Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/online-med-gl%c3%a6de/

glæden ved at blogge

bonderose

Jeg startede Valdemarsro.dk op i april måned dette år, men der gik lang tid, inden jeg gjorde spor opmærksom på bloggens eksistens. En af årsagerne var, at selve Valdemarsro.dk´s udseende blev en noget større udfordring end forventet. Nu er jeg ved at have fået styr på teknikken, -og efterhånden er der også kommet en del læsere til.

1000 tak for alle jeres søde kommentarerne, som jeg bliver rigtig glad for!

Jeg nyder at læse en masse af jeres blogs, både danske, norske og svenske blogs.

-og jeg føler mig altid så velkommen overalt i blogsfæren, hvor jeg får stof til eftertanke, udvider min horisont, et godt grin, bliver inspireret, får en tåre i øjet, får indblik og en ofte god historie.

7 kommentarer
 • Mari ( Guldkant på livet) skrev:
  23. september 2007 kl. 19:03

  Hallo der, ja visst er det kul och inspirerande denna bloggvärld och jag er så glad att DU er en av dem! Du har en jättefin och tilltalande blogg! Vilka härliga bilder frän din “längsamma morgonmat” i går, det hade vi med, underbart, laaaaang frukost eller brunsch som vi brukar kalla den… äta länge och gott, Mmmmmm..

  Ha en god søndag och ny vecka!

  Mari.

 • Hulda skrev:
  23. september 2007 kl. 19:46

  Hei! Så mye fint du viser på bloggen din! Nydelig rose. Likte veldig godt innpakningen du har gjort, veldig lurt på bruke det eventyret av HC Andersen, ta det inn i word og endre skrifttypen. Takk for en god ide!

 • Mia skrev:
  23. september 2007 kl. 21:25

  Ja, denne bloggverden er en fantastisk morsom, inspirerende og fascinerende verden. Jeg har holdt på i nesten et år nu, og har blitt “kjent” med så mange flotte og kreative jenter og blogger. Og det gleder meg stadig at oppdage nye. Bloggen din er kjempeflott og virkelig en glede at besøke.

 • 23. september 2007 kl. 22:04

  Mari, 1000 tak og i lige måde :-) -uhm, at nyde et langsomt måltid er nu godt, om det er morgen, frokost eller en god middag…

  Hulda, Jeg er glad for at du kunne bruge ideen. Sikke fin blog du også har, med meget inspiration. Jeg kunne godt bruge en lille ferie til at føre noget af det hele ud i livet :-)

  Mia, Mange tak for din ord, som jeg bliver så glad for! :-) Jeg kan også godt lide at finde nye blogge, som jeg kan nyde og blive inspireret af.

 • maggie skrev:
  24. september 2007 kl. 10:06

  Syns du har en rigtig fin blog Рer vild med din id̩ med gaveindpakninger. Er ikke selv s̴ kreativ :-)

 • et cetera skrev:
  24. september 2007 kl. 14:50

  Dejlig blog du har – og en fantastisk rose du viser der – kender du mon navnet?

 • 24. september 2007 kl. 21:53

  Maggie, Tak for de pæne ord med bloggen og jeg er glad for at du kunne lide ideen med gaveindpakning :-)

  Et cetera, Tak :-) Jeg kender desværre ikke navnet på rosen, men smuk er den. Den er fotograferet i en kolonihave, tæt på hvor vi bor. -jeg må spørge ejeren, hvis jeg ser dem :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.