Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/peanutbutter-cookies/

Peanutbutter Cookies

Peanutbutter cookies med crunchy peanutbutter, hele stykker peanuts og mørk chokolade er faktisk sådan lidt en himmelsk mundfuld – hvis man er vild med snickers, fx! Så er man helt sikkert også vild med peanutbutter cookies …

De er proppet med peanutbutter. Mine børn er nemlig noget så begejstret for peanutbutter og synes at alle rugbrødsmadder eller hjemmebagte grovboller med peanutbutter i madpakken er et treat – så jeg tænkte, at disse ville hitte stort.

Og det gjorde de!
Varm anbefaling herfra – de er perfekte til weekenden og tager ingen tid at lave.

PT20M

Peanutbutter Cookies

10 stk    20 min.
10 stk
Ingredienser
  • 75 g blødt smør
  • 50 g rørsukker
  • 50 g brun farin
  • 60 g peanutbutter, crunchy
  • 1 æg
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g mørk groft hakket chokolade
  • 1/2 dl saltede peanuts
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Pisk smør, rørsukker og farin godt sammen med en håndmikser. Når det er blandet godt sammen piskes æg og peanutbutter i.

Rør mel og bagepulver sammen og rør blandingen i skålen med smør, sukker og peanutbutter, sammen med den grofthakkede chokolade.

Form dejen til 10 kugler og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Fordel lidt peanuts på toppen af hver kugle. Bag dem ved 175 grader varmluft i 8-12 minutter til de er flydt helt ud og blevet flade. De skal blot være en smule sprøde i kanten og stadig bløde inden i.

Tag dem ud og lad dem køle helt af inden de spises

TIP:
Disse cookies kan  sagtens fryses ned og bages senere. Så kommes kuglerne i en frysepose og fryses ned. De kan -hvis man har travlt eller får uventede gæster – bages direkte fra frost, eller allerbedst tøes op i køleskab i nogle timer inden de bages.