Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/skabe-skyggesteder-haven-rabatkode-virkelig-fin-parasolfod/

At skabe skyggesteder i haven


Før vi fik lavet vores have helt om sidste år i april, havde vi en gammel tung parasolfod i beton. Den var umulig at flytte rundt med og vi måtte enten skubbe den eller trille den, når ‘skyggen skulle flyttes’

Vores have er syd/vestvendt og vi har ingen naturlige skyggesteder, så en parasol har altid været flittigt i brug, når vi er i haven – slapper af på solsengene, spiser ved havebordet og når Johan og Julie har lagt tæpper ud på græsplænen og daser i skyggen med blade og bøger.

Da vi planlagde vores nye have og at få anlagt nye fliser, ville vi derfor gerne have skabt gode skyggesteder. Da vores have ikke er så stor, så det vil være en løsning med flere store frugttræer, så blev valget en ny parasolfod, og den skulle opfylde en hel del krav: være stabil, nem at flytte rundt efter behov, skånsom for fliserne, pæn at se på og gerne lidt anderledes i designet.

Den ser stadig ud som ny, kan fint tåle at stå ude i regn og blæst (selv om vi nu ofte pakker den ind i skuret når det regner i flere dage), er super stabil og så synes jeg den er rigtig pæn + jeg kan nemt selv flytte og løfte de sandsække der holder på parasolfoden.

4 kommentarer
 • Stine skrev:
  17. juli 2017 kl. 21:28

  Hej,

  Jeg ville høre hvor du har købt din parasol henne? :)

  • Ann-Christine skrev:
   18. juli 2017 kl. 11:37

   Den er købt for en del år siden, og jeg kan desværre ikke huske hvor den er fra

 • Camilla skrev:
  5. marts 2018 kl. 08:54

  Må jeg spørge hvor dine flotte havemøbler er fra?

  • Ann-Christine skrev:
   6. marts 2018 kl. 21:52

   Ja, selvfølgelig :) Stolene er fra Mandalay og bordet er fra Jysk

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.