Johan og Julie delte “Vi ses til sommer” boller ud til børnehavekammeraterne i fredags, inden vi på torsdag starter en 4 måneders rejse og eventyrsoplevelser.
Julie havde fået ideen til at alle børnene skulle have deres egen bolle med navn på, og at pigernes skulle være lyserøde med hindbær og drengenes skulle være chokoladebrune. Til den lyserøde havde jeg tempereret hvid chokolade og blandet fint hindbærstøv i.
Min onsdagsfrokost var Sushi look a like – bare uden ris, men rullet i tang og fyldt med laks, agurk, avocado, finthakket løg, revet ingefær og hvidløgssmøreost.
Torsdag var sat af til møder, hygge, netværk og snak – bl.a i tre dejlige timers snak med Jane. Vi spiste på Nordisk Spisehus, som meget velfortjent netop har vundet prisen som årets frokostrestaurant ´14.
Det har været sådan en liiidt for crazy uge, med nonstop-arbejde fra 8-15.30 og igen fra 19-24 hver dag og hvor jeg gerne ville nå alt for mange ting – men også rigtig mange dejlige ting, projekter og planer + oprydning, forberedelser og opgaver, som jeg gerne ville nå at strege på To Do listen, inden vi rejser. Men jeg elsker jo heldigvis det arbejde! -og med grøntsagsjuicer, som fx denne gulerod, appelsin, peberfrugt, ingefær og chili, så gik det hele fint og jeg nåede langt det meste.
Fredag aften fejrede vi, at Martin, Johan og Julie nu har orlov i 4 lange skønne måneder – det blev fejret med pizza fra Delizioso i Åbyhøj og boblende lyserød cava til. Perfekt match; pizza & bobler … kan varmt anbefales
Mandag morgen starter meget stille og roligt med kaffe og blogskrivning i sengen. Johan og Julie er hos deres bedsteforældre til overnatning, mens Martin og jeg på en og samme tid pakker huset ned og pakker rejsetaskerne til de næste 4 måneder.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Okay er mega nysgerrig! Hvad er det dog for en masse ting du gik rundt og fiflede med inden du rejste? :D
Bruger du alle de timer på bare at blogge eller er det også andre ting du arbejder med?
“Det har været sådan en liiidt for crazy uge, med nonstop-arbejde fra 8-15.30 og igen fra 19-24 hver dag og hvor jeg gerne ville nå alt for mange ting – men også rigtig mange dejlige ting, projekter og planer + oprydning, forberedelser og opgaver, som jeg gerne ville nå at strege på To Do listen”
Håber du har en fantastisk rejse, har selv næsten lige været på Bali og Gili-øerne på backpackertur – savner det!!
Hilsen en nysgerrig læser :D
Ha ha, det er ganske forståeligt! Og jeg kan sagtens følge dig i at det kan virke vildt at man kan bruge så meget tid på ‘bare’ at blogge ;) – for ja, det er dét jeg gør.
Men som fuldtidsblogger, så sker der også rigtig meget ‘bag bloggen’ udover selve blogindlæggene … Det kunne da være oplagt til et blogindlæg på et tidspunkt ;)
Og tusind tak! Gili og Bali er helt vildt skønt :)
Kh Ac
Jeg får helt rejsesommerfugle i maven på jeres vegne. Jeg håber, I får en fuldstændig vidunderlig tur :)
Hvor er du sød – det kribler også helt i mig for at få det sidste pakket i kufferterne og komme afsted :)
Ihh hvor vi glæder os
Wauw!
Ønsker Jer en helt fantastisk orlov og god rejse! Dreams do come true!