Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/saltede-lakridsmandler/

Saltede lakridsmandler

Disse saltede lakridsmandler er ganske uimodståelige og passer ret perfekt til et glas godt rødvin fredag aften. Så fredag aften med en portion af dem, et glas rødvin, computeren på skødet og så ellers hyggearbejde i nogle timer, mens børnene sov sødt og Martin var ude og spise en god middag sammen med sin mor og brødre.

PT30min

Saltede lakridsmandler

3 dl    30 min
3 dl
Ingredienser
  • 3 dl mandler
  • 1 spsk rålakridspulver, fx Johan Bülows
  • 2 spsk salt
  • 2 dl kogende vand
  • til drys: 1/2 tsk lakridsrodspulver + 1/2 tsk flagesalt
Udskriv opskrift
30 min
Fremgangsmåde

Skyl mandlerne grundigt under rindende vand.

Kom dem i et glas med kogende vand, salt og lakridspulver. Lad det stå i en halv times tid og sigt derefter vandet fra.

Kom mandlerne på en bageplade med bagepapir, drys med salt og lakridsrodspulver, og rist dem i ovnen ved 175 grader i 20 – 30 minutter.