Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-21/

Små glimt

Smoothie sæson for god smag

Mandag formiddag med en hindbærrød smoothie, en hostende sød krøltop ved min side – Julie er hjemme fra børnehaven i dag – en tegnefilm på iPad, arbejde på mac og en flok skønne magasiner.

schaeffergaarden

Vi har haft den dejligste weekend på smukke Schæffergården i Gentofte, hvor vi blevet noget så forkælet med lækker mad og nød de rare omgivelser – det fortæller jeg snart mere om.

bogsignering

På bogmessen i lørdags, fik jeg selskab af søde Johan. Han ville bare så gerne med ind og opleve det hele, så det fik han lov til og han stornød det! Det var så hyggeligt at hilse på jer, der kiggede forbi og Johan var noget så stolt og glad, for at få lov til at sætte sin signatur i bogen også. – og mit mor-hjerte smelter over dette fine billede, hvor han så sirligt gør sig umage med at skrive sit navn.

muubs_horsholm

Torsdag var jeg til et hyggeligt event hos Inspiration i Hørsholm, via mit samarbejde med Muubs – og fik masser inspiration til smuk borddækning.

mette-blomsterberg-cafe

Julie er stor fan af Mette Blomsterberg, og af smukke og lækre søde sager i al almindelighed. Hun har længe drømt om at besøge Blomsterbergs cafe i Lyngby og fik sit ønske opfyldt i fredags.

Vi tog derefter på opdagelse i vores gamle bydel på Østerbro, så hvor vi boede før vi flyttede til Aarhus. Besøgte Johan og Julies vuggestue, så hvor de blev døbt, den gamle yndlingslegeplads og mange af de andre gamle yndlingssteder – Martin og jeg blev helt nostalgiske.

Senere på dagen var vi på udflugt ind til byen, var på Postmuseet, i rundetårn og kunne ellers snildt bruge mindst en uge mere til at gå på opdagelse og opleve flere nye steder

morgengroed-med-aeble

Favoritmorgenmaden herhjemme i øjeblikket. Havregrød med chai sirup, æbler fra haven, granatæblekerner, valnødder og lidt ekstra kanel. Julie elsker grød, og nu hvor hun er hjemme i dag, så tror jeg denne ret skal på frokostmenuen.

guldstov-til-mad

Guldstøv fra Mill & Mortar, kan blandt andet købes her og skal bruges til julens konfekt. Jeg deler begejstringen for det glimtende guld med Julie, som mener at det også snildt kan bruges på havregrød hver morgen – der er jeg dog ikke helt enig ;)

10 kommentarer
 • Rikke skrev:
  10. november 2014 kl. 12:59

  “Du” er blevet et fast punkt, i løbet af min dag. 5-10 minutter hvor det ikke handler om baby, børn, vasketøj, men dejlige billeder, god tekst og nye opskrifter til at pifte hverdags maden lidt op. Tak, det er virkelig et dejligt break, og specielt på en grå dag som denne.
  Rod dag og god bedring til Julie.
  KH Rikke

  • Ann-Christine skrev:
   10. november 2014 kl. 22:24

   Hvor er jeg glad for at du kan bruge bloggen som en rar lille hyggestund i hverdagen.
   Det er dejligt at kunne biddrage med det og jeg sætter også stor pris på dine hyggelige og betænksomme hilsner ♥
   – og tak for god bedringsønsker, jeg håber hun er på toppen igen i morgen, det lille pus :)
   Kh Ann-Christine

 • tina nymann skrev:
  10. november 2014 kl. 14:26

  Sikke skønne billeder:-) og god bedring med krøltoppen…

  • Ann-Christine skrev:
   10. november 2014 kl. 22:24

   Mange tak :)

 • Anita skrev:
  10. november 2014 kl. 21:54

  Jeg elsker at læse dine glimt og om jeres hverdag, som bare virker mindre ‘hverdagsagtige’ end vores ;) Små glimt af hverdagslykke er da også at finde på min ønskeseddel – måske endda signeret…. Glæder mig til at læse indlægget om Schæffergården :)

  • Ann-Christine skrev:
   10. november 2014 kl. 22:35

   Det er jeg glad for at høre :)
   Specielt i weekenderne har vi i øjeblikket så meget spændende på programmet, at jeg godt kan følge dig, hvis vores hverdage ikke virker så hverdagsagtige lige nu. Men de fleste hverdage er nu meget nede på jorden … med børnehave, madpakker, arbejde og blødt tøj på hjemmekontoret ;) Jeg har overvejet at lave et blogindlæg med en almindelig hverdag herhjemme, time for time. Måske jeg skulle få set lidt nærmere på det snart :)

 • simone skrev:
  11. november 2014 kl. 10:27

  må jeg spørge hvor din ske er fra?

  • Ann-Christine skrev:
   12. november 2014 kl. 11:42

   Den er købt for længe siden og er af mærket Amefa, tror desværre ikke de produceres længere.

 • Vivi Stryhn Andersen skrev:
  12. november 2014 kl. 13:00

  Så hyggeligt at se jer på Bogmessen, og se din fine bog.
  Kommer troligt derind hvert år, og kikker og køber bøger . Gerne sammen med mine piger. Måske er du på Mad scenen næste år. :) Fortsat held og lykke med din bog. Vh Vivi

  • Ann-Christine skrev:
   13. november 2014 kl. 10:43

   Hvor hyggeligt at tage sådan en tur sammen, jeg vil også gerne have lidt bedre tid til at kigge rundt og lytte til interviews næste gang jeg skal derind :)
   Og tusind tak – det var rigtig hyggeligt at møde dig.
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.