Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tulipaner-og-lakridser/

Tulipaner og lakridser

 

Lakridser, chokolade og blomster. Det fik jeg og Julie igår, som en overraskelse fra Martin og Johan. Sødt! Jeg elsker tulipaner og lakridserne med chokolade overtræk fra Johan Bülow er fantastiske. Lakridserne er i en rigtig fin emballage med søde ord og den slags falder jeg gerne for.

Julie har fået skoldkopper og er delvist stolt over dem og delvist ret forundret over de små knopper. Hun er heldigvis ikke hårdt ramt (endnu), og hun viser gerne dem på maven frem for Johan, som til gengæld kommer med imponerede og anerkendende udbrud. Åbentbart en ret sej børnesygdom, lyder det til når de taler sammen.

Jeg har lidt travlt med pakning, flytning og diverse andre aftaler, så timingen med skoldkopper er ikke helt perfekt. Men det er den jo nok aldrig. Vi omplanlægger og jeg er helt sikker på at vi nok skal få det bedste ud af det. Også selv om der skulle dukke endnu en omgang skoldkopper op om nogle dage.

Det var derfor ikke noget blogindlæg igår, men jeg pønser på at bage nogle kiks senere i dag. Jeg har dog endnu ikke planlagt hvilke kiks. Eller om de skal være søde eller salte.

12 kommentarer
 • Randi skrev:
  12. april 2012 kl. 08:17

  Sikke nogle skønne overraskelser, du har fået – altid dejligt at blive forkælet!
  God bedring til Julie med skoldkopperne, håber de ikke bliver alt for slemme.

  • Ann-Christine skrev:
   15. april 2012 kl. 14:08

   De har toppet nu, men det har også været ret slemt. Det er dog første gang jeg sådan rigtig oplever skoldkopper, så jeg har ikke så meget at sammenligne med.

 • Tulip skrev:
  12. april 2012 kl. 10:16

  Det er jo helt som Lotte og lillebror ;-) Dejligt med blomster og Johan Bülow.

  • Ann-Christine skrev:
   15. april 2012 kl. 14:09

   Ja, fuldstændig. Den har vi også læst nogle gange. De er også helt bevidste om at snart så får Johan også skoldkopper.

 • Mor skrev:
  12. april 2012 kl. 10:19

  Det er vist ( som jeg husker det ) én af de mildeste børnesygdomme, som Julie og snart nok også Johan kan komme sig over, forhåbentlig uden at blive mere end lidt halvsløje..
  God bedring! Og hvor er det godt med lidt forkælelse oveni det hele :-)

  • Ann-Christine skrev:
   15. april 2012 kl. 14:10

   Jeg synes ikke den er så mild, men den er jo heldigvis uskadelig og de kommer over det igen. Men rart er det ikke og det virker til at være ret generende for Julie. Hun er også blevet godt forkælet og har fået en fin ny dukke :)

 • Husmoder skrev:
  12. april 2012 kl. 10:28

  Jamen, der er vist noget, jeg ikke er helt med på. Flytter i nu?

  God bedring med Julies seje knopper. Det lyder som om, at de endnu en gang er så kære, dine to små krudtugler:)

  • Ann-Christine skrev:
   15. april 2012 kl. 14:12

   Ja, lige om lidt. 1. maj, så rykker vi til Jylland.
   De er kære, for det meste. De er også helt ustyrlige indimellem – præcis som alle andre knap tre-årige krudtugler ;)

   • Husmoder skrev:
    16. april 2012 kl. 10:48

    Nåmmen nå. Jamen, det er jo lige om lidt:) Hvor dejligt for Jer. Så har I fundet drømmehuset, kan jeg jo regne ud:).

    • Ann-Christine skrev:
     17. april 2012 kl. 10:28

     Jep, det er næsten faldet på plads. Det går dog lidt for stærkt det hele lige nu. Jeg havde jo ikke lige kalkuleret med skoldkopper oven i flytning ;)

 • Sille skrev:
  15. april 2012 kl. 11:58

  Jeg tror, at I er gode til at forkæle hinanden – bli’ endelig ved med det. Min mand bestilte i al hemmelighed en tid hos frisøren til mig i går – nogen ville nok mene, at det kunne forstås anderledes – men da jeg har en løvemanke (og kender min mand) gjorde det mig nu rigtig glad.
  Jeg elsker at flytte – det er så spændende :-)
  Pøj-pøj med skoldkopperne!

  • Ann-Christine skrev:
   15. april 2012 kl. 14:19

   Det er dejligt at blive forkælet :) Jeg glæder mig også til at flytte ind. Det bliver sjovt og jeg elsker at indrette, så det glæder jeg mig rigtig, rigtig meget til!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.