Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/10-tips-disneyland-paris/

10 ting der er rare at vide inden ferien i Disneyland Paris

10-tips-disneyland

 

Annonce – vi var afsted i betalt samarbejde med DTF-travel i 2015

Jeg har samlet 10 tips og ting der er gode at vide, både når man planlægger rejsen til Disneyland Paris og når man er afsted. Vi havde dejligt mange dage i den magiske verden, som Disneyland er, så vi samlede vores erfaringer lidt undervejs og det er dem jeg gerne vil dele med jer her. Uanset om man planlægger en enkelt dage eller en hel uge i Disneyland, så er disse råd ganske gode at have med i bagagen til forberedelsen, så man sammen får den allerdejligste ferie sammen.

Tip endelig hvis jeg har glemt noget – og hvis I ikke lige står og skal til Disneyland (del endelig indlægget, hvis I kender nogen der skal afsted), men skal andre steder hen med børn i sommerferien, så har jeg lavet et lille indlæg med mine bedste tips til at rejse med børn her og ellers er der flere guides at hende til både Paris, Hamburg, Berlin, Bruxelles og mange andre dejlige steder at finde lige her.

1.

Magic hour – fra klokken 8-10 om morgenen inden parken åbner, få gæster af Disney hotellerne en billet til magic hours, som giver adgang til parken i de stille morgentimer uden for normal åbningstid. Vi havde en billet hvor der stod ‘gældende en dag’, men de tjekkede den blot og den kunne fint gælde i flere dage.

Oplev endelig parken i de to timer, for der er så stille og hyggeligt – og væsentlig kortere kø til forlystelserne.

 

2.

Restauranter – book i god tid (allerede hjemmefra!) og planlæg måltiderne. Der bliver ofte fuldt booket på de gode restauranter i lang tid i forvejen, specielt i højsæson. Vi holder meget af at spise vores største måltid midt på dagen hvor børnene er mest friske og veloplagte – og det kan virkelig være en fordel i Disneyland at snuppe en lang hyggelig frokost, for så får man lige ro på midt på dagen, hvor parken er travlest og samtidig ladt batterierne op til en hyggelig aften i parken.

Vores favoritspisesteder har jeg skrevet om i dette indlæg.

 

3.

Krammekø til Disney figurerne – At kramme med de kendte og elskede Disneyfigurer er virkelig en høj attraktion for vores børn. Men køerne er ofte lange og det kan godt tage 1-1 1/2 time eller mere at kramme med – og blive fotograferet sammen med –  Minnie Mouse eller de andre. Book bord på Mickeys Cafe og Auberge De Cendrillon, hvor figurene går rundt mellem bordene og det er så meget hyggeligere at møde dem der + man slipper for kø.

HUSK: kamera og autografbog inkl kuglepen. (Vi havde ikke lige selv tænkt på sidstnævnte autografbog, det ville ellers have været et hit!)

 

4.

Disneyland om aftenen – Bliv endelig  i Disney om aftenen efter kl 18. Mange børnefamilier tager hjem så snart Magic on Parade er slut kl 18 og i timerne derefter. Disneyland om aftenen er super hyggelig – og det er på dette tidspunkt, hvor man kan prøve alle de forlystelser, der ellers er laaaaang kø til i løbet af dagen

 

5.

Overvej at booke hotel på stedet og restauranter hjemmefra. 

Disneylandparis

6.

Lys og fyrværkeri show kl 23 – dét er sent at skulle være oppe for vores lille familie. Jeg tror faktisk det er det længste Johan og Julie endnu har præsteret … Vi klarede den én dag og det var det hele værd! Man sidder foran slottet og venter en lille times tid, inden det starter – vi havde et spil Uno med til at hygge med i ventetiden – og så går det ellers løs og det er ren magi. Virkelig det hele værd.

 

7.

Tøj, sko og udklædning – vejret skiftede gevaldigt i løbet af dagen, mens vi var i Disneyland, men vi er jo også gang fra tidlig morgen til sent om aftenen. Så hav gerne flere lag tøj med, og husk gode sko til hele familien, for man går snildt 10-15 km på en dag.

Der går virkelig mange små pirater og prinsesser rundt i parken og vores børn elsker at være klædt ud, så de fik lov at bruge deres fødselsdagspenge på et nyt udklædningssæt i parken. Er det ikke lige en del af budgettet, og man i forvejen har prinsessekjole eller et piratkustume derhjemme, så pak det med i kufferten – det kan godt skabe lykke i Disneyland.

 

8.

Pauser – Prioriter pauser midt på dagen – der er drøn på fra kl 12 til 18 og det kan være en god ide at prioritere en lang frokost og bare i det hele taget tage det lidt roligt i de timer, for man når alligevel ikke så meget i timerne fra 12-16. Vi synes det var lidt hektisk den første dag, men så fandt vi rytmen og nød egentlig bare at slendre rundt, nyde vejret, holde små pauser på parkens bænke og hygge i de timer.

 

9.

Else og Anna sing a long – fantastisk show på ca 15-20 minutter, som var så fint og eventyrligt. Helt rørende! Det ser ud som om der er kæmpe lang kø – men da vi var der afvikledes den for hvert show, for der kan virkelig være mange derinde og de spiller 6 gange om dagen. Se tidspunktet i programmet og glæd jer!

 

10.

Magic on Parade – den store og fantastiske parade med alle de kendte Disney figurer starter hver dag kl 17.30 og går gennem Main Street. Rigtig mange sætter sig allerede ved fortovet omkring 16.15-16.30 og det kan godt betale sig. Snup en snack eller nogle popcorn og nyd pausen på fortovskanten inden paraden starter. Hvis man er i Disneyland mere end en dag, så se endelig paraden fra begge sider.

magiske-disney Mickey
32 kommentarer
 • pia boddum skrev:
  15. juni 2015 kl. 17:43

  Hej ,
  Hvor gamle er det nu dine børn er ?? Har to piger på 7 og 8 år og tænker de vil elske det- men har også to teenagere (13 og 14 ) er det bedst at lade dem blive hjemme ?? (de elsker steder som dju
  rs sommrland – men er disney for “barnlig “?

  • Michelle skrev:
   16. juni 2015 kl. 00:07

   Jeg kan lige komme med et indspark – da jeg var 13/14ish vandt jeg via mit fritidsarbejde (avisomdeler!) en tur til Disneyland Paris i en uge, og det var fantastisk. I den alder var det fedt lige at blive lidt barnlig igen, og det var ren gensynsglæde at se Timon og Pumba (Løvernes Konge for altid, haha) og alle mine andre favoritfigurer. Dine to ældste børn kan evt få nogle nogle timer, hvor de går rundt for sig selv – jeg var jo fx. afsted med mine andre unge kolleger (+ voksne, som så parkerede sig på diverse caféer/var til at finde via et opkald). Jeg tror, at man i den alder gerne vil have lov til at være nostalgisk over en barndom som så småt er ved at rinde ud. Der er også en hel del vilde forlystelser i øvrigt.

  • Ann-Christine skrev:
   15. juni 2015 kl. 22:20

   Hej Pia,
   De er lige blevet 6 år og jeg er også ret sikker på at dine to piger på 7 og 8 vil elske det.
   Der er også en del vilde forlystelser, som man skal være lidt større for at prøve og som Johan og Julie var for små til – og så tror jeg faktisk at Walt Disney Studios vil være et ret stort hit for teenagere og større børn – så der er helt sikkert noget for enhver smag.
   Kh AC

 • Stine Larsen skrev:
  15. juni 2015 kl. 19:45

  Hvor mange dage er det godt at være der, så man kan få det hele med?
  Tusind tak for en dejlig og inspirerende blog.
  Venlig hilsen Stine

  • Ann-Christine skrev:
   15. juni 2015 kl. 22:23

   Hej Stine,
   Vi havde 3 hele dage og en halv søndag der, og jeg tror at 3-4 dage er et rigtigt fint antal dage til vores behov. Vi nåede ikke alt, men vi fik i det store og hele alt det med som vi gerne ville og have også tid til bare at nyde det og slappe af i det.
   Og mange tak for de søde ord, det er jeg glad for at du synes :)
   Kh AC

 • Sisse skrev:
  16. juni 2015 kl. 09:24

  Jeg var i Disney land som 13 årige og det var også et hit!
  Vi boede på “prinsesse” slottet – og der gik figurerne også rundt i “morgenmads” salonen – så der var rig mulighed for krammere ;)

  • Ann-Christine skrev:
   17. juni 2015 kl. 09:07

   Ej, hvor hyggeligt! De der krammere er altså bare noget af det bedste :)

 • Nadia skrev:
  16. juni 2015 kl. 15:21

  Hvordan klarede børnene at stå i de lange køer? Vi ville gerne afsted med vores tvillinger på 5 men tvivler på at de har tålmodighed til at stå i kø så lang tid. Kan huske at der ved nogle forlystelser er 1-2 timers ventetid.

  Og så vil jeg lige sige at min mand og jeg var på vores bryllupsrejse, så det er bestemt også for voksne ?

  • Ann-Christine skrev:
   17. juni 2015 kl. 09:16

   Ej, hvor eventyrligt at tage på bryllupsrejse til Disneyland <3
   Jeg synes faktisk de tog køerne ganske fint (og måske havde de ovenikøbet mere tålmodighed til at stå i 2 timer og vente, end Martin og jeg har) – men ærligt, så undgik vi også de lange køer og snuppede de forlystelser om aftenen eller tidligt om morgenen som der ellers var lang kø til. Det fungerede faktisk ret godt og specielt det med at gøre tingene lidt omvendt end de fleste andre – snuppe dagens hovedmåltid til frokost og så prøve alle forlystelserne om aftenen mens de andre børnefamilier spiser eller er taget hjem.
   Kh AC

 • Rikke skrev:
  16. juni 2015 kl. 22:17

  Åh, Disneyland Paris. Jeg sukker, og jeg drømmer. Jeg har så mange minder derfra – det er mit barndomsland. Da jeg var yngre, havde jeg ikke årskort til Legoland eller Tivoli, men derimod til Disneyland Paris, og min familie tog af sted hver gang, muligheden bød sig. Vi var af sted mere end 15 gange på et år med forlængede weekender og mini-ferier. Det var som at være i himlen.

  Det lyserøde slot er bare det fineste i verden. Parken har så mange smukke kroge og magiske oplevelser, og jeg jagtede også de søde Disney-figurer og fik deres autografer skrevet ned. Det var det bedste, jeg vidste!

  Tusind tak for de skønne minder, dine billeder på det seneste har mindet mig om :’)

  • Ann-Christine skrev:
   17. juni 2015 kl. 09:20

   Ej, hvor fantastisk! Det er da mega sejt med årskort til Disneyland – sikke mange dejlige minder det må have givet for jer alle!
   Så er hele den magiske og eventyrlige Disney verden jo virkelig integreret i barndommens minder :)
   Kh AC

 • Kirsten skrev:
  1. oktober 2015 kl. 08:25

  Vil bare sige tusind tak for dine super gode tips. vi har lige været i Disneyland, og havde meget glæde af dem. vi bookede bord på café Mickey hjemmefra, og det var et stort hit – og det havde været helt umuligt at få bord uden en reservation. Og vi havde husket autografbøger :)Jeg kan anbefale Disneyland i September. Der er ikke så mange mennesker, vejret er stadig fint, og Disney Dreams (fyrværkeri show) er allerede kl. 20.30 :)

  • Ann-Christine skrev:
   1. oktober 2015 kl. 12:37

   Ej, hvor skønt! Og det lyder jo virkelig som om september er den perfekte måned at opleve Disneyland på – så fint at fyrværkeriet er rykket frem til et mere børnevenligt tidspunkt :)
   Jeg er glad for at I kunne bruge mine tips fra vores oplevelse der
   Kh AC

 • Lisbeth skrev:
  12. november 2015 kl. 13:06

  Det er nu et par år siden jeg var afsted med mine 3 børn. Men vi havde en god leg mens vi stod i kø, som lillesøster på 3 kunne være med til. Det var “skibet er ladet med” da vi jo var i Disney verden var skibet ladet med disney prinsesser, disney film men også frugt eller grønsager. Eller vi legede ” jeg var til The hos kejseren” der starter man med at sige jeg var.. Hvor jeg fik feks. Boller så skal den næste sige jeg var til… Hvor jeg fik boller også selv finde på en ny ting også gælder det om at huske remsen. Så bare et lille tip herfra.

  • Ann-Christine skrev:
   12. november 2015 kl. 20:05

   Så fint et tip – det vil jeg prøve at lege med børnene i morgen. De er rå seje til huskeremser, så jeg får garantrisse kamp til stregen ;) Det skal nok blive et hit i køen til de gode steder.

 • Else skrev:
  21. juli 2018 kl. 06:48

  Hej
  Vi skal til Disney land på mandag, kan man gå ud og ind af parken?? Tænker det måske var rart med en hvile pause hjemme på hotellet midt på dagen.
  Hilsen Else

  • Ann-Christine skrev:
   30. juli 2018 kl. 17:12

   Ja, det kan man sagtens

 • Helena skrev:
  9. juni 2019 kl. 15:25

  Hej

  Vi planlægger at tage til disneyland i ferien, men har dsv. kun tid til en af parkerne. Det er nogle ret store børn der skal afsted (15+) hvilken af parkerne anbefales så? (og det skal lige siges at det er første gang)
  Vil også meget gerne høre hvad forskellen på parkerne er :)

  • Ann-Christine skrev:
   10. juni 2019 kl. 13:00

   Hej Helena
   Mener du enten Walt Disney Studios Park eller Disneyland Park? Der er vel kun de to og i så fald ville vi vælge den sidste, uanset hvor store børnene er.
   Inden i selve Disneyland Park er der forskellige områder Adventure Land, Fantasy Land og Discovery land – vi oplevede det som at hvert sted kunne noget til alle aldre og at de også var meget forskellige, så det er nok i virkeligheden mere et spørgsmål om smag og præferencer end alder, hvilken der tiltaler mest.
   Uanset, så kan I nok hurtigt vælge fra og suse igennem det der ikke lige er sagen og tage jer bedre tid til det der hitter hos jer.
   Rigtig god tur til jer, håber det bliver en magisk oplevelse
   Kh AC

 • Marianne skrev:
  2. juni 2020 kl. 20:39

  Hej. Nu kan jeg godt se at det er et lidt gammelt indlæg. Men hvad tid på året var i afsted?
  Hilsen Marianne

  • Ann-Christine skrev:
   3. juni 2020 kl. 11:55

   Hej Marianne,
   Vi har været der to gange, en gang i maj og en gang slutningen af november
   Kh AC

 • Stine skrev:
  15. januar 2022 kl. 20:01

  Hej :)
  Hvor kan du anbefale at bo? Jeg synes ikke jeg kan se det beskrevet – og hvis du har, så har jeg overset det. Ved godt dine indlæg er lidt tid siden..
  mvh Stine

  • Ann-Christine skrev:
   15. januar 2022 kl. 20:36

   Hej Stine,
   jeg kan ikke huske navnet på det sted vi boede, men det var ikke specielt anbefalelsesværdigt. Det var slet ikke dårligt, mere blot et udemærket sted at overnatte, uden at være noget særligt :)
   Disneyland til gengæld, der vil vi gerne hen igen, nu hvor Johan og Julie er blevet større.
   God tur til jer
   Kh Ann-Christine

 • Bettina skrev:
  24. april 2022 kl. 17:53

  Hej
  Tak for spændende Disneyland-indlæg. Vi er selv meget passionerede Disnyeland-fans. Har været i samtlige Disnyelande i hele verden (:-))
  Vi har en ikke opdateret blog om alle stederne. Desværre har vi ikke tiden til at følge op på alle vores oplevelser, men vi har ret stor viden om Disnyelande og deler den gerne. The Scandinavian Disneys kalder vi os og vores blog. Tjek den ud, hvis I vil vide mere :-)

 • Peter Nielsen skrev:
  19. maj 2022 kl. 11:25

  Hej
  Hvad mener I med at man skal booke hotel på stedet og restaurant hjemmefra?
  Skal man så hellere booke restaurant hjemmefra og først booke et hotel når man er dernede?
  Mvh Peter

 • Henriette Vest Jensen skrev:
  7. oktober 2022 kl. 10:38

  Hej. I hvor god tid bookede I hotel, restauranter m.m.? ☺️

  • Ann-Christine skrev:
   11. oktober 2022 kl. 11:24

   Det var et samarbejde tilbage i 2015, så vi bookede ikke selv.
   Kh Ann-Christine

 • Mads skrev:
  12. juli 2023 kl. 17:24

  Hej vi skal til Disneyland imorgen er universal studio også fedt? Og tror i at der er nogle fede vilde forlystelser

  • Ann-Christine skrev:
   14. juli 2023 kl. 12:42

   Mine børn var så små da vi var afsted, så vi var ikke omkring universial, men det vil vi helt sikkert gøre hvis vi skal afsted igen.
   God tur
   Kh Ann-Christine

 • Birgitte skrev:
  29. august 2023 kl. 08:22

  Hej
  Tak for dine tip
  Jeg vil høre om I havde købt fast lane billetter eller ultimate premiere accsess
  ?

 • Lotte skrev:
  20. januar 2024 kl. 16:45

  Også et kæmpe tak for rigtig gode tip :-D
  I skriver, at gæster af Disney-hotellerne får Magic Hour-adgang, men hvilke hoteller gælder det? Hvilket hotel boede I på?

  • Ann-Christine skrev:
   23. januar 2024 kl. 20:22

   Selv tak :)
   Det er en del år siden, vi var afsted, så det tør jeg ikke svare på – der er måske ændret en del siden, så kontakt dem endelig :)
   Jeg kan ikke huske hvad vores hotel hed dengang.
   Rigtig god fornøjelse
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.