Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pa-sadan-en-mandag/

På sådan en mandag …

Første arbejdsdag i januar starter med bl.a momsregnskab, pakke og sende varer, bestille nye varer, planlægning og design af nyhedsbrev og udsalg i shoppen – der kan gøres nogle ret gode kup lige nu.

Ja, og så er december måneds marcipan, nougat og kaffe i januar skiftet ud med grøn te, mandariner, mandler og tørrede abrikoser (som næsten smager som slik) Det smager nu altså også helt godt.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *
5 kommentarer
 • Marianne skrev:
  3. januar 2011 kl. 13:52

  At komme væk fra det usunde er slet ikke så dårligt endda synes jeg. Godt nytår – jeg tror jeg vil hoppe forbi din shop og se på udsalg..

 • Ann-Christine skrev:
  3. januar 2011 kl. 14:02

  Det er faktisk rigtig rart, man får bare nok af marcipan og julemad og slik på et tidspunkt. Og lækre sunde ting er jo skønne :-)
  Rigtig godt nytår til dig også, Marianne

 • Therese skrev:
  3. januar 2011 kl. 17:10

  For pokker da, nu lokker du. Jeg skal vist lige forbi shoppen og kigge :-)

  Jeg har købt en kæmpe Pomelo, små lækre kærlighedsfrugter og venter lige nu på Aarstidernes mandagslevering. Det gør godt helt ned i storetåen, at få den sunde hverdagsmad tilbage.

 • Øglemor skrev:
  3. januar 2011 kl. 18:56

  Jeg har også skiftet (det meste) af det usunde ud med te og frugt. Kom dog lige “til” at spise lidt chokolade i dag. Men man kan også blive afvænnet FOR hurtigt, ikke? :-)

  Jeg bliver vist også nødt til lige at kigge forbi shoppen. Udsalg – we like! :-)

 • Ann-Christine skrev:
  3. januar 2011 kl. 20:32

  Therese, Uhmm Pomelo, den elsker jeg også. Det er skønt med sund mad igen, kroppen trænger. Nu manger vi kun tøvejr og forårsstemning i luften

  Øglemor, Ja, det kan man ;-) Man må endelig ikke går for hurtigt frem. Jeg har faktisk haft en smule hovedpine i dag som eftervirkning af manglende kaffe og sukker – og overvejede et stykke chokolade som medicin. Chokolade er jo rent faktisk medicin, ja ja :-)