Saltede lakridsmandler


Disse saltede lakridsmandler er ganske uimodståelige og passer ret perfekt til et glas godt rødvin fredag aften. Så fredag aften med en portion af dem, et glas rødvin, computeren på skødet og så ellers hyggearbejde i nogle timer, mens børnene sov sødt og Martin var ude og spise en god middag sammen med sin mor og brødre.
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 portion

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Saltede lakridsmandler
- 200 g mandler
- 1 spsk rålakridspulver
- 2 tsk salt
- 1 dl kogende vand
- til drys
- 0,50 tsk lakridsrodspulver
- 0,50 tsk flagesalt
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Skyl mandlerne grundigt under rindende vand.
Vend dem med kogende vand, salt og lakridspulver. Lad det stå i en halv times tid og sigt derefter vandet fra.
Kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og rist dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej,
Kommer du lakridsrodspulver på efter mandlerne har været i ovnen?
Kh Laura
ja, lakridsrodspulver er først efter bagning
Kh Ann-Christine
Synes det er svært at få dem til at smage af lakrids, hvilken type Lakridspulver bruger du ;)
Jeg bruger rålakridspulver fra Johan Bülow, den er rigtig god og smager af meget :)
Kh AC
Hejsa ?
Valgte dine salt-lakridsmandler, da jeg har erfaring for, at dine opskrifter er gode ?
Jeg er mere glad for salt end godt er, men her var det godt for meget, selv for mig ?
Har set en anden opskrift næsten identisk med din, men med 2 tskf salt i stedet for de 2 spskf i din opskrift.
Er det en fejl eller er du bare mere saltfreak end mig ?
Mange hilsner og god weekend ?
Tak for din søde hilsen :)
Jo, det er da en tastefejl, da vi skrev opskrifterne ind i nyt system til appen!
Jeg beklager og har rettet og strammet opskriften op nu. Prøv blot at skylle den under koldt vand og bag dem igen, så får du det overskydende salt af.
Rigtig god weekend til dig også.
Kh AC