Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/saltede-lakridsmandler/

Saltede lakridsmandler

Disse saltede lakridsmandler er ganske uimodståelige og passer ret perfekt til et glas godt rødvin fredag aften. Så fredag aften med en portion af dem, et glas rødvin, computeren på skødet og så ellers hyggearbejde i nogle timer, mens børnene sov sødt og Martin var ude og spise en god middag sammen med sin mor og brødre.

PT30M

Saltede lakridsmandler

Tid i alt30 min.
Arbejdstid5 min.
Holdbarhed1 uge
Antal1 portion
Ingredienser
  • 200 g mandler
  • 1 spsk rålakridspulver
  • 2 tsk salt
  • 1 dl kogende vand
  • til drys
  • 0,50 tsk lakridsrodspulver
  • 0,50 tsk flagesalt
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Skyl mandlerne grundigt under rindende vand.

Vend dem med kogende vand, salt og lakridspulver. Lad det stå i en halv times tid og sigt derefter vandet fra.

Kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og rist dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter.