Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/omelet-med-gedefeta-tomat-og-sprod-salat/

Omelet med gedefeta – tomat og sprød salat

Lige et billede af morgenmaden fra søndag morgen, hvor jeg fik lov at sove længe og vågnede til lyden af familien i gang med at lave morgenmad – en dejlig lyd! En helt klassisk omelet er ofte en del af vores morgenmad i weekenden. Sammen med en smoothie, lidt frisk frugt og en kop kaffe udgør den et glimrende morgenmåltid. Den er i øvrigt også skøn til frokost med en god salat til.

Efter morgenmaden ville vi have været en tur i skoven, men så øsregnede det hele formiddagen, så skovturen blev udskudt til om eftermiddagen, hvor vejret til gengæld var fantastisk. Der er simpelthen så smukt derude lige nu, hvor skoven er lige på nippet til efterår, men stadig grøn og med en eventyrlig sensommer stemning.

PT20Mter

Omelet med feta

2 pers.    20 minutter
2 pers.
Ingredienser
  • 5 æg
  • 3 spsk vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 g gedefeta, smulret - evt. feta
  • 2 tomater, skåret i kvarte
  • 1 håndfuld frisk timian
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 håndfuld grøn salat
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Pisk æg og vand sammen og hæld på en lun pande smurt med lidt olivenolie.

Varm op ved middelvarme, til omeletten er gennembagt.

Kom fyldet på den ene halvdel, fold den anden halvdel over og så er den klar til servering.