Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nyt-design-valdemarsro/

Et nyt Valdemarsro.dk

nyt design valdemarso

Yeahh, jeg har glædet mig  til denne dag.

Der er arbejdet længe på at designe, kode og skabe en ny og opdateret  – men stadig genkendelig – indretning til Valdemarsro.dk.
I går arbejdede jeg til langt ud på natten, for det nye design kom online i nat og jeg har lige snuppet et par ekstra kopper kaffe i dag – og nu er jeg, efter et par småfejl er blevet fikset, klar til at ‘lancere’ det nye look, sådan helt officielt. Jubiii.

Et par af de nye tiltag, som jeg er noget så begejstret for:

 • Menubar til nemmere navigation rundt på bloggens indhold.
 • Dropdown menuen under opskrifter og automatisk opdaterede opskriftsindeks, med nem og overskuelig billedevisning. I dropdownmenuen, er der også et topsejt råvare-indeks – som jeg er helt vildt begejstret for.
 • Søgning rundt på kategorier, med nemt og enkelt overblik som i høj grad ligner mit gamle opskriftsindeks her på bloggen. Nu er det bare automatisk opdateret og dét synes jeg er fantastisk!
 • Prøv også at tage et kig på ‘TEMAER’ i menubaren – her findes alle bloggens opskrifter, inddelt efter temaer, som fødselsdage, jul, tilbehør til aftensmaden, salater osv.
 • Nyt og opdateret arkiv design, så hvis man vil kigge rundt i gamle indlæg, så er det nemmere at få et overblik.
 • Mobil og tablet tilpasset design. Bloggen er blevet responsive og tilpasser sig automatisk, så det er blevet så meget nemmere at læse med på både mobil og tablets.

 

Det tager måske lige en smule tilvænning, når man sådan nærmest tager alle møblerne ud af sit hjem og stiller dem ind på ny. Der vil sikkert også være et par småting i løbet af den næste uges tid, som ikke fungere og som lige skal rettes lidt til – vi arbejder på at få det hele fint og klart. (hvis siden ser helt tosset ud, så prøv at rydde cache i din browser og/eller tryk opdater et par gange)

Jeg er simpelthen så glad og jeg håber, I også vil tage godt imod det og ikke mindst, at vi alle sammen hurtigt ‘føler os hjemme’ her i de nye omgivelser også ♥

 

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
62 kommentarer
 • 18. november 2014 kl. 16:25

  Det er flot! Tillykke med det :-)
  Veronica

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:17

   Tusind tak :)

 • Nadia WH skrev:
  18. november 2014 kl. 16:31

  Jeg læser ofte med fra mobilen og det ser godt ud

  • Nadia WH skrev:
   18. november 2014 kl. 16:33

   Men den ville åbenbart ikke have hele min kommentar med.
   Det ser meget brugervenligt ud fra mobilen, så thumbs up!
   Tillykke med det nye design :-)

   • Ann-Christine skrev:
    18. november 2014 kl. 20:17

    Hmm, det har den drillet med indimellem i noget tid, så jeg tror umiddelbart ikke det er den nye opsætning …
    Og tusind tak, jeg er selv så glad for det nye mobil design :)

 • Rikke skrev:
  18. november 2014 kl. 16:34

  Hvor er det blevet super flot, temaer fungere bare rigtig godt :-) har nu altid syntes, at valdemarsro.dk var herlig, at bevæge mig rundt på. Men jeg synes virkelig det ny design tegner godt, så stort tillykke! Glæder mig til at udforske siden endnu mere. håber du kan komme tidligt i seng i aften og få indhentet den manglende søvn :-)
  KH Rikke

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:16

   Det er jeg rigtig glad for at høre, jeg synes nemlig også her var rart før :) Men efterhånden også lidt slidt i kanterne, så det trængte lige til en spand maling og en støvkost ;)
   Jeg håber også på en god lang nattesøvn i nat :)

 • 18. november 2014 kl. 16:36

  Hvor ser det dog flot ud – det er med din tydelige DNA gennem hele designet men alligevel nyt, friskt og fint.
  Tillykke med de flotte rammer :)

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:15

   Ej, dét er jeg glad for at høre. Tusind tak, Lisbeth! Jeg føler mig nemlig også dejligt hjemme i de ‘nye lokaler’ allerede :)

 • Madia skrev:
  18. november 2014 kl. 16:48

  Tillykke med dit smukke design AC! Det ser super godt ud!

  Kh Maria

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:14

   Tusind tak, søde du :)

 • Louise skrev:
  18. november 2014 kl. 16:49

  ser super ud men kan ikke finde temaer og råvareindeks på mobiludgaven.

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:14

   Ej, hvor fint du spottede det – det er på nu :)
   Tak

 • 18. november 2014 kl. 16:52

  Jeg læser også fra mobil (iPhone) – men synes ikke siden tilpasser sig når jeg kommer fra Bloglovin – hvis jeg åbner siden for sig selv virker det fint. Bloggen er i hvert fald blevet rigtig flot! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:14

   Det har jeg også selv oplevet – jg håber det bare er et spørgsmål om tid, før bloglovin arter sig ;)

 • Cæcilie skrev:
  18. november 2014 kl. 16:56

  rigtig flot – og så skønt at alle indlæg er foldet ud så man ikke skal trykke på noget for at læse hele indlægget :)

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:13

   Tusind tak :)

 • Lizbet skrev:
  18. november 2014 kl. 17:20

  Hvor ser det bare godt ud! Jeg er især begejstret for at “Læs mere” -funktionen er fjernet, da jeg oftest læser med fra mobilen og det tager altså en krig at oploade indlæg :D

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:13

   Dejligt at høre :) Jeg håber også det kommer til at fungere godt.

 • Nanna skrev:
  18. november 2014 kl. 18:02

  Så fin en hjemmeside, og jeg elsker det lyserøde touch :) Og så glæder jeg mig også til indlæg med inspiration til årets adventskrans. Jeg er gået så meget i jule-mode, at jeg har lyst til at pynte op nu :)

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:13

   Tusind tak – og ja, den adventskrans blev lige forsinket af en kodning og installering, der trak lidt ud. Den kommer på i morgen :)
   OG skønt at høre at du også er gået helt i jule-mode!

 • Anne skrev:
  18. november 2014 kl. 20:04

  Er jeg den eneste, der synes det hele virker helt vildt rodet? Først kommer jeg ind til en tom side med en kolonne med links i venstre hjørne – scroller jeg ned, kommer der en stor reklame, hvorefter samme kolonne med links kommer én gang til. Efter endnu et par reklamer og en række mindre billeder, dukker indlægget langt om længe op, men billedet er ligesom kastet ind midt i indlægget og der er ikke noget der bare minder om linjeafstand mellem billede og tekst. Og det gælder både fra min computer og min iPhone :-(

  Mange hilsner fra

  Anne.

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:10

   Hej Anne,
   Har du ryddet cache, samt evt cookies i din browser – jeg tror det kan være det som driller dig ;)
   Kh AC

   • Anne-Dorte skrev:
    19. november 2014 kl. 10:14

    Det er også sådan det ser ud når jeg går til bloggen via bloglovin på iPad… Og jeg må indrømme at det er den eneste måde jeg læser bloggen da jeg ellers glemmer at tjekke efter nye indlæg.

    • Anne-Dorte skrev:
     19. november 2014 kl. 10:17

     Hov glemte helt at få med at cookies mv er slettet og det ikke har løst problemet…

     • Ann-Christine skrev:
      20. november 2014 kl. 09:47

      ej, æv … Jeg læser den selv fint på min ipad via bloglovin. Det kan være at bloglovin har noget cache der driller eller ? Sig gerne lige til hvis det ikke arter sig i løbet af et par dage :)

 • Louise/ Søde Citroner skrev:
  18. november 2014 kl. 20:06

  Ih, et fint nyt hjem, du har fået dig. For mig minder det lidt om dengang, mine forældre fik malet hele huset. I samme ombæring blev der rykket lidt rundt og det hele endte med et nyt og friskt udtryk i genkendelige rammer – præcis som her. Super flot – tillykke!

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:11

   Århh, tusind tak – jeg har det faktisk også lige præcis, som om her lidt er blevet malet, frisket op med nye blomster og ryddet lidt ud og op.
   Ahh, det er rart :)

 • Susan skrev:
  18. november 2014 kl. 20:29

  Ej hvor er det altså fint, men sikke en tidsrøver, jeg har simpelthen set så mange nye spændende, som jeg ikke havde opdaget før :o) Er vild med din blog……….har snart fødselsdag og håber din bog er købt til mig ;o)

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 20:34

   Ej, hvor er det skønt at høre! Det er jo så fint hvis nogle af de gamle opskrifter og indlæg kan bruges stadig :)
   Tusind tak :)

 • Dorte skrev:
  18. november 2014 kl. 20:43

  Stort tillykke med det nye design. Det ser rigtig, rigtig lækkert ud. Ny bog og ny blog – sikke et 2014 for dig :-). Kh Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 21:53

   Tusind tak, Dorte – jeg synes også det på mange måder har været et rigtigt produktivt år ;)

 • Vk skrev:
  18. november 2014 kl. 20:51

  Tillykke med den:)

  Jeg læser på iPad via bloglovin og der ser den desværre ikke helt rigtig ud men meeeeget langstrakt;)

  Kh.

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 21:58

   Har du slettet cache og evt cookies på din iPad. På min iPad virkede det :)

 • Lone skrev:
  18. november 2014 kl. 20:58

  Hvor er det supergodt og -flot, nemt og overskueligt. Godt overblik og mange muligheder, når man “surfer” på din site

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 21:58

   hvor er det dejligt at høre! :)
   Mange tusind tak!

 • Anita skrev:
  18. november 2014 kl. 21:06

  Arghh læser altid fra min Windows Phone og den er ikke umiddelbart begejstret for det nye… Jeg vil prøve at slette mine cookies og se om det hjælper – håber virkelig, det vil i hvert fald være træls at skulle gå på computeren hver gang jeg vil læse med – især da jeg ikke har en herhjemme…

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 22:00

   Jeg kender ikke Windows iPhone, men bloggen burde kunne vises fint på alle enheder. Hvis sletning af cache og cookies ikke virker, så sig gerne lige til igen :)

  • Anita skrev:
   18. november 2014 kl. 21:12

   Okay, det hjalp gevaldigt! Skal nok lige vænne mig til det, men er også glad for at jeg ikke skal ind og læse videre… Og så må jeg lige se siden på min pc i morgen bare for at få helhedsindtrykket

   • Ann-Christine skrev:
    18. november 2014 kl. 22:00

    Dejligt at høre og ja, jeg kender godt det med at man lige skal vænne sig til et nyt look og en ny måde at finde tingene på :)

 • Julie skrev:
  18. november 2014 kl. 21:13

  øv. Det fungere super dårligt på min telefon… Og det ellers her jeg som regel læser med fra.

  Er det ikke muligt man kan undgå “læs mere på bloggen” efter kun et par linjer i Bloglovin? Jeg har jo trykket ind på indlægget fordi jeg vil læse det, så skal jeg trykke ond på selve hjemmesiden for at se indlægget som har et virkelig mærkeligt format.

  Ikke fordi jeg vil være negatov, jeg syntes bare det er ærgerligt, nu hvor I har lagt så meget arbejde i det. Er ellers rigtig glad for at læse med, og bliver ofte inspireret af dine opskrifter.

  • Ann-Christine skrev:
   18. november 2014 kl. 22:05

   Prøv at fjerne cache og cookies på telefonen, det bør hjælpe :)
   Det er helt ok! Der bliver dog fortsat kun læs mere funktion via bloglovin, da feeds generelt ikke bør være fuldt tilgængelige … det er der mange tekniske gode grunde til og det har været sådan på bloggen her i en del år efterhånden, så den del er blot status que :) Men at bloglovin ikke læser siden helt pænt lige pt, tror jeg handler om cache, cookies eller andet drilsk i deres system eller på den enhed man som læser, læser med fra.
   Kh Ann-Christine

 • tina nymann skrev:
  19. november 2014 kl. 07:34

  Flot nyt look – men jeg savner altså de pastelfarvede knapper!:-)

  • Ann-Christine skrev:
   19. november 2014 kl. 08:22

   Tak :) De var også fine og dem var jeg også selv rigtig glad for (havde også selv lavet dem, heh)! Selv synes jeg det er blevet nemmere med den fine transperante menubar der følger med på siden, måske er det et spørgsmål om tilvænning :)

 • Rosa skrev:
  19. november 2014 kl. 07:53

  Tillykke med dit nye hjem! Ser flot ud :-))
  … dog synes jeg sådan helt personligt… at dit navn på bloggen er alt for lille. Øverst er der bare en stor reklame, så man skal kigge godt efter for at finde valdemarsro.dk ude i højre side af billedet. Lidt synd, hvis du spørger mig ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   19. november 2014 kl. 08:22

   Tusind tak, det er jeg glad for at høre :) -og tak for feedback på navnet!

 • Tine skrev:
  19. november 2014 kl. 08:52

  Jeg læser med fra Google Chrome på computeren og der er designet helt tosset. Ingen lyserød baggrund og menubaren fylder hele det øverste venstre af siden. Plejer ellers aldrig at have problemer med websider i Chrome.
  Har tjekket fra mobilen og der er designet rigtig fint til gengæld :)
  Med venlig hilsen Tine

  • Tine skrev:
   19. november 2014 kl. 08:54

   Nu fik jeg ryddet cache, som du skriver og nu er siden rigtig fin hos mig også :)

   • Ann-Christine skrev:
    19. november 2014 kl. 09:27

    Perfekt! Dejligt at høre og det er altså lidt skørt (og lidt irriterende) med sådan en cache lige når det gælder nyt design på en blog ;)
    Fedt at det virker nu :)

 • Helle Kjeldgaard skrev:
  19. november 2014 kl. 09:26

  Det ser så fint ud! Tillykke med de nye omgivelser:-)

  • Ann-Christine skrev:
   19. november 2014 kl. 09:29

   Tusind tak, Helle :)

 • Marina skrev:
  19. november 2014 kl. 09:49

  Simpelthen så fin og flot.

  • Ann-Christine skrev:
   20. november 2014 kl. 09:49

   Tusind tak :)

 • Maria skrev:
  19. november 2014 kl. 14:34

  Den ser desværre ikke så brugebart ud i Chrome (har kun prøvet i mit arbejds PC, men mon ikke den ser ens ud i en anden Chrome…?)

  • Maria skrev:
   19. november 2014 kl. 14:37

   Det har jeg fikset med at clear cache.. kunne godt læse løsningen fra en kommentar længere oppe :)

   • Ann-Christine skrev:
    20. november 2014 kl. 09:35

    Dejligt at høre :)

 • Pernille skrev:
  21. november 2014 kl. 20:00

  Kære Ann-Christine,

  Tillykke med lanceringen af dit nye site, det ser rigtig flot ud!
  En ting, der irriterer mig rigtig meget som bruger, er annonceringsbanneret øverst under din nye menu. Det var der også før, og jeg tænker at det må give dig omsætning, du ikke lige har lyst til at miste, siden det ligger på sådan en prominent plads på siden. Men fra et bruger-perspektiv så er det enormt dårligt placeret, mangler tydeligere markering af “annonceplads” da man kommer utilsigtet nemt til at klikke på det. Håber det kan være noget til fremtidig forbedring :)
  Gode weekend-ønsker.
  Bedste hilsner fra Pernille

  • Ann-Christine skrev:
   22. november 2014 kl. 13:06

   Kære Pernille,
   Mange tak og tak for feedback.
   Rigtig dejlig weekend til dig også
   Kh Ann-Christine

 • Louise skrev:
  26. november 2014 kl. 08:40

  Det var vist godt, jeg lige fik læst med her i kommentarsporet og ryddet cachen – nu ser det nye design også smukt og lækkert ud på min telefon! :)

  • Ann-Christine skrev:
   27. november 2014 kl. 15:00

   Hvor godt! Det er jo rarest når der ser ordentligt ud :)

 • Grete Bjerg skrev:
  30. september 2019 kl. 15:41

  Hej Julies mor!
  Bruger du fine eller grove havregryn til Julies morgenmad??
  Hilsen
  Grete

  • Ann-Christine skrev:
   30. september 2019 kl. 17:57

   Hej Grete
   Jeg bruger grovvalset havregryn
   Kh Ann-Christine