt perfekt.

Lige netop sådan en bog, jeg var i humør til.

Handlingen er hverken uhyggelig eller mareridtsfrembringende gysende grum. Så den kan fint læses, selv om man ikke er meget for de alt for uhygge-beskrivende romaner i krimigenren.

Og nøj, hvor er den velskrevet og god.

Uforudsigelig, letlæselig og sindsygt spændende lige til den sidste side.

naboparret

Anne og Marco er forældre til deres lille datter,Cora på 6 måneder. De er inviteret til middag hos naboparret, som har inviteret til en middag uden baby. Barnepigen har aflyst og Marco får overtalt Anne til, at de fint kan gå til middagen hos naboerne og have babyalarmen med, hvis de blot skiftedes til at kigge ind til Cora hver halve time aftenen igennem.

Aftenen igennem skiftes Anne og Marco som planlagt til at smutte hjem og kigge til Cora, men da de tager hjem sammen fra middagen hos naboen, ser Anne at hoveddøren står åben og da hun styrter op på barneværelset er Coras seng tom …

Sagen om den lille forsvundne 6 måneder gamle baby får naturligvis stor mediebevågenhed og politiet sætter alt ind på efterforskningen.

Mange spørgsmål melder sig undervejs i fortællingen … For hvor godt kender man egentlig sin nabo, sin partner, eller sig selv?!

12 kommentarer
 • Birgitte B skrev:
  22. marts 2017 kl. 08:45

  Den læste jeg her i januar. Synes den var god, men nogle steder var den lidt irriterende dog. Ikke helt på linje med Kvinden i Toget. Kh Birgitte
  PS hvor blev indlægget med Baltimore familien af?

  • Ann-Christine skrev:
   22. marts 2017 kl. 08:59

   Det er pudsigt, for jeg havde det nemlig helt omvendt med kvinden i toget, som jeg indimellem blev irriteret over – og synes faktisk denne er en del bedre :)
   Hvilket indlæg med Baltimore Familien? Den har jeg nemlig ikke læst endnu ;)
   Kh AC

   • Birgitte B skrev:
    22. marts 2017 kl. 11:36

    Åh så har jeg nok taget fejl af din og en anden blog. Hahaha. Sorry. Men læs den. Den er god!

    • Ann-Christine skrev:
     23. marts 2017 kl. 11:01

     Tjek – det vil jeg gøre :)

 • Bine skrev:
  22. marts 2017 kl. 09:27

  Den lyder vildt spændende!! Den må jeg have fat i ?

  • Ann-Christine skrev:
   23. marts 2017 kl. 11:00

   Kan varmt anbefales – rigtig god læselyst :)

 • Jette skrev:
  22. marts 2017 kl. 14:58

  Hej AC

  Søger efter Spinatpandekager med lækkert fyld, har selvfølgelig googlet det, men da jeg er utrolig glad for dine opskrifter og diverse indslag, ville jeg lige se, hvad du har i ærmet. Finder dem ikke, måske jeg overser dem eller de ikke findes ? Ville blive glad, hvis du hjalp mig.

  Endnu en gang tak for alle dine videoer, og andre input.

  • Ann-Christine skrev:
   23. marts 2017 kl. 11:03

   Hej Jette,
   Det skal da lige op på listen over mine kommende retter så ;) -SÅ hyggeligt at du kigger her efter opskrifter og spørger når der er noget du ikke kan finde! Det er jeg glad for :)
   Tusind tak for din søde hilsen
   Kh AC

 • Sarah skrev:
  14. april 2017 kl. 17:08

  Har lige hentet den på biblioteket og glæder mig til at komme i gang med den. Har dog lige “Stormsøsteren” i Lucinda Rileys nye serie jeg skal have færdig først, og kan kun sige at jeg er solgt :). Slugte den første om Maia og var meget spændt på om denne “nye” historie ville fange lige så meget som historien om Paris, kunst og Rio. Og det har den gjort, så ser virkelig frem til den næste i rækken, klart de bedste Lucinda Riley bøger jeg har læst.

  Kh Sarah

  • Ann-Christine skrev:
   18. april 2017 kl. 09:38

   – jeg glæder mig rigtig meget til snart at læse stormsøsteren! Skønt at høre at den er lige så god som jeg håber den vil være.
   Selv er jeg igang med ‘Pigen fra Napoli’ også Lucinda Riley og den er også virkelig god. Hun kan bare noget særligt! :)

   • Sarah skrev:
    18. april 2017 kl. 12:32

    Du kan godt glæde dig :)
    Pigen fra Napoli er reserveret på biblioteket, så den glæder jeg mig til kommer hjem. Havde i det i starten lidt svært med nogle af hendes bøger, specielt Lavendelhaven, kunne jeg ikke rigtig komme i gang med, men synes det er som om at det er ovre :)

    • Ann-Christine skrev:
     19. april 2017 kl. 10:22

     Jeg havde det faktisk på samme måde med den første bog jeg læste af hende – mest af alt fordi jeg simpelthen ikke troede de ville være gode og alt for overfladiske, grundet den lidt ‘lægeroman’-klingende titel, der er på flere af bøgerne ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.