Aftensmaden bliver to hjemmelavede pizzaer, bagt på stenplade i ovnen ved høj temperaturer.
Opskrift på pizzadej kan du se lige her, i dag er melet udelukkende groft speltmel.
I aften er fyldet hakkede økologiske tomater rørt med lidt presset hvidløg. Revet pecorino ost, skivede tomater og hjemmedyrket basilikum blade. Pizzaen bliver beriget med en smule frisk kværnet peber, inden den nydes med et dejligt glas rødvin.
Enkelt og alligevel helt fuldendt….
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Madame,
Det gør de nemlig :-)
Det lyder virkelig skønt og lækkert! De hjemmelavede slår købepizzaer med mange længder ;-)
phenixmum,
Den lyder lækker din hvide pizzasauce, den må jeg helt sikkert prøve. Tak for linket :-) -og rigtig god weekend til dig også
Mariannes mening,
Rigtig god weekend til dig også (min mave siger det samme ;-) )