Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-78/

Små glimt

banh mi

♡ Banh Mi fra Taste Mi i Aarhus ♡

Denne weekend har været god for mig og jeg er helt glad, motiveret og optanket med god energi denne mandag morgen. Vi har været til bålhygge og snobrødsbagning med Johan og Julies klasse, været en tur inde i byen og købe tøj, sko og hentet lækre Banh Mi med hjem – som smagte helt rigtigt, sendte vores smagsløg en tur tilbage til yndlings Vietnam og en masse rare minder fra vores rejse blev bragt frem igen. Jeg skal i den grad have lavet mere asiatisk mad snart. Fik sådan lyst til det efter første mundfuld banh mi (prøv i øvrigt denne banh mi burger, den er også forrygende!) Og så har vi været til konfirmation, det meste af i går – hygget, snakket, spillet bordtennis og derudover har jeg fået læst en del.

Alt sammen så rart og tiltrængt.

Nu vil jeg i gang med at signere og pakke en hel masse bøger, som skal sendes med posten i dag.

For lidt over 9 år siden tog jeg beslutningen om at starte min helt egen og lidt hemmelige blog, bare for mig selv og mine aller aller nærmeste.

Det var med stor succes lige fra dag ét, for jeg elskede det og der var ingen der læste med. At skabe en stor blog var ikke et succeskriterie, for det var alt rigeligt at jeg allerede var faldet for mediet og elskede at arbejde med bloggen, lære nyt og nørde med at finde ud af alle de små og store ting, så jeg kunne indrette mit hjørne af internettet, lidt som jeg ønskede mig, at det skulle være.

Det var de dage, hvor jeg holdt mig for øjnene, mens jeg trykkede på en knap, lavede en opdatering eller ændrede lidt på designet – fik indimellem helt ondt i maven over, at ting kiksede fuldstændig eller forsvandt uden jeg vidste hvorfor. Specielt dengang, hvor de første måneder på bloggen forsvandt med en opdatering – havde det været i dag, ville jeg have vidst hvordan jeg skulle genoprette, men det vidste jeg ikke dengang, så mine første måneder på bloggen pist væk.

Hold op, hvor jeg lærte meget i de første år og så tog det jo ellers fart – jeg startede en webshop, jeg begyndte at få læsere på bloggen, jeg solgte webshoppen videre igen og i løbet af 2012 gik jeg fuldtid med bloggen og havde sagt mit faste job op. Jeg udgav en bog, jeg sender hver uge mail ud til flere tusinde modtagere af mit nyhedsbrev og jeg åbnede en webshop, denne gang en Valdemarsro Shop og har derudover nøje udvalgte skønne samarbejder med gode virksomheder og sidst og allerbedst, så er der så mange søde mennesker der læser med her og bidrager på fineste vis til bloggen i kommentarfeltet og på de sociale medier.

Mange mange mennesker læser med herinde hver måned og jeg er noget så taknemmelig for hver og en, som hygger sig med at læse og finder inspiration i de ting, jeg skriver, opskrifter, rejseguides, havesnak og hverdagsglimt.

I er de bedste! Tak for jeres altid hyggelige inspirerende kommentarer, søde hilsner og for at bidrage til at dette er et rart sted for os alle sammen at være.

blomstrende ideer

♡Fin ny blomsterinspirerende bog i gave fra Julie Wettergren ♡ æblekvist

♡Lige på nippet til at springe ud med fine æbleblomster ♡ frittata

♡Frittata til morgenmad med spinat, chili, bacon, feta  – Mums! ♡ salat langhof og juul

♡ Lækker forårssalat med varmrøget laks og skøn smag på Langhof og Juul ♡
rullegræs

♡Rullegræs – fantastisk opfindelse, jo! ♡

5 kommentarer
 • Trine skrev:
  18. april 2016 kl. 10:33

  lyder som en dejlig weekend.
  Elsker også asiatisk/vietnamesisk vej, så er interesseret i hvor du hentede sandwich henne – et sted som kan anbefales. Går ud fra det er i Århus?

 • Louise W. skrev:
  18. april 2016 kl. 17:57

  Lyder som en super dejlig weekend :)
  Har bestilt bogen og glæder mig så meget til at modtage den :)
  Som jeg skriver hver gang jeg skriver en kommentar, så er din blog bare fantastisk :) Kigger ihvertfald forbi flere gange i ugen :)

  God aften :)

  Venligst Louise :)

  • Ann-Christine skrev:
   19. april 2016 kl. 08:47

   Dét er jeg glad for at høre :) Og jeg håber du bliver rigtig glad for bogen også.
   Rigtig skøn dag til dig
   Kh AC

   • Louise W. skrev:
    19. april 2016 kl. 13:50

    Har netop modtaget bogen og sidder og kigger i den :) Den skal ihvertfald nok blive brugt – TAK :)
    Mener jeg på et tidspunkt læste at nissen havde været på spil så der var en fejl i en opskrift. Kan du huske hvilke opskrift det var? :)

    Venligst Louise

    • Ann-Christine skrev:
     20. april 2016 kl. 09:50

     Åhh, ja – godt du huskede det. Det er brownies opskriften – der står 500 g mel, det skal rettes til 50 g
     Og tusind tak, jeg håber du bliver glad for den
     Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.