Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-111/

Små glimt

blomster shopping
♡ Blomster shopping ♡

Skønneste store bededagsferie med dejligt vejr, havetid, læsetid, familietid, arbejdstid, mors dags forkælelse og som følge af hele molevitten starte en ny uge op med at være sådan helt godt med på alle kanter og  opladet med ny energi.

I går overraskede Johan og Julie mig på mors dag med flotte håndskrevne kort hvor de havde skrevet og tegnet de sødeste hilsner, fine hjemmelavede gaver og et fint nye havetermometer. Senere på dagen tog jeg på lidt hyggelig blomstershopping og fik endelig købt det oliventræ og figentræ, som jeg har drømt om længe + et temmelig pænt udvalg smukke sommerblomster – så nu krydser vi lige fingre for frostfrie nætter. Hele eftermiddagen i går gik så med at plante i krukker og gøre haven fin og hyggelig. Det er simpelthen så kæmpe stor en fornøjelse og glæde at være derude og vi er så glade for den forandring vi fik skabt herude i haven sidste år.
varme hveder

Varme hveder

Så hyggelig en årlig tradition – og det er altså ekstra hyggeligt, at I er så mange der har bagt efter min opskrift i år!

toner i natten

♡ Endnu en skøn bog fra Jojo Moyes ♡

Jeg har tidligere fortalt om hendes bøger her – og denne er en nyudgivelse af en af de allerførste bøger, hun har skrevet og kan varmt anbefales. En rigtig god sommerferiebog.

rhodrodendron

♡ Se nu lige denne her fine … ♡

Det var denne rhododendron jeg undrede mig over farven på i sidste uge og der var I flere der skrev til mig, at den sagtens kunne nå blive hvid.

Den er nu på vej til at blive en helt sart hvid med en smule rosa tonestrejf.

rosa

♡ Lyserødt loft ♡

blomster

♡ fineste buket ♡

Jeg stod og kiggede på frø til at plante i det bagerste højbed, men faldt over en frøpose med blandede sommerblomster i præcis de nuancer som buketten på billedet her har. Det kunne jeg ikke stå for og har nu – i stedet for spiselige afgrøder – drysset en hele pose blomsterfrø i et højbed. Det bliver fint! Hvor jeg sidste år havde grøntsager, krydderurter og spiselige planter øverst på min prioriteringsliste i haven, så har blomster, afslapning og nydelse fået en pænt høj prioritering i år.

kaffe

♡ Løjtnantshjerte ♡

Min yndlingsstaude i denne måned! Så fin og finurlig. Jeg er ude forbi og beundrer den dagligt og plukkede en lille blomsterkvist med ind.

 Rigtig dejlig mandag og ny fin uge til jer! 

Vi har Julie hjemme fra skole i dag … nogenlunde frisk, men med ildrøde blussende kinder og lussingesyge. Så vi starter ugen med lavt tempo og ekstra hyggepauser.

2 kommentarer
 • Smilla skrev:
  15. maj 2017 kl. 19:57

  Ej hvor hyggeligt. Varme hveder er bare det bedste. Det er altid hyggeligt med sådan en lille miniferie her inden sommerferien. Jeg håber du havde en god mors dag. Især med de fine tegninger Johan og Julie havde lavet til dig. Fortsæt god ude Ann-Christine.

  • Ann-Christine skrev:
   16. maj 2017 kl. 08:51

   Det er så hyggeligt med alle de små miniferier her op til sommeren.
   Og mange tak! Det var sådan en hyggelig mors dag og jeg knuselsker deres søde tegninger og breve ♡
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.