Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nemt-pa-travle-hverdage/

Nemt på travle hverdage

Så er det snart weekend og jeg glæder mig. Det vildeste vi har planlagt denne weekend er at hele familien skal ud og købe nye te forsyninger – ja, det er ikke særlig vildt, men Julie og Johan glæder sig rigtig meget til at se en vaskeægte te butik.

I går aftes var jeg alene med børnene til aftensmaden, så vi biksede lige noget nemt og sjovt sammen. Sådan en pastasauce af ting vi kan lide: pølsestykker fra den gode øko fra Ålbæk slagteren (den der kan købes i netto og som er god til pålæg) løg, tomat på dåse, lidt krydderier, æblestykker. Serveret med frisk pasta, groft revet pecorino, et drys af den bredbladede persille, lidt cashew nødder og intet andet. Det er sådan en ret, som vi variere i det uendelige og som aldrig låser sig fast. Den er hurtig og nem (færdig på 10 minutter) og den smager bare altid godt!

6 kommentarer
 • Deborah skrev:
  2. marts 2012 kl. 12:59

  Sådan en “omgang” laver jeg også ofte. Faktisk er det enkle oftest det bedste. Meen jeg lavede kartoffelcurry i går, og det er altså heller ikke af vejen skal jeg hilse og sige.

  • Ann-Christine skrev:
   2. marts 2012 kl. 20:41

   Kartoffelcurry har jeg aldrig prøvet, hvordan laver du det?

 • Deborah skrev:
  7. marts 2012 kl. 22:23

  Jeg havde slet ikke set dit spørgsmål før nu :-) Nogle gange er det også bare et nip af den thailandske curry pasta, og et nip alm. gul karry og så kan man jo varierer, hvad man kommer i af andre grønne ting. Jeg elsker karry i enhver afskygning, men ikke for stærkt omend jeg er blevet meget bedre til det.

  • Ann-Christine skrev:
   7. marts 2012 kl. 22:44

   Det lyder lækkert. Jeg bruger faktisk alt for sjældent karry, nu jeg tænker over det …

 • Sabine skrev:
  8. marts 2012 kl. 14:18

  Ser super lakkert ud, spiser dine born sadanne retter? Jeg ville onske jeg kunne faa mine til at spise andet end tomat, rod peberfrugt go pastaskruer. Markeligt at ens born er krasne naar man ikke selv er det!

  • Ann-Christine skrev:
   8. marts 2012 kl. 22:48

   Ja, det gør de. Eller det vil sige – de spiser det meste og jeg serverer det ikke portionsanrettet til dem, men i små skåle hvor de selv tager det de vil smage. Nogle gange vil de kun smage lidt, andre gange det hele. Måske skulle jeg egentlig prøve at skrive et indlæg om hvordan jeg gør herhjemme, kunne være et spændende emne at læse kommentarer på. Der er jo mange måder at gøre tingene på og børn er så vidt forskellige, så en måde virker jo ikke for alle.
   Tusind tak for din kommentar, den fik mig i tænkeboks ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.