Pink Champagnesorbet


Pink champagnesorbet er sødmefyldt og boblende forfriskende.
Den lækre sorbet med mousserende vin er dejlig at nyde til nytåret, hvor den kan serveres til at rense smagsløgene mellem to retter, til dessert, eller at nyde på en varm sommerdag på terrassen.
Det er nemt at lave champagnesorbet og den lækre is kan forberedes i god tid inden servering.
Prøv også: opskrifter til nytårsaften >>
Pink champagnesorbet
- 4 dl mousserende vin, gerne semisec pink champagne, asti eller lign
- 180 g sukker
- 2 dl vand
- 1 rød grapefrugt, saften herfra
- 2 dråber rød frugtfarve
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Kom vand og sukker i en gryde, kog det op og lad det koge til sukkeret er opløst.
Tag gryden af varmen, hæld den mousserende vin i og rør rundt. Tilsæt grapefrugt og kom en anelse frugtfarve i. Endelig ikke for meget, blot så det bliver en svag pink farve. Sigt blandingen og stil på i køleskabet i minimum 3 timer.
Kør det på en ismaskine til det bliver en flot pink champagnesorbet.
Sæt i fryseren i minimum en time inden servering.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Hvor er den altså bare fin og elegant. Hvis man kunne skaffe noget guldstøv at drysse på, så bliver det da ikke mere magisk :D Mon man kunne arrangere det på noget bær-coulis?
– A
Uhh ja, det kunne være ekstra fint!
God ide :)
Kh AC
Meget yndig lille sag der passer fuldstændigt perfekt til nytårsaften. Også dejligt billed.
Jeg nyder meget stemningen på din blog og synes du er virkelig god til at blande indlæggene.
Jeg vil rigtigt gerne ønske dig og dine et dejligt nytår. Jeg håber I kommer godt ind i det nye år og at det bliver starten på et forrygende år.
Tusind tak for din søde hilsen, det er jeg glad for at du synes ♡
Rigtig godt nytår til dig og din familie
Kh AC
Mums den ser bare så yndig og lækker ud!!! Nu skriver du jo så citronsaft….men det står der ikke noget om under ingredienser…. Er det i stedet for grape/appelsin saft?
Godt nytår til dig og familien !!
Det er en fejl – der var jeg lige kommet lige vel godt i gang med at bruge citrusfrugter … ;)
Godt nytår ♡
Virkelig lækker opskrift! Jeg nåede lige at lave den klar tidligere i dag :) Jeg byttede grapesaften ud med en økologisk citron og med den lille smagsprøve som jeg snuppede på vej til fryseren er jeg super tilfreds med resultatet.
Tak for opskriften og Godt Nytår.
Så dejligt at høre :)
Rigtig godt nytår
Hej :) jeg har tænkt mig at lave denne her lækre is på fredag. Men jeg har lige et spørgsmål! Har du kørt den på ismaskinen lige inden servering eller har du smidt den i fryseren bagefter?
Den kan fint begge dele. Jeg har selv rørt den dagen før og så sat den i fryseren.
Jeg lavede denne her som en del af en dessert tapas tallerken til nytår. Den var et hit ! Jeg har ingen is maskine og vil derfor bare lige videregive et tip.
Jeg lavede den tre dage forinden, og det viste sig at være et godt valg. Den var nemlig lang tid om at fryse og sætte sig. Jeg rørte i den jævnligt, men gav den også længere intervaller hvor den kunne fryse. Da der på anden dagen havde samlet sig forholdvis store krystaller, gav jeg den en tur med en stavblender og det var et virkelig godt valg. Den gjorde den blød og lækker og den fik den ønskede konsistens. Herefter lod jeg den stå til dagen efter, nytårsaften. Den var nem at lave flotte kugler af og resterne blev brugt til drinks ;-)
Skønt! Det er super godt med sådanne tips, for det er der helt sikkert mange der har glæde af at læse med på, så tusind tak for at du deler.
Kh AC
Tak for en rigtig flot og dejlig sorbet. Min opførte sig ligesom Sabines, hvorfor det var dejligt med hendes tip ? Godt nytår ??