Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rosie-project-boganbefaling/

The Rosie Project – Boganbefaling

boganbefaling-rosie-project

Da jeg var i Skotland i midten af september, blev jeg akut grebet af læsetrang i Edinburgh lufthavn på vej hjem.
Jeg bliver altid mere draget af boghandlere, end jeg gør af andre butikker og kan gå i timevis og læse den ene bagside efter den anden og beundre smukke farvestrålende omslag. Jeg kunne slet ikke modstå, at købe The Rosie Project af Graeme Simsion – på dansk; ‘Projekt Rosie’ -med mig, som underholdning til flyveturen hjem.

Og hvilken underholdning! Jeg læser ellers sjældent bøger på engelsk (men vil faktisk  gerne gøre det lidt oftere, så mit engelsk ikke bliver helt rustent og kun strækker sig til engelsk bloglæsning) det var dog på ingen måder en udfordring at få historien her til at flyde let og lækkert. Jeg nød  den skønneste fortælling af en anderledes, underholdende og skæv kærlighedshistorie.

Virkelig en fin, let og humoristisk fortælling. Dejlig og hyggelig efterårslæsning.

Bogen handler om Professor Don Tillman, som lever en meget nøjagtigt tilrettelagt og tidsafstemt tilværelse, og som har besluttet sig for at han vil giftes. Han ved bare ikke med hvem, hvilket er lidt en udfordring, eftersom han endnu aldrig har været på mere end én date med den samme kvinde. Han skaber derfor Projekt Hustru, hvor han går videnskabeligt til værks og udformer et meget udspecificeret spørgeskema, som skal hjælpe ham til at finde den helt perfekte hustru. Midt i det hele dukker Rosie op. Hun er alt andet end den perfekte hustru, men deres oplevelser og liv fletter sig ind i hinanden, da han hjælper hende med hendes projekt …

The-Rosie-Project

Og apropros bøger … så fik jeg da nok lige de vildeste sommerfugle i maven i går, da jeg gik forbi den store Arnold Busck boghandler på strøget i København! Se bare dette billede her, som jeg lagde op på facebook og instagram i går. Rimelig vildt at se min bog fylde et helt udstillingsvindue ♥

Ha´ en skøn, skøn weekend alle sammen! – nu vil jeg ud og stornyde København et par timer for mig selv, inden jeg skal mødes med Martin i eftermiddag – og følges med ham ind til Arnold Busck i Købmagergade til bogsignering fra 15-17 i eftermiddag.

22 kommentarer
 • Line skrev:
  3. oktober 2014 kl. 10:04

  Den bog lyder som en god efterårsferie-bog. Jeg er dog gået i gang med din sidste anbefaling som er noget så hyggelig læsning.

  Er sikker på det bliver en rigtig god eftermiddag i Arnold Busck. Jeg ville selv være kommet forbi og sagt tillykke, men min søn har mellemørebetændelse så vi bliver derfor indendøre, desværre.
  Stort tillykke med din boglancering, jeg må ned i den lokale forhandler senere – så kan det kun blive en god weekend.

  • Ann-Christine skrev:
   3. oktober 2014 kl. 11:01

   Jeg har altså også fart på bøgerne i øjeblikket :) Nyder virkelig at være kommet ind i et fantastisk læseflow.
   Rigtig god bedring med din søn, lyder fornuftigt at blive indendøre til en hjemmehyggesygedag. Håber ikke han har meget ondt!

 • Marina / cand.mor skrev:
  3. oktober 2014 kl. 10:53

  Jeg må indrømme, at jeg hæfter mig mest ved den nederste bog i bunken, #GIRLBOSS :) Den er altså virkelig god!

  • Ann-Christine skrev:
   3. oktober 2014 kl. 11:00

   Yeahh, det er jeg glad for at du siger! Jeg har endnu den til gode :) Nu glæder jeg mig endnu mere til den!

 • tina nymann skrev:
  3. oktober 2014 kl. 11:30

  Du er for sej:-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2014 kl. 10:54

 • Dorte/familiefletninger skrev:
  3. oktober 2014 kl. 11:36

  Hej AC
  Lyder som en ganske fornøjelig bog. Må virkelig snart igang med bøgerne igen.
  God fornøjelse med dagens bogsignering og god weekend i Kbh.

  Dorte

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2014 kl. 10:56

   Hej Dorte,
   Det er det også – og jeg tror den er en god en at starte med hvis man lige skal igang – det er bøgerne af Jojo Moyes nu også :)
   Og tusind tak, det var en virkelig rar weekend, det håber jeg også du har haft!
   Kh AC

 • Pia skrev:
  3. oktober 2014 kl. 12:53

  Der er ikke noget som nye bøger. Jeg er selv lige landet fra en London tur – og har oset diverse boghandler igennem. Det er skøn tidsfordriv. Jeg havde dog “for mange” ulæste bøger liggende derhjemme, så jeg sprang over at købe nyt – lige indtil jeg opdagede min favoritklassiker i lækkert nyt look – så det blev til en kopi af “Pride & Prejudice” af Jane Austen – den kan man ikke læse for mange gange.

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2014 kl. 10:57

   Vi er helt på bølgelængde der :)
   Og tænk, jeg har faktisk stadig ‘Pride & Prejudice’ til gode, en klassiker, som jeg glæder mig meget til at starte op på en dag.

 • Linda skrev:
  3. oktober 2014 kl. 13:39

  Lyder som en bog for mig, når jeg er færdig med ” Knud den store”, en tyk moppedreng af en bog, men god allerede fra starten. Jeg elsker historiske romaner med nogle hyggelige personskildringer, som også denne bog er. Og din bog og opskrifterne heri er hverdagsglæde for mig :)
  Du har fortjent al den ros, du kan få!!

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2014 kl. 10:59

   Tusind tak, Linda ♥ Det er jeg altså virkelig glad for at du synes!
   Jeg er også vild med gode historiske fortællinger og må lige skrive den på min ‘to read’ liste. Har du læst bøgerne af Philippa Gregory – fx serien om Rosekrigene? De er virkelig anbefalelsesværdige også

 • 3. oktober 2014 kl. 13:41

  Den er fluks skrevet på min læseliste, som efterhånden har fået en del bøger på som du har omtalt på bloggen. Og de har været rigtig gode :-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2014 kl. 11:00

   Ej, hvor er det dejligt at høre! Det er så dejligt at anbefale videre til andre med samme læsesmag :)

 • katrine skrev:
  3. oktober 2014 kl. 19:25

  Hej AC, Dejligt at hilse på dig i dag hos Arnold B. Nu har jeg haft lejlighed til at kigge din bog igennem og den er helt igennem fantastisk. Tak fordi du deler ud af dit liv og din hverdagslykke med os.

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2014 kl. 11:01

   Tusind tak, Katrine! Og hvor var det altså dejligt at du kom forbi og sagde hej. Det er jeg glad for, det er helt rart at få sat ansigt på hinanden på den anden side af skærmen her :)

 • Hanne Maria Bruun Hansen skrev:
  4. oktober 2014 kl. 11:10

  Du er da bare så sej – tillykke med din nye bog – håber du havde en fantastisk dag i boghandlen i går :-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2014 kl. 11:02

   ♥ Hvor er du sød!
   Mange tak og det var en virkelig hyggelig eftermiddag – så hyggeligt at møde en masse søde læsere af bloggen.

 • Ann skrev:
  6. oktober 2014 kl. 09:26

  Hej A.C

  Jeg blir lige nysgerrig på, hvilke engelske blogs du læser?

  Ann

  • Ann-Christine skrev:
   6. oktober 2014 kl. 11:13

   Hej Ann,
   Jeg læser en hel del forskellige og browser ofte bare via bloglovin på de udenlandske blogs. Må lige lave nogle blogtip indlæg snart :)
   Kh AC

 • Sanne skrev:
  12. oktober 2014 kl. 13:38

  Hvis du skulle læse en ny bog på engelsk i efteråret – vil jeg tippe om en historiskroman – som en forfatter du godt kan lide anbefaler: “A most impressive debut novel for lovers of American history.” -Philippa Gregory, #1 New York Times bestselling author of The Other Boleyn Girl and The White Queen. Den hedder “Traitor’s Wife” skrevet af Allison Pataki
  Jeg er i gang med The Rosie Projekt nu og syntes den er rigtig underholdende.. – og har læst netop Philippa Gregory efter inspiration fra din blog – så her er en anbefaling den anden vej… :)

  • Ann-Christine skrev:
   13. oktober 2014 kl. 10:45

   Tak for tippet! Så dejligt med gode anbefalinger. Den lyder super god, lige noget for mig og er straks skrevet på min læseliste.
   Måske bliver det en af de bøger jeg tager med mig på vores rejse i foråret. Overvejer lidt en Kindle som alternativ til at fylde en kuffert med bøger på vores rundrejse i Asien ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.