Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sma-glimt/

Små glimt

Der sker så mange dejlige ting herhjemme hos os. Julestemningen har virkelig fået et godt tag i os alle sammen. Julemåneden december bliver bare bedre og bedre. I månedsvis har vi ventet på, at en lille ny guldklump skulle komme til verden. Vi har hele tiden sagt til Johan og Julie, at til jul kommer deres nye lille kusine. Hun kom til verden en af de sidste dage inden julemåneden startede og Johan og Julies begejstring og spørgsmål kunne ingen ende tage; “er det jul nu” sner det udenfor”, “skal vi så have gaver i dag?” “Hvor er juletræet” osv. Vi er så glade og hun er så dejlig, vores lille ny baby i familien. Det er ren lykke kun at bo 5 minutter fra Moster, Onkel og den lille søde kusine.

I fredags fik jeg en stor og uventet overraskelse med posten. Nespresso har sendt mig en flot gave. Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde vi faktisk fravalgt, at skulle have en Nespresso, da jeg havde tabt mit hjerte til en Rancilio Silvia espressomaskine. Nu har vi så drukket mange kopper Nespresso (lidt for mange, måske) i løbet af weekenden og jeg er virkelig positivt overrasket! Smagen og kvaliteten er væsentlig bedre end den, som nogle cafeer kan præstere (Der er også mange cafeer, som laver helt sublim, lækker kaffe).  Mælkeskummeren fungerer upåklageligt og varmer mælken perfekt. Den er driftsikker, med et godt resultat hver gang og så er det bare virkelig, virkelig nemt at lave en rigtig god kop espresso, latte eller alm kop kaffe. Mmmm, ja – I kan nok høre, at jeg faktisk er blevet helt glad for denne sag!

Johan og Julie får pakkekalender fra nissen hver morgen. Martin skulle ikke snydes, så jeg har givet ham en lækker chokoladekalender fra Peter Beier.

Martin synes også, at jeg skulle juleoverraskes. Så jeg fik en skøn kalender fra Johan Bülow. Haps!

Kaffekapsler. Fine farver, ik´.

Jeg skriver jo altid i mine blogindlæg, når jeg laver samarbejde med firmaer, har sponseret indlæg, eller hvis et produkt er en gave. Det skal være ægte og gennemsigtigt her på bloggen. I dette tilfælde med Nespresso, synes jeg, at jeg vil nævne, at jeg faktisk ikke har nogen aftale med firmaet om, at jeg skriver om Nespresso. Jeg skriver alligevel om den, for jeg er blevet rigtig glad og positivt overrasket over mine daglige 2-3 kopper nye kaffe (lidt flere i denne weekend, dog) ♥

20 kommentarer
 • Berit C. skrev:
  4. december 2012 kl. 10:59

  Åh, gad godt det var mig der vandt sådan en. Har skrevet en nespresso-maskine på min ønskeseddel i år, men tror ikke rigtig jeg er så heldig at den ligger under træet i år :-(

  • Ann-Christine skrev:
   5. december 2012 kl. 11:18

   Man kan jo aldrig vide :)

 • Janni skrev:
  4. december 2012 kl. 11:06

  Altså !! Hvis man kan elske en blog ;-) elsker jeg din :-)

  Ps. Sendte igår manden ned for at købe dør og håndtag i butikken bag Salling, som sælger dukkehus ting…De fortalte at de var blevet fuldstændig stormet, af kunder som ville købe døre ;-), så mon ikke du har mange ’tilhængere’ af din blog i Aarhus ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. december 2012 kl. 11:20

   Nårh, hvor er du sød! :) Hvor er det fantastisk og dejligt hvis der dukker mange små nissedøre op rundt omkring nu :)

 • Sofie skrev:
  4. december 2012 kl. 11:11

  Åååååh nej, hvor er hun altså fin! Stort tillykke med det, moster :)

  • Ann-Christine skrev:
   5. december 2012 kl. 11:20

   Tak! Jeg er vild med hende, hun er en rigtig lille yndig cutiepie :)

 • Christina Wonsbeck skrev:
  4. december 2012 kl. 11:14

  Man kan hurtigt blive afhængig af god kaffe!! Jeg ville elske sådan en maskine (hvis jeg havde plads i mit lille køkken) – jeg må forkæle mig selv med en engang :) glædelig 4. december!

  • Ann-Christine skrev:
   5. december 2012 kl. 11:21

   Enig, man får smag for kvalitet og gode sager ;-)
   Rigtig glædelig 5 december til dig <3

 • Katrine skrev:
  4. december 2012 kl. 20:15

  Den ser godtnok også lækker ud, maskinen. Og kusinen også ;)

  • Ann-Christine skrev:
   5. december 2012 kl. 11:22

   Ja, ik´:)

 • TineLee skrev:
  5. december 2012 kl. 12:10

  Dejligt med sådan en gave :-)

  Hvis du alligevel skulle blive enig med dig selv om, at en rigtig espresso maskine er uundværlig (hvilket den er hos os), så er Rancilio Silvia helt sikkert en god investering som I nok også skal blive glade for. For når man først får lært det, er det SÅ meget bedre end Nespresso, som vi har forsøgt os med tidligere. Og kan i øvrigt anbefale at købe den hos Sigfreds, som også inkluderer et barista basic kursus i prisen – og det kan klart anbefales, hvis man er ny ud i espresso brygning og mælkeskumning :-)

  • Ann-Christine skrev:
   6. december 2012 kl. 10:22

   Jeg er slet ikke i tvivl om at det er en skøn maskine ;) Hvis vi køber den på et tidspunkt, så bliver det nok hos KaffeMekka, de giver virkelig sublim service og jeg er ikke i tvivl om at jeg vil være godt klædt på til at lave espresso når jeg tager fra det sted! (jeg er nu også glad for Sigfreds, og kunne da godt tænke mig et barista kursus på et tidspunkt – og at lære at lave latteart, som jeg kæmper lidt med) :)
   Kh Ann-Christiee

   • TineLee skrev:
    9. december 2012 kl. 14:09

    Vi købte nemlig vores hos KaffeMekka, da vi havde venner, som købte derude, men vi syntes faktisk ikke, der var særlig god service i forbindelse med at lære at anvende maskinen korrekt. Vi var meget skuffede over, at KaffeMekka blot henviste til deres hjemmeside, hvis vi skulle se og læse mere om anvendelsen, da vi henvendte os efterfølgende og der var egentlig en ret uvenlig stemning, da vi havde en reklamation på varmelegemet, som røg efter ganske kort tid. Vi er ikke fans af KaffeMekka længere, desværre, men det er da dejligt, du har haft en helt anden oplevelse derude :-)
    Vi var så på Barista Basic kursus hos Sigfreds, da der ingen hjælp var at hente hos KaffeMekka, hvilket virkelig var en god oplevelse og hjalp os meget med at komme i gang, så det er helt klart anbefalelsesværdigt, hvis det blir aktuelt :-)

    • Ann-Christine skrev:
     10. december 2012 kl. 08:49

     Ej, hvor ærgeligt! Jeg har altid selv kun oplevet godt hos Kaffemekka …
     Godt at I fik god hjælp hos Sigfreds, så I kunne blive rigtig glade for jeres maskine. Det vil jeg huske, hvis det er ;)

 • Mor skrev:
  6. december 2012 kl. 17:31

  Åhhh!! Ja! hjertelig tillykke! Og velkommen til verden til vores lille cutie :-) Det er den bedste gave at få.
  Vi deler jeres glæde ved at bo så tæt på hinanden.

  • Ann-Christine skrev:
   6. december 2012 kl. 20:27

   Og så tæt på jer. Rart at kunne ses oftere <3

 • 9. december 2012 kl. 21:55

  Årh et vidunderligt billede af den lille ny. Må man spørge hvor kaninen er fra? Har selv en lille fyr i maven, og lige præcis sådan en kanin drømmer jeg om at lægge under træet juleaften, som en lille gave til min mave.

  Har i øvrigt dine chokoladeboller med kanel til koldhævning natten over, og håber at de vil hæve og stadig smager skønt. Forestiller mig at de kan redde enhver mandag morgen, og forlænge weekendstemningen et par timer…

  • Ann-Christine skrev:
   10. december 2012 kl. 08:56

   Jeg håber, at du har fået en skøn mandag morgen med chokoladeboller :) Blev de gode?
   Sådan en lille kanin er da en skøn gave til den lille fyr inde i maven, tillykke med det :) Prøv at google “Jellycat kanin”

   • 10. december 2012 kl. 19:06

    De blev skønne og spist til morgenmad: https://hverdagensro.wordpress.com/2012/12/10/helt-som-planlagt/! Tror dog de er bedst med hævning ved stuetemperatur, min gær fik ikke helt nok gang i dejen (kunne også have noget at gøre med at gæren ikke var heeelt frisk), så det må jeg forsøge næste gang – de skal helt sikkert prøves igen i hvert fald. Kan mærke at denne her portion ikke holder længe… :-)

    Tak for kanin-tip. Den er fundet og indkøbt!

    Glædelig jul herfra.

    • 12. december 2012 kl. 09:22

     Det lyder virkelig dejligt :)
     Rigtig glædelig jul til dig

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.