Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pa-sadan-en-mandag/

På sådan en mandag …

Første arbejdsdag i januar starter med bl.a momsregnskab, pakke og sende varer, bestille nye varer, planlægning og design af nyhedsbrev og udsalg i shoppen – der kan gøres nogle ret gode kup lige nu.

Ja, og så er december måneds marcipan, nougat og kaffe i januar skiftet ud med grøn te, mandariner, mandler og tørrede abrikoser (som næsten smager som slik) Det smager nu altså også helt godt.

5 kommentarer
 • Marianne skrev:
  3. januar 2011 kl. 13:52

  At komme væk fra det usunde er slet ikke så dårligt endda synes jeg. Godt nytår – jeg tror jeg vil hoppe forbi din shop og se på udsalg..

 • Ann-Christine skrev:
  3. januar 2011 kl. 14:02

  Det er faktisk rigtig rart, man får bare nok af marcipan og julemad og slik på et tidspunkt. Og lækre sunde ting er jo skønne :-)
  Rigtig godt nytår til dig også, Marianne

 • Therese skrev:
  3. januar 2011 kl. 17:10

  For pokker da, nu lokker du. Jeg skal vist lige forbi shoppen og kigge :-)

  Jeg har købt en kæmpe Pomelo, små lækre kærlighedsfrugter og venter lige nu på Aarstidernes mandagslevering. Det gør godt helt ned i storetåen, at få den sunde hverdagsmad tilbage.

 • Øglemor skrev:
  3. januar 2011 kl. 18:56

  Jeg har også skiftet (det meste) af det usunde ud med te og frugt. Kom dog lige “til” at spise lidt chokolade i dag. Men man kan også blive afvænnet FOR hurtigt, ikke? :-)

  Jeg bliver vist også nødt til lige at kigge forbi shoppen. Udsalg – we like! :-)

 • Ann-Christine skrev:
  3. januar 2011 kl. 20:32

  Therese, Uhmm Pomelo, den elsker jeg også. Det er skønt med sund mad igen, kroppen trænger. Nu manger vi kun tøvejr og forårsstemning i luften

  Øglemor, Ja, det kan man ;-) Man må endelig ikke går for hurtigt frem. Jeg har faktisk haft en smule hovedpine i dag som eftervirkning af manglende kaffe og sukker – og overvejede et stykke chokolade som medicin. Chokolade er jo rent faktisk medicin, ja ja :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.