Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pink-champagnesorbet/ Is Kager og søde sager, Nytår, Nytårsdessert

Pink Champagnesorbet

Pink champagnesorbet er sødmefyldt og boblende forfriskende.

Den lækre sorbet med mousserende vin er dejlig at nyde til nytåret, hvor den kan serveres til at rense smagsløgene mellem to retter, til dessert, eller at nyde på en varm sommerdag på terrassen.

Det er nemt at lave champagnesorbet og den lækre is kan forberedes i god tid inden servering.

Prøv også: opskrifter til nytårsaften >>

Pink champagnesorbet
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT3HPT30M10
Ingredienser
  • 4 dl mousserende vin, gerne semisec pink champagne, asti eller lign
  • 180 g sukker
  • 2 dl vand
  • 1 rød grapefrugt, saften herfra
  • 2 dråber rød frugtfarve
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom vand og sukker i en gryde, kog det op og lad det koge til sukkeret er opløst.

Tag gryden af varmen, hæld den mousserende vin i og rør rundt. Tilsæt grapefrugt og kom en anelse frugtfarve i. Endelig ikke for meget, blot så det bliver en svag pink farve. Sigt blandingen og stil på i køleskabet i minimum 3 timer.

Kør det på en ismaskine til det bliver en flot pink champagnesorbet.

Sæt i fryseren i minimum en time inden servering.