Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sikke-en-fest/

Sikke en fest

daab

Vi er stadig helt høje efter lørdagens fest herhjemme. Det gik bare så godt det hele og det var fantastisk at se alle vennerne og familien samlet på en og samme dag. Folk var jo rejst fra nær og fjern, for at se os og fejre de to guldklumper. Det var stort.

daabskageMin søster havde syet de smukkeste dåbskjoler, kirken var smuk, præsten var god og afslappet, brunchen var lige i øjet med et stort, stort udvalg og noget for enhver smag – også til den søde tand, lokalerne var lyse og med masser plads til leg, bordplanen så ud til at lykkedes, der var goodiebags til børnene, vi fik så vildt mange dejlige gaver, min søster lavede ballondyr til alle børnene, giraffer, hunde og sværd -hun er vildt god til den slags og kan virkelig tryllebinde de unger :o) En sand kagekunstner havde lavet den smukkeste dåbskage til Johan og Julie. Den var ikke bare smuk uden på. Indeni var der lag af mørk og lyse bunde, hindbærskum og chokolademousse. Mums og spørg lige om jeg havde svært ved at den stod i køleskabet og fristede allerede fra fredag aften.

Det var helt vildt dejligt det hele og jeg kan slet ikke få armene ned.

7 kommentarer
 • Randi Glensbo skrev:
  8. september 2009 kl. 12:41

  Tillykke! Dejligt, at det hele gik så fint, det er jo en stor dag for familien. En dag man aldrig glemmer.Jeg har aldrig nogensinde før set SÅ flot en dåbskage – den er absolut et kunststykke. Jeg ville ha’ haft svært ved at nænne at skære den kage for :-)

 • Trine skrev:
  8. september 2009 kl. 17:18

  Må man godt være forelsket i en kage?
  Der gælder vel de samme regler, som når man er forelsket i et par (nydøbte) småkravl man aldrig har mødt?

  Tillykke med jer alle sammen. Og med leftovers dagen efter ;-)

 • Louise skrev:
  8. september 2009 kl. 20:33

  Ih, du fredsens en fin og lækker kage! Mine tænder løber i vand! Og tillykke med den dejlige dåb, det lyder, som om det gik, præcis som det skulle. Men hør – skulle vi ikke se nogle billeder af de yndige dåbsbørn? Jeg er altså riiimeligt nysgerrig (også efter at se de hjemmesyede kjoler).

 • Valdemarsro skrev:
  8. september 2009 kl. 23:06

  JO, jeg må da lige se om jeg kan få fisket et billede frem af vidunderene i deres smukke kjoler.

 • Annette skrev:
  10. september 2009 kl. 12:51

  Tillykke, tillykke! Dejligt, at alt gik godt, og I havde en god dag (også med støv på hylderne?? ;-))
  Og sikke en flot kage! Kan godt forstå, det var svært at holde fingrene fra den…

 • kagekonen skrev:
  17. september 2009 kl. 15:15

  Dejligt at høre, at alt gik som planlagt, og hvor var det godt at du overvandt din lyst til en smagsprøve fredag aften, så kagen var hel og fin til jeres fest lørdag :-)

 • Mor skrev:
  24. september 2009 kl. 09:07

  Ja! Sikke en fest! Hvor gjorde i det godt alle fire :-) Og i strålede af glæde og lykke fra vi mødte jer i kirkedøren.
  Solen skinnede ind i kirkerummet under dåbshøjtideligheden og en sommerfugl svævede rundt over os, som var den også en budbringer om glæde på sådan en dejlig dag :-)
  Mange tak for en dejlig, dejlig fest, hvor der var tænkt på alt, både til store og til små :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.