Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vuggestuestart-f%c3%b8rste-skridt-og-yeahhh-fuldtidsselvst%c3%a6ndig/

Vuggestuestart og det første skridt

vuggestue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juli måned har været ret begivenhedsrig for vores lille familie, så hvor skal jeg lige starte….

Først og fremmest så er de to dejlige krudtugler startet i vuggestue.

Det er nu en måned siden de havde første vuggestuedag og allerede fra dag ét var vi hundrede procent trygge ved stedet og ved at vores guldklumper skulle have deres vuggestueliv der. Vi har ikke brugt det meget i den første måned, da det faldt sammen med sommerferie. Fantastisk sted, virkelig! Pædagogerne og medhjælperne er topengagerede, har ro, godt humør og masser af lyst og overskud til at lave sjove og hyggelige ting med børnene. Indkøringen gik fuldstændigt problemfrit. Johan deler krammere ud til højre og venstre dernede i vuggeren, han har allerede et ry for at givet nogle fantastisk gode krammere og så for at være usandsynlig hurtig til at kravle. Julie har haft travlt med at lure de større børn af, hun er nemlig begyndt at gå! Jep, for 1 1/2 uge siden tog hun sine første små skridt og nu vandrer hun rundt og rejser sig uden at holde ved noget. Stadig lidt usikker på benene – men helt vildt stolt, går hun rundt der og vinker, griner og kommer med begejstrede hvin.

Har jeg i øvrigt nævnt, at jeg har fået mig en symaskine? Nå men, det har jeg. Og jeg bruger den flittigt, har syet et stort antal bukser til børnene, sengetøj, pudebetræk osv. Lige nu er jeg især super glad for de gule bukser jeg har syet til Julie. Verdens nemmeste bukser, siger det bare.

Og så er de noget så nuttet i en lille størrelse 80.

Nu er det jo ikke sådan, at jeg bare sidder der og syer børnetøj og tilbehør dagen lang efter børnene er startet i vuggestuen. Jeg har måske brugt en enkelt dag og en håndfuld aftener. Derudover arbejder jeg nu fuldtid med min shop – altså fuldtid + 10-15 timer – og jeg  e l s k e r det! Elsker at have tid til at arbejde ordentligt med mit eget firma og at få afsluttet nogle af alle de mange mange projekter jeg har og at arbejde med de tiltag jeg har planlagt. Det er også en kæmpe stor glæde, at vi ikke er pressede i forhold til hentetider i vuggestuen og kommende sygedage for børnenes vedkommende. Jeg kan aflevere Johan og Julie uden at hænge i en klokkestreng, og hente dem igen ved 14-15.30 tiden – alt efter hvordan det lige passer ind med deres lur om eftermiddagen. De sover to lange dejlige lure i vuggeren, og det giver så meget ro på i familielivet og ingen grund til eller plads til dårlig samvittighed. Hvilket er en sidegevinst, vi ikke tager for givet.

17 kommentarer
 • Marianne skrev:
  2. august 2010 kl. 07:27

  Sikke en dejlig update. Og hold nu op hvor bliver de hurtigt store!

 • Tulip skrev:
  2. august 2010 kl. 09:04

  Hvor er de bare store og dejlige, sikke smukke bukser du har syet til Julle, de er så fine.

 • 2. august 2010 kl. 16:47

  Ann-Christine – så vidunderligt at se jeres to skønne unger. Dejligt at se de er på vej videre I deres søgen efter nye udfordringer, for en vuggestue er stort for nybegyndere.
  Håber at I alle overlever ;-)
  Skønne billeder og hold symaskinen varm.

 • Ann-Christine skrev:
  2. august 2010 kl. 20:23

  Marianne, ja der er virkelig sket meget siden du så dem sidst.

  Tulip, Takker, de er simpelthed så nuttede til hende.

  Sister Bonde, Vi overlever i fin stil :) Og det går jo faktisk ret godt indtil videre.

 • et cetera skrev:
  3. august 2010 kl. 10:18

  Dejlige, dejlige billeder – som kunne hive en kommentar selv fra “skriveudtørrede” mig, Ann-Christine ;-D
  – jeg synes forresten også,at det er helt vidunderligt at vide, at du nu kan lægge din arbejdstid, når det passer ind i familielivet OG give din drøm “fuld skrue”! Jeg tror på at alt lykkes og flasker sig fortsat for dig/Jer! Det er ikke sådan “klaveret spiller” her i livet – men HVIS den slags gik efter fortjeneste, så står du/I for mig, som nogle der i dén grad skulle stå forrest i den kø …

 • iBaby skrev:
  3. august 2010 kl. 13:40

  Årj, hvor er de søde! Og bukserne er søde. Nu skal jeg VIRkelig snart have fat i en symaskine; så vil jeg også prøve at sy sådan nogen. Og fedt med sammensmeltning af drøm og job.

  Kan i øvrigt genkende legepladsen på billederne, tror jeg. Eller nærmere lege-køkkenet. Kommer I der tit?! (siges på halv-lummer score-måde ;-)). Det er ‘vores’ legeplads, så måske ses vi? :-)

 • Ann-Christine skrev:
  3. august 2010 kl. 14:15

  Et cetera, Hvor er du altså sød! Det varmer noget så meget!
  Og jeg er da helt glad for at mine krudtuglebilleder kunne hive en kommentar ud af dig ;) :lol: Du skriver altid så dejlige hilsner :)

  iBaby, Aj, hvor sjovt er det også jeres legeplads? Det er også ‘vores’ – bor lige et stenkast derfra (et ægte stenkast, jeg skulle næsten give en opvisning) så vi hænger ud der flere gange ugentligt, kunne da være ret hyggeligt at ses. Tror mine krudtugler kunne lege ret godt med en sød øgle :)

 • Vevika skrev:
  4. august 2010 kl. 16:25

  Der er intet bedre end når vores små guldklumper tager imod institutionslivet med åbne arme, glæde og latter. Det giver så meget plus hele vejen rundt. Og hvor er det dejligt for dig/jer, at virkeligheden hænger sammen, som I ønsker det.

  Ps. Nu lægger jeg sg* den ordre. Kortet er stadig pist væk, men nyt er bestilt og imellemtiden kan jeg jo bruge Jespers :-)

 • iBaby skrev:
  4. august 2010 kl. 22:50

  Vi bor et ejendomsmægler-stenkast fra legepladsen, så jeg giver ikke en opvisning. Men jeg stiller gerne op til playdate mellem Øgle og to søde tvillinger. Så kan det være, de kan underholde hinanden længe nok til, at mødrene kan slubre en kop take away-kaffe imens :-)

 • Therese skrev:
  5. august 2010 kl. 11:15

  Hold da fast hvor går det stærkt :-)

 • Fisker & Fernández skrev:
  9. august 2010 kl. 14:57

  Hvor er de laekre, jeres unger :-)

 • Madame skrev:
  9. august 2010 kl. 20:09

  Sikke nogle skønne billeder! Hvor er det dejligt at læse om det, der er sket i jeres liv på det sidste :-) Og et stort tillykke med at du nu arbejder fuldtids med din butik!

  • Ann-Christine skrev:
   9. august 2010 kl. 21:45

   Vevika, det er SÅ skønt at det hele falder i hak lige nu. Og jeg håber du har fået pakken nu :)

   iBaby, Det må vi lige arrangere, torsdag måske?

   Therese, meget! Nogle gange lidt for stærkt

   Madame, tusind tak, det er skønt.

 • iBaby skrev:
  10. august 2010 kl. 11:07

  Jeg vil prøve at se, om jeg kan nå derned torsdag. Det bliver så dog først efter arbejde – ved 16-tiden-ish…

 • Ann-Christine skrev:
  11. august 2010 kl. 20:23

  Super, men hvis det regner som nu, så kommer vi nok ikke. Selvom der godt nok lige er købt nye flotte gummistøvler…

 • Mor skrev:
  14. august 2010 kl. 10:56

  Når jeg savner jer kan jeg altid lige gå ind på bloggen og kigge på dejlige billeder af Julie og Johan. Og samtidig glæde mig over alt det gode som du kan fortælle om.
  Julie gør det godt som model, synes jeg. Fint med gule bukser til en lille solskinspige :-) Og nu ses vi snart. På glædeligt gensyn!

 • Ann-Christine skrev:
  29. august 2010 kl. 19:36

  Det var en dejlig tur til Jylland. Og ja, det er hyggeligt at du følger med herinde :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.