Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rigtig-glaedelig-jul-4/

Rigtig glædelig jul

cookies-jul

Først og fremmest et stort tusind tak for alle de søde tilbagemeldinger på min lille julevideo. Jeg har over længere tid taget lidt tilløb til at begynde at lave nogle små opskrift- og DIY videoer. Et lille supplement til bloggen og et sjovt og spændende medie at prøve OG med jeres søde ord og opfordringer til mere af den slags – så er jeg ekstra motiveret til at komme i gang md det :)   

Lillejuleaften havde vi julemusik på repeat alt i mens vi havde julestegen i ovnen, tilberedte risalamanden, skrællede kartofler og i det hele taget var i gang fra morgen til aften – for i dag skal vi bare hygge og nyde at være godt med. Da vi var færdige med det sidste praktiske og børnene var puttet i seng, prøve smagte Martin og jeg en lille portion risalamande med et glas portvin til og så Love Actually under dynerne i soveværelsen.
SÅ dejlig en lillejuleaftensdag!

I dag er Johan og Julie vågnet tidligt og er i sådan et kært mildt og forventningsfyldt julehumør. Om lidt kommer min søster, svoger og to søde niecer til julebrunch og så hygger vi sammen med dem nogle timer, giver hinanden julegaver, danser om juletræet (og måske får vi også besøg af julemanden …) . Senere på eftermiddagen kommer mine svigerforældre til julemiddag, dansen om træet og julehygge om aftenen. Og så er der jo de hyggelige juledage med familiejulefrokoster og ren afslapning – jeg glæder mig til det hele!

En rigtig glædelig jul til alle jer, der læser med her på Valdemarsro.dk ♡ I er de bedste læsere og er i høj grad med til at gøre Valdemarsro.dk til et virkelig hyggeligt sted at være. 

14 kommentarer
 • Mutti skrev:
  24. december 2015 kl. 10:57

  Mange tak! Og glædelig jul til jer. Så dejlig en stemning du giver udtryk for! Det lægger jeg lige oven i vores her! :-)

  • Ann-Christine skrev:
   25. december 2015 kl. 09:37

   Tusind tak ♥
   Rigtig glædelig jul og vi ses jo lige snart ;)
   Kh Ann-Christine

 • Rikke skrev:
  24. december 2015 kl. 12:56

  Rigtig glædelig jul! Din blog er en hverdagsfryd uden lige, og jeg håber, du får en fantastisk dag og aften.

  <3

  • Ann-Christine skrev:
   25. december 2015 kl. 09:42

   Tusind tak ♥ og rigtig glædelig jul til dig, søde Rikke
   Kh Ann-Christine

 • Trine skrev:
  24. december 2015 kl. 13:05

  Rigtig glædelig jul til dig og dine- din blog har været min nye iagttagelse i år og skabt stor afhængighed og inspiration- og så hyggeligt at møde dig i Slagelse- ser frem til en masse godt i det nye år?

  • Ann-Christine skrev:
   25. december 2015 kl. 09:43

   Tusind tak for de søde ord, det er jeg glad for ♥ Det var rigtig hyggeligt at møde dig i Slagelse også!
   Rigtig glædelig jul og jeg glæder mig til at følges i det nye år også
   Kh Ann-Christine

 • Maiken skrev:
  24. december 2015 kl. 14:03

  Hej :-) Mange tak for hilsenen – også en stor julehilsen til dig og din familie :-) Jeg håber I får en rigtig dejlig og hyggelig jul! Glæder mig til at følge dig i det nye år :-) Kh Maiken

  • Ann-Christine skrev:
   25. december 2015 kl. 09:44

   Jeg glæder mig også rigtig meget til at følges i det nye år!
   Rigtig glædelig jul til dig og din familie
   Kh Ann-Christine

 • Marianne skrev:
  24. december 2015 kl. 15:32

  Rigtig Glædelig Jul, Ann-Christine, til dig og dine!
  Jeg håber I får en skøn og hyggelig aften og juledage :)
  TAK for din skønne blog, som jeg altid glæder mig til at læse!
  Mange Julehilsener,
  Marianne

  • Ann-Christine skrev:
   25. december 2015 kl. 09:46

   Tusind tak, Marianne og rigtig glædelig jul til dig og dine ♥
   Kh Ann-Christine

 • Rikke skrev:
  25. december 2015 kl. 15:41

  Også rigtig glædelig jul til dig og din familie!
  Jeg har lige fået din kogebog i julegave – hvor er den bare
  fin!! Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve opskrifterne! Den
  største udfordring i en familie med små børn er (synes jeg) at
  servere god, sund og børnevenlig mad der ikke tager al for
  lang tid at lave, men jeg synes det ser ud til at der er nogle
  rigtig gode bud i din bog :-) Tak for den!

  • Ann-Christine skrev:
   29. december 2015 kl. 15:04

   Rigtig glædelig jul til dig og din familie også :)
   Jeg håber du bliver glad for bogen og at der er nye gode familiefavoritter til jeres familie deri :)

 • Susan skrev:
  28. december 2015 kl. 22:39

  Har aldrig fulgt en blok før – men er altså fuldstændig vild med dine indlæg og idéer – venter spændt på hvad du finder på at dele med os omkring nytår :).
  Glædelig jul og godt nytår
  Susan

  • Ann-Christine skrev:
   29. december 2015 kl. 15:18

   Tusind tak, Susan :) Det er jeg rigtig glad for at høre og jeg glæder mig også rigtig meget til at dele masser ny inspiration i det nye år :)
   Rigtig godt nytår til dig og tak for den søde hilsen
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.