Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/smaa-glimt-43/

Små glimt

laduree

 – nærmest en Paris tradition, macarons fra Ladurée –

Sikke en uge! Den sidste uge har virkelig været ret så fantastisk og med ret så mange tætpakkede fine oplevelser. Første halvdel af ugen i Disneyland, som vel nærmest godt kan kaldes en ret så aktiv form for ferie, og anden halvdel af ugen herhjemme på egen matrikel. Sidstnævnte med ret så mange projekter. Mens jeg stod med rystepudseren i hånden i fuld gang med at slibe vores køkkenborde ned i går, så slog det mig, at det nok er noget af dét, som jeg har savnet mest, mens vi rejste rundt i Asien i foråret.

Ikke lige nødvendigvis lige at slibe bordplader dog – men at kaste mig over projekter, som har et synligt resultat til glæde længe efter. Lysten til at indrette og sætte vores hus i stand er vendt 10 fold tilbage nu og her efter vi er kommet hjem har jeg med fornyet energi kastet mig over en del istandsættelses-, indretnings- og små DIY projekter herhjemme.

Da vi lige var flyttet ind for nu 3 år siden, var lysten til at indrette og gøre en masse også kæmpe stor og vi fik lavet så mange gode ting ved huset – men man bliver som bekendt aldrig rigtig færdig med at indrette sig eller sætte hus i stand. Ens behov ændre sig, og der skal løbende ske små ændringer – men samtidig så oplever jeg også, at når hverdagen ruller og vi har boet et sted stykke tid, så kan jeg godt blive lidt ‘hjemblind’ – fx så at den der fejeliste der mangler i gangen,  lægger jeg ikke længere mærke til osv. Kender I mon det?

Men nu er der så at sige kommet friske øjne på det hele og jeg er helt nyforelsket i vores lille rækkehus og alle de fine muligheder og kommende projekter her er.

bamsekram

– Er der noget så skønt som et  k æ m p e  bamsekram –

hverdagsglamour

 – Søde og dygtige Emily har skrevet sådan en fin og inspirerende bog med tips til alt fra indretning og rejser til skønhed og stil. –

– Bogen ‘Hverdagsglamour’ er lige så fin og lækker som Emilys blog –

pastelfarvede-havemobler

– Pastelfarvede stole i Disneyland (er noteret på min ’til drømme-sommerhuset-ønskelisten’ ;) –

8 kommentarer
 • Dorte skrev:
  15. juni 2015 kl. 10:53

  Jeg kender rigtig godt til det der med at hverdagen ruller og at man ikke får gjort de helt indlysende ting. Hjemme hos os er vi rigtig gode til at finde på projekter og sætte dem igang, men knap så gode til at afslutte dem og så har vi generelt bare rigtig meget om ørerne. Jeg synes det er rigtig sjovt at forme sit hjem til lige netop det man gerne vil have og få udlevet nogle af de drømme man går og har. Vi drømmer derfor endnu længere i den forstand, at vi overvejer at udskifte hele boligen når vores 2 ældste flytter hjemmefra om et års tid og så finde en helt ny bolig til den tid, som passer til en familie på 5 istedet for vores nuværende på 7. Man har jo lov at drømme, så må vi se, hvad der bliver virkelighed og hvad der ikke gør:-). Ha’ en skøn uge.

  • Ann-Christine skrev:
   15. juni 2015 kl. 21:17

   Hej Dorte,
   Hvor lyder det spændende! Jeg håber at alle jeres boligdrømme falder dejligt på plads! Og jeg kender altså godt det der med at være en bedre igangsætter end afslutter … ;) Noget jeg øver mig gevaldigt på med svingende succes når det gælder husprojekter :)
   Rigtig dejlig og skøn uge til jer
   Kh AC

 • Catrine skrev:
  15. juni 2015 kl. 13:15

  Glæder mig til at læse om dine DIY projekter, store som små. Dem har jeg nemlig også savnet mens i var på rejse :-)

  • Ann-Christine skrev:
   15. juni 2015 kl. 21:22

   Ej, hvor er det dejligt at høre, Catrine – jeg glæder mig til løbende at dele mere af DIY :)
   Kh AC

 • Emily skrev:
  15. juni 2015 kl. 14:11

  <3 <3 <3 Klem fra mig

  • Ann-Christine skrev:
   15. juni 2015 kl. 21:22

   <3

 • Mutti skrev:
  17. juni 2015 kl. 09:30

  Jeg kender godt til det at komme hjem igen og kigge med et mere klart blik på alt det velkendte, og så er der som regel kun gået få dage..! Jeg tror meget på, at det både gavner e’n selv og hele hjemmet at få flyttet fokus i kortere eller længere tid! Det giver så meget mere energi!

  • Ann-Christine skrev:
   17. juni 2015 kl. 22:21

   Ja, det er lidt dejligt, ik´ – og så bare gensynsglæden med at komme hjem til alt det velkendte rare, det sætter man pris på igen med friske øjne :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.