Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vakre-hjem-interi%c3%b8r/

Vakre Hjem & Interiør

svensk-indretning

I dag fik jeg købt et nyt magasin. Vakre hjem og Interiør, et Norsk magasin om indretning i den franske landstil.

Det er lige mig! Jeg faldt for bladet, efter jeg købte bogen franske stemninger, hvor i der er en henvisning til bladet. jeg kan godt lige magasiner, der kan gemmes og inspirerer igen og igen. På samme måde som gode indretningsbøger.

Nu vil jeg i seng, klokken er mange og jeg skal også nå at læse og drømme…. -om fransk landstil, franske loppemarkeder og indretningsideer til hjemmet.

Sov dejligt!

4 kommentarer
 • Mor skrev:
  12. september 2007 kl. 22:32

  Dejligt at komme på besøg på dine sider om alt muligt godt, hjemme og ude, for du spænder vidt synes jeg : Bager lækre boller og tager på vandretur i timevis. God inspiration, den med bollerne fulgte jeg idag, nybagte med smør til varm kakao, – et hit på sådan en kølig dag.
  Haven er så småt ved at klæde sig i efterårsfarver, blade falder, meget ændrer sig, luftens duft, og fuglenes stemmer. Lyset er anderledes, nu hvor solen står lavere på himlen. Den kaster lange skygger og stemninger synes jeg. Prøv også at lægge mærke til hvor blå septembers himmel kan være. Kram fra Mor

 • Laila skrev:
  14. september 2007 kl. 12:39

  Idag skal der også bages boller her hos os. Regnen trommer på udestue taget, kan ikke rigtig forlade min dyne. Men har bestemt mig for at have mig en husmor dag. med masser at lækkerier.

 • sara skrev:
  2. oktober 2007 kl. 17:07

  Tusind tak for hurtig svar – og for en rigtig fin hjemmeside
  :-)
  lånte bladet af en veninde – og du har helt ret, super godt blad, så har tegnet et abonnement via den hjemmeside du henviser til.
  mange hilsner fra sara.

 • 2. oktober 2007 kl. 20:15

  Selv tak og jeg er glad for at du kan lide min side :-) -Bladet er så godt, også fordi det er fint at gemme og finde inspiration i løbende. -Tror du bliver rigtig glad for abonnementet!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.