Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smukfest-2017-smaa-glimt/

Smukfest 2017 – i små glimt

Årets smukfest denne weekend i Skanderborgs smukke bøgeskov har ganske enkelt været en samling af fine glimt, fantastiske finurligheder, boblende festligheder, søde venner, kærestetid, luksus lækkerier og virkelig lækker mad …

Johan og Julie var på deres årlige mini-sommerferie hos bedsteforældrene fra onsdag til søndag og de glædede sig mindst lige så meget til det, som Martin og jeg så frem til festligheder og oplevelser til smukfest. Helt win/win for os alle, inkl bedsteforældre.

Lige som sidste år var der uendelig mange flere skønne oplevelser på madfronten, end det var muligt for to mennesker at nå. Der er vitterligt noget for enhver smag – og rigtig meget at byde på til os, der gerne vil forkæle ganen med god mad.

Vi spiste italienske pizzaer, en lækker charcuteri platte, nød en skøn sangria og meget, meget andet godt!

Hollændersvinget er simpelthen så fin og hyggelig. Med alle de små retrolækre campingvogne, tryllet om til madboder og fint pynt.

Så æstetisk og pænt. Vi fik ikke smagt så meget fra det område i denne omgang, men en enkelt portion af de klassiske fritter blev det til. 

Vi har efterhånden fået en virkelig fin tradition med at spise på smukfisk, som restauranterne klassisk 65 og klassisk fisk i Aarhus står bag. Det er simpelthen så lækker mad – og så er det luksus selvforkælelse i topklasse, hvor vi sammen med et hold søde venner stornyder en middag med østers, champagne og kaviar, skaldyr. Blandt meget andet. Det er lidt for skørt og meget ekstravagant, men nøj, hvor vi nyder det.

-ikke mindst, at tænke tilbage på den fine oplevelse længe efter.

Solen skinnede ned mellem bøgetræernes kroner langt det meste af tiden. Det er jo virkelig lidt luksus i sig selv, og en af de ting man ikke kan planlægge.

Udover musik, så var der også et rigtig fint program med forskellige foredrag på scenen udsigten. Super initiativ, som jeg håber bliver en ny fast tradition. 

Gourmet skovhottere fra Gourmensch med flæskesvær og knas. Snasket og virkelig lækkert! Lige sådan med det italienske madbrød fra pølsekompagniet, med rucola, pesto og andet godt – en fin og nem ret, der helt sikkert skal prøves af at lave et bud på herhjemme. 

Yuca Taco er så lækkert – og har givet inspiration og lyst til at eksperimentere endnu mere med det mexicanske køkken. Jeg har en lille tortillapress, så skal helt sikkert lige have fundet den frem fra gemmerne snart. 

Stjernehimmel, musik, høj stemning og festligheder. Så fint!

8 kommentarer
 • 14. august 2017 kl. 21:15

  Ejj, bare maden kunne da få mig til at genoverveje mit princip om ikke at tage til festival?

  • Ann-Christine skrev:
   15. august 2017 kl. 10:24

   Ja, ik´
   – det er jo virkelig lækkert og slet ikke som maden var på festival da jeg var afsted første gang ;)

 • 14. august 2017 kl. 21:52

  Det ser sååå hyggeligt ud!
  Jeg har aldrig været med til smukfest før, men været på dagsbesøg på Roskilde festival. Og det var underholdende.
  Men manden herhjemme nægter at tage med til festivaler… Det er sjovere med vennerne, siger han ;-)
  Kunne godt være jeg skal motivere mine veninder næste år… :-)

  • Ann-Christine skrev:
   15. august 2017 kl. 10:25

   Vildt hyggeligt!
   Og jeg er sikker på, det kunne være mægtig hyggeligt med en venindetur til festival næste år :)

 • Lotte skrev:
  15. august 2017 kl. 07:15

  Uuuuh jeg fortryder helt jeg ikke var afsted – og det kun på grundlag af den mad I har spist ;) Hvordan overnattede I dernede? Syns der har været råkoldt i år, og så er flere dage i telt ikke rart, så jeg lurer på alternativer.

  • Ann-Christine skrev:
   15. august 2017 kl. 10:27

   Det var virkelig også ret så skønt!
   Vi tog luksus-udgaven og tog hjem og sov. Vi bor ikke så super langt derfra – i den sydlige del af Aarhus, så det er nemt, komfortabelt og rart med egen seng, bad osv.

 • Marianne skrev:
  15. august 2017 kl. 21:54

  Super skønne billeder – meget inspirerende. Hvis min kæreste og jeg skulle på festival – så er det smukfest. Og det har du så lige med dine input bekræftet. Det ser mega skønt ud – man kan ligefrem fornemme stemningen. Tak for det!

  • Ann-Christine skrev:
   16. august 2017 kl. 08:35

   Hvor er det bare skønt at høre at den fine oplevelse skinner så meget igennem :)
   Kan varmt anbefales og er også uden tvivl min favoritfestival ♡
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.