Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/torvehallerne-i-kobenhavn/

Torvehallerne i København

I formiddags var vi alle fire et smut forbi Torvehallerne i Købehavn. Det var første gang vi var der, det siger vist lidt om at vores sidste 14 dage har været ‘lidt’ travle.

Jeg er imponeret over den lækre kvalitet og standarden. Det er fantastisk og jeg er virkelig glad for, at København har fået sådan et lækkert og fantastisk torvemarked.  Det er et sted som vi i byen kan være stolte af og jeg er spændt på at se hvordan det udvikler sig over de næste par år. Jeg fik ikke rigtig købt noget denne gang, der var rigtig  mange mennesker og med to små krudtugler, blev det lidt for kaotisk – så vi nøjes med at nyde de mange indtryk og så fik jeg også bekræftet, at det er et sted jeg kommer til at handle mange gange

13 kommentarer
 • ohhhappy skrev:
  17. september 2011 kl. 17:06

  Hvor ser det godt ud! Sådan noget kunne jeg godt tænke mig, der kom til Århus også…

  • Ann-Christine skrev:
   18. september 2011 kl. 14:10

   Det kunne da være et hit – jeg er faktisk overbevist om at det kunne være en succes i Århus også

 • Susanne skrev:
  17. september 2011 kl. 18:36

  Rigtig dejligt sted, var der i Onsdags og det er bestemt ikke sidste gang, selvom der er et stykke vej fra Næstved

  • Ann-Christine skrev:
   18. september 2011 kl. 14:12

   Ja, jeg tror også det bliver sådan en hyggelig tradition at smutte der forbi indimellem. Glæder mig også til at se hvad de finder på til jul – mon ikke det er der jeg kommer til at købe mange af året julelækkerier, det tror jeg

 • Vibeke skrev:
  17. september 2011 kl. 19:32

  Lækkert. Jeg har heller ikke været forbi endnu, men ser helt sikkert frem til det..:-)

  • Ann-Christine skrev:
   18. september 2011 kl. 14:12

   Jeg kan varmt anbefale det :-)

 • Therese skrev:
  17. september 2011 kl. 19:48

  Jeg har endnu ikke været der, men har mange gange overvejet at trille derhen en formiddag. Måske der er færre mennesker i hverdagene, så man lettere kan kommer rundt. Det må blive et projekt for den kommende uge :-)

  • Ann-Christine skrev:
   18. september 2011 kl. 14:13

   Jeg tror også formiddagene er bedre – hverdagene i det hele taget. Rigtig god fornøjelse, det er lige dig ;)

 • Lene skrev:
  17. september 2011 kl. 20:58

  Specielt øverste billede ser ret så spansk ud, elsker oliven! :-)
  Din risotto skal prøves, men jeg skal nok også have lavet noget andet til drengene for der ville de nok også sætte grænsen :-)

  • Ann-Christine skrev:
   18. september 2011 kl. 14:14

   Ellers prøv den anden slags med svampene måske? Jeg har selv tænkt mig at næste gang, så vender jeg kun gorgonzola i halvdelen, så må de selv bestemme hvilken del de har lyst til at spise – eller måske smage dem begge :)
   Jeg elsker også oliven!

   • Lene skrev:
    18. september 2011 kl. 17:19

    Det var måske en god ide at undgå gorgonzolaen til dem :-)

 • Marina Starcke skrev:
  3. oktober 2011 kl. 09:08

  Tak for de lækre billeder. København har manglet de tovehaller og jeg er så glad for at de endelig er blevet til virkelighed. Glæder mig til jeg selv kan se dem.

  • Ann-Christine skrev:
   3. oktober 2011 kl. 11:41

   Du kan glæde dig, de er skønne og ja, de har været manglet

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.