Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smukke-madoplevelser-til-smukfest/

Smukke madoplevelser til Smukfest

klassisk_fisk_smukfest

For 11 år siden boede jeg i telt i fem dage til Smukfest. Det var en fantastisk oplevelse, både fest og sjov med gode venner, skøn musik, dans og fest til langt ud på natten. Madoplevelserne på en festival var ikke i højsædet dengang, men det har virkelig i den grad ændret sig siden! Både for Smukfest og for min egen festivaloplevelse.

Martin og jeg har nydt dejlige koncerter og endnu flere dejlige madoplevelser på Smukfest i år.

At være til festival i smukke omgivelser, i skoven under bøgetræerne og være omgivet af glade mennesker i det dejligste festlige humør, lytte til den ene gode koncert efter den anden og smage en masse dejlig mad i de forskellige boder – Det er virkelig intet mindre end fantastisk!

klassisk65_smukfest

Klassisk 65 og Klassisk Fisk har en bod til højre for Bøgescenen. Smuk Fisk hedder den og den er virkelig et besøg værd! I går delte vi Moules Frites og Pil selv rejer, med hjemmerørt mayo, lækre frites og god hvidvin til. Opmærksom og sød betjening og her sidder man ved borde på den hyggeligste overdækkede restaurant. Priserne er fine og festivalvenlige og maden er i samme topkvalitet som hos Klassisk 65  i Aarhus.

Champagne-og-Oesters_smukfest

Vi startede årets Smukfest med stil onsdag eftermiddag. Boblende lækker champagne og et par østers til hver. Jeg kan vældig godt lide østers, men der kan sagtens gå år i mellem jeg smager dem. Østers sælges for 20 kr stykket til Smukfest.

Der er i sandhed noget for en hver smag på festivalen. Lige fra østers, muslinger og lækre bøffer til de traditionelle festivalklassiskere som burgere, fritter, nachos og chili con carne. Og når det gælder drinks kan man også vælge mellem alt fra champagne til fadøl, vodka og friskpresset appelsinjuice, Hippiebaren har store ‘baljer’ med deledrinks. Jeg er glad for at vi endnu har tre gode festival dage endnu, for vi er slet ikke nået igennem alle de gode oplevelser.

holmbitz_smukfest

En bod, hvor de sælger sundere retter, frugt og juice. Vi smagte deres burger og flæskestegssandwich – og jeg kan varmt anbefale, at smage deres burger. Den er lækker med en god saftig hjemmelavet bøf af god kvalitet.

Holmogbitz_smukfest

cofoco_smukfest

En lækker Pulled Pork Burger fra Cofoco, er et hit at slutte dagen af med. Vi delte en i går, inden vi sluttede aftenen for vores vedkommende og tog bussen hjem. En god nats søvn har vi fået og i dag er vi klar på endnu en smuk dag, aften og nat under bøgetræerne.

P.S. Sig endelig til, hvis I kan anbefale lækre steder til årets Smukfest i Skanderborg.

2 kommentarer
 • Louise skrev:
  10. august 2013 kl. 11:02

  Super guide! Nu ved jeg hvad jeg skal spise i dag og i morgen :-)
  Rigtig god festival

  • Ann-Christine skrev:
   11. august 2013 kl. 13:07

   Rigtig god fornøjelse og god fest, der er mange gode oplevelser at gå i gang med :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.