Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vidnet-af-nora-roberts-boganbefaling/

Vidnet af Nora Roberts – boganbefaling

nora roberts vidnet

Bogen Vidnet af Nora Roberts, har jeg haft stående i bogreolen i knap et halvt år, før jeg valgte den ud til sommerferielæsestakken, og det viste sig at være en særdeles skøn bog til læsning på en varme sommerdag.

Jeg havde fået tre bøger af samme forfatter tilsendt fra forlaget Flamingo Books, som anmeldereksemplar – syltet dem alle tre lidt – for hånden på hjertet, så troede jeg ikke, de lige var mig … – men det viste sig, at jeg tog fejl! Særligt af denne bog, som jeg fra de første sider blev helt opslugt af og hvirvlet lige ind i fortællingen på allerbedste vis.

Det er næsten de skønneste bøger, når det sker. At man bliver overrasket og må trække sin skepsis tilbage og blot nyde den bog der ligger lige foran en. Næsten bedre end at have høje forventninger fra start, uanset om de bliver opfyldt eller ej.

Faktisk blev jeg så vild med bogen, at jeg fluks læste de andre to (løgneren og whiskey beach) + en jeg lånte på biblioteket. For blot at konstatere at Nora Roberts, der har skrevet imponerende mange(!) bøger og er en af verdens bedste sælgende forfattere også har leveret sin andel af både skidt og kanel i papirsform ;) – og at hun forståeligt nok har udviklet sig som forfatter gennem årene. I hvertfald så vidt det rammer min smag i læseoplevelser.

Lige så god jeg synes denne bog er, lige så dårligt synes jeg nemlig om ‘søde fristelser‘, som jeg lånte på biblioteket og som oprindelig blev udgivet i ’85. Til gengæld synes jeg, at også at bogen løgneren er et fint bud på en dejlig roman til sommerens læsestak – og jeg har i det hele taget lyst til at læse et par bøger mere af Nora Roberts og håber at hun kommer med flere skønne romaner a la denne.

Har I mon læst nogle af hendes bøger og kan I nikke genkendende til min beskrivelse? nora roberts

Om Vidnet
Elizabeth Fitch er 16 år, har en tårnhøj intelligens, taler flere sprog, spiller flere instrumenter, men har intet socialt liv, da hun styres benhårdt af sin mor, som er en følelseskold og ambitiøs neurokirurg.
Ungdomsoprøret starter pludselig en weekend, hvor Elizabeth får nok og stikker af og går i byen for første gang – et oprør der får fatale konsekvenser for resten af hendes liv, for den nat ændrer alt.

12 år senere …
Abigail gør alt for at være anonym og alene, da hun slår sig ned i et isoleret sted i et naturskønt område i udkanten af en en lille by i Arkansas. 
Byens politikommissær bliver nysgerrig og tiltrukket af Abigail, som han fornemmer gemmer på en hemmelighed …  – og det gør hun.

14 kommentarer
 • Lene skrev:
  4. august 2018 kl. 17:35

  Hej Ann-Christine.

  Nora Roberts er bare skøn, og fantastiske bøger hun skriver. Kan klart anbefale bogen “Besat” hvis ikke du har læst den – super skøn sommerlæsning :-)

  Hilsen fra Lene

  • Ann-Christine skrev:
   8. august 2018 kl. 17:53

   Den har jeg også nydt denne sommer og er helt enig med dig ♡

 • Rikke skrev:
  4. august 2018 kl. 18:34

  Jep. Som nævnt under en kommentar til en tidligere boganmeldelse kan jeg anbefale hendes bog: “Besat” hvor en 12-årig pige opdager hendes far er seriemorder og man følger pigens voksenliv. Krimi og romantik i skøn blanding. Har læst beskrivelser af andre af hendes romaner som ikke tiltalte mig, men Vidnet lyder som en jeg skal kigge på.

  • Ann-Christine skrev:
   8. august 2018 kl. 17:55

   Ja, den er virkelig også fængende og fantastisk! Den har jeg lige læst og jeg er helt sikker på at du så også vil synes godt om vidnet.

  • Susanne skrev:
   4. august 2018 kl. 19:22

   Nora Roberts er fremragende forfatter, den bedste bog hun har skrevet (synes jeg) er Løgneren.

 • Karin Jørgensen skrev:
  5. august 2018 kl. 14:59

  Hej Ann-Christine!
  Jeg er godt i gang med at læse “Døde-vaskeren” af Sara Omar.
  En spændende, sigende -og lidt uhyggelig læsning. Men absolut en bog, der er værd at stifte bekendtskab med.
  Hilsen fra en bogelsker

  • Ann-Christine skrev:
   8. august 2018 kl. 18:07

   Tusind tak for anbefalingen. Den vil jeg også rigtig gerne læse og har nu efter din anbefaling reserveret den på biblio – den er vist populær, for jeg er nr 342 i køen ;)
   God læselyst til dig
   Kh AC

 • Sarah skrev:
  13. august 2018 kl. 17:25

  Har flere gange haft kig på Nora Roberts, men er bare aldrig kommet videre, har haft det lidt på samme måde som dig, at det nok ikke lige var mig, men det kan da godt være den skal have et forsøg :)
  Har i ferien læst “Små påsatte brænde”, hvis ikke du kender den, så prøv lige at kaste et blik på den, tror også den ville være noget for dig.
  Kh Sarah

  • Ann-Christine skrev:
   16. august 2018 kl. 10:17

   Jeg er ret sikker på at du vil synes rigtig godt om “vidnet” – og sandsynligvis også besat og løgneren :) Giv dem endelig et forsøg.
   – og mange tak for anbefalingen, den står jeg i kø til på biblioteket og glæder mig til ♡

   • Sarah skrev:
    24. august 2018 kl. 12:11

    Du har indtil videre ret :). Fik den reserveret på biblioteket og fik den ret så hurtigt hjem og er nu i fuld sving, og indtil videre er jeg hooked :)
    Kh Sarah

    • Ann-Christine skrev:
     27. august 2018 kl. 07:34

     Hvor godt! -rigtig god læsefornøjelse til dig :)

 • Maria Beck skrev:
  29. august 2018 kl. 22:26

  Jeg har også læst Nora Roberts – dog ikke denne. Jeg har læst “fra denne dag” og “et sted til drømme”.
  Hun er let at læse – er god til bøger der ikke kræver det store af læseren og leverer bøger med historier i den lettere romantiske afdeling.
  Altså bøger der er gode til sommerhuset eller hvis man bare har lyst til at læse et eller andet nemt. ( Som når man (læs jeg) ser love actually eller the holiday bare fordi………

 • Maria Beck skrev:
  29. august 2018 kl. 22:31

  Nå ja, og fordi jeg plejer at anbefale bøger samtidig med at jeg kommenterer – så må jeg hellere huske det. Lisa kleypas, wallflower serien. 1800 tals romantik med god historie om klasse forskelle og libertinere. Faldt over dem på biblioteket og må indrømme at jeg er ret begejstret.

  • Ann-Christine skrev:
   30. august 2018 kl. 12:13

   Skønt med anbefalinger den anden vej også, tusind tak for at dele ♡ – og det er jo lige mine to yndlingsjulefilm du nævner også ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.