Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/omelet-med-gedefeta-tomat-og-sprod-salat/

Omelet med feta og tomat

En lækker og enkel omelet med feta og tomat er lækker til både frokost og morgenmad.

Vi har stort set altid basisråvarerne til at bikse sådan en servering sammen og det smager så skønt og kan nemt varieres med hvad man ellers lige har i køleskabet. Lidt asparges, en rest kyllingekød, chorizo, svampe eller hvad der nu er og hvad man har lyst til.

Prøv også: madplan med indkøbsseddel fra Valdemarsro >>

PT20M

Omelet med feta

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Antal2 pers.
Ingredienser
  • 5 æg
  • 3 spsk vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 g feta
  • 2 tomat, skåret i kvarte
  • 1 håndfuld frisk timian
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 80 g blandet salat
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Pisk æg og vand sammen og hæld på en lun pande smurt med lidt olivenolie.

Varm op ved middelvarme, til omeletten er gennembagt.

Kom fyldet på den ene halvdel, fold den anden halvdel over og så er den klar til servering.