Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smukke-julekort-ja-nu-er-det-n%c3%a6sten-jul/

Smukke julekort – ja nu er det næsten jul

Se lige hvad der landede i min postkasse.

Flotte designede julekort fra minimega, hvis jeg nænner at sende dem videre så skal jeg have sendt julekort afsted i år. Det er efterhånden ret sjældent at der kommer håndskrevet post, men man bliver så glad når det sker. Julekort er en hyggelig tradition og jeg er måske lidt old fashion på det område. Hvordan med dig, er du til julekort?

Før Sara designede og satte disse flotte gavemærkater til salg på minimegashoppen, synes jeg at det var virkelig svært at finde nogle jeg synes var flotte. Gavekortene fra minimega vil passe perfekt til en enkel gaveindpakning, med brunt ensfarvet genbrugspapir, et flot bånd der passer til gavekortet, en tot gran eller andet julegejl og så disse fine kort.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med Saras design til minimega, og jeg bruger også minimega gavepapir i min egen shop til gaveindpakning.  I det hele taget så kan jeg rigtig godt lide at finde lækre ting og at bruge mine penge på skønne ting fremstillet og solgt af iværksættere og ildsjæle som brænder for deres gesjæft. Det giver en helt speciel glæde ved tingene. Derudover er jeg af gode grunde dedikeret til netshopping. Jeg vil gerne støtte mine gode kollegaer derude, branchen og ikke mindst så har jeg slet ikke tid til at skulle ud i alle de små (og bestemt også uimodståelige) butikker for at finde de specielle ting. Elsker simpelthen at sidde herhjemme med varm the, tændte stearinlys, musik og shoppe rundt på lækre sider.

15 kommentarer
 • Lise skrev:
  16. november 2010 kl. 10:23

  Tak for et godt indlæg – og tak for at minde mig på minimegas ting :-)

 • Husmoder skrev:
  16. november 2010 kl. 10:51

  De er nemlig rigtig lækre, de der julekort. Og jeg er absolut også til sådan noget. Gerne med lidt ekstra grej på, så jeg skal snart have limet noget bånd på dem som jeg har købt:)

 • Randi skrev:
  16. november 2010 kl. 11:32

  Jeg er også til julekort med julemærker og hele molevitten. Jeg bliver selv rigtig glad for de julekort, jeg modtager, de bliver hængt op, så jeg kan gå og nyde dem, og jeg læser dem altid en ekstra gang nytårsdag, før de bliver smidt ud – ja jeg gemmer dem altså ikke.

 • Tulip skrev:
  16. november 2010 kl. 12:28

  Ih hvor er de altså smukke, jeg elsker at få julekort og er rigtig dårlig til selv at få dem skrevet ;-) ironisk, men sandt.

  Jeg plejer ikke at være særlig julet, måske er det fordi der i år ikke er nogen eksamen, men det første julepynt er købt og jeg glæder mig allerede.

 • Annette skrev:
  16. november 2010 kl. 13:57

  Det er altså også nogle super fine ting hun laver. Jeg kunne også let blive fristet!

 • Lisbeth skrev:
  16. november 2010 kl. 14:15

  Jeg har allerede længe været i julehumør og venter bare på, at jeg kan tillade mig at smide julepynten op :D

  De gavemærkater er jeg helt forelsket i – det kunne passende være en adventsgave til mig selv :)

 • Marianne skrev:
  16. november 2010 kl. 20:16

  Ih godt du mindede om det – jeg må få bestilt nogle julekort!

 • Louise skrev:
  16. november 2010 kl. 20:27

  Årh, hvad, de er pæne – og jeg, som har fået købt et eller andet bras i Netto til at skrive på. Har nemlig også besluttet, at I ÅR skal være året, hvor jeg begynder at skrive julekort. Det er nemlig forfærdeligt hyggeligt – både at sende og modtage.

  Og så er jeg præcis som dig: Kan få tiiimer til at gå med at surfe rundt efter lækre ting på nettet – til mig selv og til børn (det er efterhånden lidt af et skråplan og en tidsrøver).

  • Ann-Christine skrev:
   17. november 2010 kl. 10:42

   Lise, det var da så lidt :)

   Husmoder, det kunne jeg forestille mig blev rigtig pænt. Det er hyggeligt at kreere lidt selv – og kortene er faktisk også super fine i en ramme på børneværelset

   Randi, det er en hyggelig tradition. Jeg har faktisk gemt de fleste af mine, jeg læser dem ikke igen, men de ligger i en pæn æske og jeg kan ikke få mig at smide dem ud.

   Tulip, jeg må også tvinge mig selv til at skrive dem. Ikke på den måde at jeg får dårlig samvittighed hvis jeg ikke får det gjort, men mere fordi jeg ved det er super hyggeligt. Jeg skriver heller ikke hvert år – for det skal aldrig være pligt at julehygge ;-)

   Annette, ja det er svært ikke at blive fristet

   Lisbeth, ja og adventsgaver til sig selv, det er da et must :-) Kunne godt adoptere den tradition ;-)

   Marianne, der er heldigvis masser af tid til jul endnu :-)

   Louise, Jeg skriver ikke hvert år, men kun når jeg siger nu skal det være. I år vil jeg have det gjort. For det er nemlig vildt hyggeligt, men til jul gør jeg kun ting jeg gider, så er det nemlig sjovest. Og alligevel skal jeg lige give mig selv et lile spark for at få de kort skrevet og sendt afsted.

 • Lotte B skrev:
  18. november 2010 kl. 17:06

  Jeps – er også til julekort med julemærker og det hele.
  Skal også ha’ bestilt hos Mimimega og ellers køber jeg helst julekort, som støtter Unicef, WWF, etc.

  Og så får vi gerne lavet julebånd til gaver fra personligebaand (undskyld – der kom lidt reklame, men de er SÅ fine, de bånd…i silke og lækker kval).

 • Jonna skrev:
  21. november 2010 kl. 20:22

  Jeg elsker julekort og har gemt dem ca 20 år tilbage er så hyggelig at sidde en stille aften og læse dem. Så må se og ud og finde hvilke det skal være i år.

  • Ann-Christine skrev:
   22. november 2010 kl. 10:58

   LotteB, Det ser super lækkert ud med de personlige bånd, dem kendte jeg ikke. Tak for tippet. Anbefalinger tager jeg altid imod :-)

   Jonna, ja, der er mange smukke at vælge i mellem og jeg kan også godt lide at gemme dem. Måske jeg rent faktisk skulle bruge en aften i december på at kigge de gamle kort igennem også

 • Johanne skrev:
  22. november 2010 kl. 14:10

  Så er “minimega” opdaget…taaaak. Tror måske jeg kommer “abeefter” dig…det er jo de finest julekort.

  Synes det er dejligt du har taget stilling til din blog og hvad dit formål er med den. Jeg har det meget på samme måde. “Jo´s blog” er min måde selv at få afløb for noget kreativt…bage noget, sy noget feks sætte billeder og tekst på…og det er derfor jeg blogger. Dog har jeg deltaget i min første give away, men det er egentlig ikke noget jeg vil bruge min blog til selv at gøre eller deltage specielt meget i fremover. Derimod har jeg lavet en ny blog som formidler et helt andet budskab end “jo´s blog” og den har jeg lavet en give away på, men den tjener også et helt andet formål.

  Tak for en super inspirende blog : ) Kh fra Jo

 • Mor skrev:
  8. december 2010 kl. 17:25

  Jeg har i år suppleret mine julekort med nogle meget forskellige nogle, købt i en genbrugsbutik. De pakker med 10 stk. i hver er ikke altid særlig spændende..
  Nogle af “genbrugskortene” indeholder juleevangeliet, det kan man jo også bruge i en dekoration.
  Jeg bruger meget tid på vores julehilsner, og det er tit i hyggeligt selskab med stearinlys og måske en kop gløgg.
  Og så er der lidt mere at kigge efter i postkassen i denne måned.
  Sådan et minimega kort kan jeg godt ønske mig med en hilsen i :-)

 • Elisabeth skrev:
  31. oktober 2011 kl. 10:24

  Oj, takk for påminnelsen.

  Hun er så flink, hun Sara. Skal bestille av henne i år også.

  God Halloween :o)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.