Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sproede-loegringe/

Sprøde løgringe med chilicheese dip

Sprøde friterede løgringe er jo næsten på linje med de her fantastiske chili cheese tops, når det gælder smovse-faktor. Og når de så ovenikøbet serveres med cremet chili cheddar cheesedip, så er der jo næsten ikke et øje tørt.

Prøv også at servere de sprøde friterede løgringe som tilbehør til denne Aussie burger – for så bliver det næsten ikke bedre end det!

PT30M

Sprøde løgringe med chili-cheddar cheesedip

4 pers.     30 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Løgringe
Mel, bagepulver, salt og peber blandes godt sammen. Pisk derefter øl i blandingen til dejen er lind og flydende.
Varm en gryde med olie op. Test temperaturen ved at stikke spidsen af en tandstik af træ i olien – den er perfekt når det syder og bobler let omkring træspidsen.

Skil alle løgskiverne fra hinanden, så du får en masse løgringe. Kom en håndfuld løgringe i øldejen og tag derefter en løgring op af gangen som sænkes i olien. Friter gerne 10-12 løgringe ad gangen.

Tag løgringene op med en hulske, når de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, hvorefter de drysses med flagesalt og serveres med dip og chili cheddar dip.

Chili Cheddar dip
Smelt smør i en lille gryde og rør mel, samt røget paprika i smøret til det danner en lille melbolle. Pisk mælk i lidt ad gangen, under opvarmning til saucen er helt uden melklumper og har en god konsistens. Tilsæt cheddar ost og rør til osten er smeltet.

Smag til med salt, peber og jalapenos – serveres gerne lun.